|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  70 71 [72] 73 74   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Slike trudničkih stomaka 2. deo
30.5.2011 0:19:45   
madre
snezouser posted image vidim, princeza samo sto nijeuser posted image

Zivi za svoje hocu, a ne za tudje trebalo bi...

(odgovor članu SnezaNS)
Direktna veza do poruke: 1776
30.5.2011 0:50:46   
SnezaNS
daa, svaki dan sam sve nestrpljivija user posted image

(odgovor članu madre)
Direktna veza do poruke: 1777
30.5.2011 7:31:19   
jovana j
Boko, Macaki, Popadijo, Snezo... koga sam zaboravila... nisam nekoliko dana gledala fotkice...
DIVNE STE MI SVE joooooooooj user posted image user posted image user posted image
Prelepe ste, stvarno se ne zna ko je zgoniji ovde! user posted image
user posted image user posted image

(odgovor članu SnezaNS)
Direktna veza do poruke: 1778
30.5.2011 11:53:21   
Ana RR
29+1

user posted image

< Poruku je uredio Ana RR -- 30.5.2011 11:54:31 >

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

(odgovor članu jovana j)
Direktna veza do poruke: 1779
30.5.2011 11:54:52   
New Mom
user posted image

"Bunim se. Dakle, postojim!" - Alber Kami
"Korenje vaspitanja je gorko, ali su mu plodovi slatki." - Aristotel

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 1780
30.5.2011 12:07:24   
vision
Ana user posted image  

(odgovor članu New Mom)
Direktna veza do poruke: 1781
30.5.2011 12:18:37   
sonyasha
Ana user posted image baš ti je lepa i velika tiba!!! A ti se nisi ugojila imaš struk!!! user posted image
Kako ste sve zgodne, ja nema šanse da stavim sliku user posted image user posted image user posted image

Posle kiše uvek dođe sunce!

"Ne boj se, nego dobro misli i dobru se nadaj!"

(odgovor članu vision)
Direktna veza do poruke: 1782
30.5.2011 12:21:17   
Ana RR
Meni je mnogo smešan iz profila user posted image imam struk ali mi se dupe opustilo user posted image nikad nije bilo tako ravno i nisko.

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

(odgovor članu sonyasha)
Direktna veza do poruke: 1783
30.5.2011 12:23:11   
Anoniman
snezo user posted image user posted image

anci user posted image user posted image odlicno izgledas! od pozadi kao i da nisi trudna! user posted image

(odgovor članu sonyasha)
  Direktna veza do poruke: 1784
30.5.2011 12:25:26   
madre
ana, trbica za 5user posted image ja sam struk imala i kada sam otisla da se porodim, ali zato sa spustenim dupetom i dalje muku mucimuser posted image

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 1785
30.5.2011 12:26:54   
Ana RR
Hvala, drage user posted image

Macaki, baš sam se namerno slikala od pozadi jer nemam predstavu o tome kako izgledam. Dupe mi je grozno, tek sad vidim kako se opustilo i raširila sam se u grudima tj. deo ispod grudi. To vidim i po brusevima, sve korpe su mi taman ali neke jedva zakopčam.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1786
30.5.2011 12:28:07   
Snelle
Maco, kako ti je leeeeeeeeep stomačić user posted image user posted image user posted image
Ana, ti možeš ovako dobre i lepe fotke odmah da pošalješ za neki "Mama" magazin user posted image

"Nemoj da plačeš, tu je tvoja seka"
"Bato, puno te volim"

(odgovor članu madre)
Direktna veza do poruke: 1787
30.5.2011 12:30:02   
Ana RR
user posted image ma gde sam ja za magazin, to ćemo kad budemo slikali bebicu user posted image

(odgovor članu Snelle)
Direktna veza do poruke: 1788
30.5.2011 12:44:14   
Anoniman
snelle user posted image

anci, i meni tako izgleda deo ispod grudi, mislim da je to normalno. uskoro ce nam stomak doci do guse. user posted image
i ja sam se rasirila preko grudi, ne mogu ni jedan brus da zakopcam, a ranije sam ih zakopcavala na prvu zakacku, i jos su mi i tada bili siroki.
ja se plasim da ne ostanem posle porodjaja kao ragbista, vidite moja ramena. user posted image

