|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  71 72 [73] 74 75   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Slike trudničkih stomaka 2. deo
2.6.2011 22:09:00   
JMPM
Mnoooooogo volim ovu temu user posted image
Divne su vam pupice, samo se slikajte sto vise, da se secate posle lepih momenata user posted image

(odgovor članu jabudic)
Direktna veza do poruke: 1801
2.6.2011 22:09:08   
vonavoj
jabudic,prelepa trba! i uopste nije velika user posted image kako ti umes da kazes!

(odgovor članu jabudic)
Direktna veza do poruke: 1802
2.6.2011 22:52:48   
*boka*
Ijaoooooo pa ja tek sad vidim koliko novih, preeeelepih slicica ima!
Ana, savrseno!
Jabude, moj stomak je sad veci nego tvoj, cini mi se... kakva li cu biti kad budem bila u tvojoj nedelji user posted image

Elena - svaki moj osmeh!!!
25.07.2011.

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 1803
2.6.2011 23:30:50   
mirjanica
Bas su slatke tibice! Jabudicu, ja kao i ti, stomak mi nije veliki a beba krupna, ja se stalno pitam pa gde staneuser posted image sad je non stop poceo da se migolji, iskace mi guza, glavica, rukice, nogice, ja samo gledam stomak i ne mogu da verujem! Bojim se da mu je dusici stvarno tesno! Eto, postavila bih vam sliku al sam zaboravila kako to bese ide.. jednom mi je Misica objasnila, al to je bilo davno, ne mogu sada da nadjem te postove... Nesto idem na neki slikomat bese...???

(odgovor članu *boka*)
Direktna veza do poruke: 1804
3.6.2011 14:19:31   
jabudic
Evo, Mirjanice, KLIK

(odgovor članu mirjanica)
Direktna veza do poruke: 1805
3.6.2011 14:48:03   
Anoniman
jabudic, presladak ti je stomacic!! user posted image user posted image user posted image

ja se slazem sa bokom, uopste nije veliki! moj u 30. nedelji je veci od tvog, veruj mi.

(odgovor članu jabudic)
  Direktna veza do poruke: 1806
3.6.2011 21:37:25   
mirjanica
user posted image

Evo nas, nadam se da ce slika uspesno izaci! Mi imamo 31+5 i 2kg! Kazu da smo krupni, mada uopste tako ne izgledamo zar ne?user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1807
3.6.2011 21:47:53   
jabudic
Mirjanice, preslatko user posted image
Uopste ne izgleda veliko... Ali su meni ta njihova mjerenja bebe na uz diskutabilna....
Macaki, hvala, nuser posted image isam vidjela tvoj stomak odavno, ali svakom svoj najveci user posted image

Direktna veza do poruke: 1808
3.6.2011 21:57:14   
bokicans
Mirjanice predivnouser posted image

(odgovor članu jabudic)
Direktna veza do poruke: 1809
4.6.2011 11:48:44   
Anoniman
Super stomače!user posted image user posted image

(odgovor članu bokicans)
  Direktna veza do poruke: 1810
4.6.2011 16:13:52   
Anoniman
mirjanice user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 1811
4.6.2011 17:36:35   
*boka*
Ijaoooo Mirjanice savrseno izgledas. Moja beba ima 1.800 a stomak mi je do zuba user posted image

Elena - svaki moj osmeh!!!
25.07.2011.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1812
4.6.2011 17:52:34   
Ana RR
Mirjanice, prelepo stomače user posted image

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

Direktna veza do poruke: 1813
4.6.2011 18:51:03   
mirjanica
Hvala zenskice moje user posted image do sada ukupno 9 kg, nadam se da necu jos vise od 2-3 dobiti, a s obzirom na to da sam na dijeti, ne verujem! Koliko ima dobrih, toliko i losih strana! Kako bih smazala neku dobru tortu, cini mi se da bih je celu pojelauser posted image  

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 1814
5.6.2011 7:49:53   
Misica 3
Mirjanice, divno stomaceuser posted image

Direktna veza do poruke: 1815
5.6.2011 15:28:49   
Verus
grlim sve vase lepe tibeuser posted image

(odgovor članu Misica 3)
Direktna veza do poruke: 1816
6.6.2011 16:12:27   
jabudic
Samo da vidite koliko mi se spustio stomak u odnosu na sliku postavljenu na predhodnoj strani, prije 5 dana:
user posted image

(odgovor članu Verus)
Direktna veza do poruke: 1817
6.6.2011 16:13:53   
jabudic
Tacnije, prije 4 dana...

