Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka 2. deo 18.8.2011 9:21:16
|
|
|
|
bea83
|
|
|
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka 2. deo 18.8.2011 9:24:46
|
|
|
|
Katychoo
|
Bea mislim da ce moj izgledati isto ovako, kao tvoj!!!
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka 2. deo 18.8.2011 9:25:42
|
|
|
|
Inica
|
Bea, pa i ako sam brzo smrsala posle porodjaja, tj istopila se, primetila sam da kad god krenem da se gojim, stomak brzo dobije salce i to sa strane.. I licim na zabu Sto ranije nije bio slucaj.. Svugde sam se gojila, ali stomak je uglavnom bio ravan, bez tih jastucica iza i sa strane..
|
|
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka 2. deo 18.8.2011 9:27:36
|
|
|
|
bea83
|
Hehe Katy, nemoj unapred da prognoziraš, moj je baš imao potencijal da bude fin i okrugao i da iskoči napred (uski kukovi,pristojan struk, i nikad salčići sa strane) pa vidi u šta se denuo Bitno je da tvoj što pre počne da raste a kakav će da bude nije ni važno
< Poruku je uredio bea83 -- 18.8.2011 9:28:03 >
|
|
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka 2. deo 18.8.2011 9:29:55
|
|
|
|
Inica
|
Da Bea, to je zato sto nosis decaka
|
|
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka 2. deo 18.8.2011 9:35:21
|
|
|
|
Katychoo
|
U pravu si Bea Jedva cekam da ga cekam kakav god bio!
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka 2. deo 18.8.2011 9:39:19
|
|
|
|
bea83
|
IZVORNA PORUKA: Inica Da Bea, to je zato sto nosis decaka u mojoj okolini su drugačije babske priče Kad se širiš-devojčica, kad stomak ide napred-dečak, i potvrdilo se u 5,6 primera iz bliže okoline eeee sad videćemo, ja sam uvek neki specijalan slučaj
|
|
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka 2. deo 18.8.2011 9:39:23
|
|
|
|
meyo
|
bea kakvo bre burence predivno Inice takodje mnogo lepo izgledate!!
|
|
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka 2. deo 18.8.2011 9:42:38
|
|
|
|
Inica
|
Meyo Bea, pa u prvoj trudnoci mi je stomak isao u spic, pupak iskocio, ostao mi struk, tj od pozadi se nije videlo da sam trudnica.. I eto devojcice.. Moramo da nadjemo neku iskusnu babu da nam rekne
|
|
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka 2. deo 18.8.2011 9:45:07
|
|
|
|
bea83
|
meyo da gledamo uskoro ovde i tvoje sličice Inice čini mi se da nama treba jedan iskusan čika sa ultrazvukom, od baba izgleda nema vajde
|
|
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka 2. deo 18.8.2011 9:48:23
|
|
|
|
Inica
|
Hehehe.. lepo si rekla
|
|
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka 2. deo 18.8.2011 10:21:38
|
|
|
|
vonavoj
|
beice,inice,divni majeni stomacici kad se setim,a vidi sada..vejika Tijana,vejiki tomak samo neka raste!
|
|
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka 2. deo 18.8.2011 10:26:07
|
|
|
|
Ana RR
|
3. deo KLIK
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici 13 znakova da očekujete dečakaDa li je moguće da postoje očigledni znaci koji nam mogu reći da ćemo biti ponosni roditelji malog dečaka? Čitajte dalje...
pamaja
Fitolat je obavezni deo moje torbe za porodilište.
Fitolat sam otkrila u prvoj trudnoći. Pošto imam blizance, veoma mi je bilo važno da uspostavim pravilnu laktaciju. Još dok sam bila u porodilištu suprug mi je doneo Fitolat. Ja sam bila oduševljena. Mleko je pravilno nadolazilo, nisam imala mastitis niti bilo kakvih tegoba. Koristila sam ga tokom čitavog perioda dojenja. Moji blizanci su dojene bebe, bez adaptiranih mleka zahvaljujući Fitolatu. Sada su to zdravi sedmogodišnji dečaci. Uskoro nam stiže i seka, tako da će Fitolat biti obavezni deo moje torbe za porodiliste.
Više >>
Anketa
Finalni izborSta mislite, koje od ova 3Neda (
23%)
Isidora (
27%)
Mila (
28%)
Ukupan broj glasova: 263Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!