(odgovor članu Ana RR)
  Direktna veza do poruke: 1789
30.5.2011 12:46:55   
madre
IZVORNA PORUKA: Macaki

snelle user posted image

anci, i meni tako izgleda deo ispod grudi, mislim da je to normalno. uskoro ce nam stomak doci do guse. user posted image
i ja sam se rasirila preko grudi, ne mogu ni jedan brus da zakopcam, a ranije sam ih zakopcavala na prvu zakacku, i jos su mi i tada bili siroki.
ja se plasim da ne ostanem posle porodjaja kao ragbista, vidite moja ramena. user posted image

ne brini... ja nisam u trudnoci mogla da nadjem brushalter kolika sam bila u tom predeluuser posted image ali doslo je sve na svojeuser posted image skoro sveuser posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1790
30.5.2011 12:47:17   
Ana RR
Hihihi, meni tvoja ramena super izgledaju user posted image mislim da nema šanse da se u njima raširiš sem ako ne bilduješ.

A to da će nam stomaci doći do guše mogu da potpišem user posted image moramo vežbati disanje user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1791
30.5.2011 12:48:12   
Ana RR
IZVORNA PORUKA: madre

ne brini... ja nisam u trudnoci mogla da nadjem brushalter kolika sam bila u tom predeluuser posted image ali doslo je sve na svojeuser posted image skoro sveuser posted image

Volim kada nas ovako teše user posted image user posted image

(odgovor članu madre)
Direktna veza do poruke: 1792
30.5.2011 12:57:16   
Anoniman
user posted image

hvala ti madre user posted image

(odgovor članu Ana RR)
  Direktna veza do poruke: 1793
30.5.2011 13:22:56   
SnezaNS
user posted image istoo, jedva sam nasla brus da mi je dobar i da me nigde ne zulja :D

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 1794
30.5.2011 17:22:55   
Misica 3
Bas su vam lepe trbeuser posted image

(odgovor članu SnezaNS)
Direktna veza do poruke: 1795
30.5.2011 18:05:38   
M@rty
jao kako su vam svima slatki stomacici... divno... user posted image user posted image user posted image

...ti si moja snaga, ti si sve u mom zivotu...
02.05.2010. M&V

(odgovor članu Misica 3)
Direktna veza do poruke: 1796
2.6.2011 16:15:27   
jabudic
Evo mog mangupa od danas, 36. nedelja...
user posted image

(odgovor članu M@rty)
Direktna veza do poruke: 1797
2.6.2011 16:18:16   
Nina...
Jabudic, bas ti je lepa tiba user posted image

(odgovor članu jabudic)
Direktna veza do poruke: 1798
2.6.2011 16:42:06   
Ana RR
Jabudic, prelepa trba user posted image

(odgovor članu jabudic)
Direktna veza do poruke: 1799
2.6.2011 22:00:45   
jabudic
Hvala vam user posted image
Anci, i ti si divna, pogotovo ova slika otpozadi, mene kad gledas otpozadi izgleda kao da sam stavila onaj Ytong blok user posted image

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 1800
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  70 71 [72] 73 74   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  70 71 [72] 73 74   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Pol deteta na osnovu oblika stomaka i drugog?
Može li se na osnovu oblika trudničkog stomaka ili nečeg drugog odrediti pol deteta? Imate stomak u obliku lopte, gadne ...
Curtis Means je najranije rođeno dete koje...
Guinnessova knjiga rekorda potvrdila je da je Curtis, koji sad ima 16 meseci, postavio novi svetski rekord. Standardna t...

image
pamaja
Fitolat je obavezni deo moje torbe za porodilište.
Fitolat sam otkrila u prvoj trudnoći. Pošto imam blizance, veoma mi je bilo važno da uspostavim pravilnu laktaciju. Još dok sam bila u porodilištu suprug mi je doneo Fitolat. Ja sam bila oduševljena. Mleko je pravilno nadolazilo, nisam imala mastitis niti bilo kakvih tegoba. Koristila sam ga tokom čitavog perioda dojenja. Moji blizanci su dojene bebe, bez adaptiranih mleka zahvaljujući Fitolatu. Sada su to zdravi sedmogodišnji dečaci. Uskoro nam stiže i seka, tako da će Fitolat biti obavezni deo moje torbe za porodiliste.  Više >>
image

Anketa

Расположење у трудноћи.
пеперутка16

Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?

Click Here