(odgovor članu jabudic)
Direktna veza do poruke: 1818
6.6.2011 16:15:20   
Ana RR
Jabudic, i dalje je prelep user posted image spušta se polako ali sigurno user posted image

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

(odgovor članu jabudic)
Direktna veza do poruke: 1819
6.6.2011 16:17:09   
jabudic
Je li da? Bas se vidno spustio...
Ja sva happy sto je blizu user posted image ... i eventualno brckanje, pa makar i u avgustu user posted image

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 1820
6.6.2011 16:18:24   
Ana RR
user posted image

(odgovor članu jabudic)
Direktna veza do poruke: 1821
6.6.2011 16:25:26   
JMPM
IZVORNA PORUKA: jabudic

Je li da? Bas se vidno spustio...
Ja sva happy sto je blizu user posted image ... i eventualno brckanje, pa makar i u avgustu user posted image
A mozda vec i RR druzenje u julu user posted image

(odgovor članu jabudic)
Direktna veza do poruke: 1822
6.6.2011 16:27:38   
jabudic
Oooo, pa to ne planiram da propustim ni u kom slucaju user posted image
Ali da budete zakopcane do grla, jasno, a ne ja debela, tek porodjena, a vi da mi se setkate u bikinijima user posted image

(odgovor članu JMPM)
Direktna veza do poruke: 1823
6.6.2011 16:32:35   
JMPM
Ja mogu slobodno i da se skinem,tu smo negde (a ti tek porodjena,za razliku od mene user posted image )

(odgovor članu jabudic)
Direktna veza do poruke: 1824
6.6.2011 16:35:38   
jabudic
Kako si ti solidarna, pa me i tjesis ubjedljivouser posted image  Lazljivice user posted image
Nego odosmo off...
Izvinjavamo se user posted image

(odgovor članu JMPM)
Direktna veza do poruke: 1825
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  71 72 [73] 74 75   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  71 72 [73] 74 75   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Krvarenje u drugom i trećem tromesečju tru...
Pročitajte koji su najčešći razlozi zbog kojih u drugom i trećem tromesečju dolazi do krvarenja u trudnoći.
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoći
EDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...

image
Aleksandra*
Definitivno ih preporučujem svakoj trudnici i porodilji.
Pre dve godine i tri meseca na svet je došla moja devojčica, prvo dete. Dojenje je bilo nešto oko čega se uopšte nisam razmišljala. Težak porođaj, zbunjenost, bol su doveli do toga da uopšte nisam sigurna da li i koliko imam mleka. Beba je plakala, a ja sam došla u iskušenje da posegnem za adaptiranim mlekom. Drugarica koja je za Fitolat saznala na ovom forumu mi je poslala link. Iskreno, bila sam skeptična, ali bih sve uradila da imam što više mleka. Suprug je kupio isti dan ove divne tablete. Nisam verovala, ali sam uredno pila. Posle par dana sam imala osećaj da beba manje plače i da mleko više ide! Od tog trenutka kreće i uživanje u dojenju. Mogu slobodno napisati da od tog trenutka sam i ja mnogo srećnija i zadovoljnija bila. Nekoliko meseci sam ih redovno pila. A moja bebica je sisala punih godinu dana. Sada to više nije bebica nego devojčica koja će uskoro dobiti batu, a mama ovog puta ne ide u porodilište bez ovih fantastičnih tableta.  Više >>
image

Anketa

Расположење у трудноћи.
пеперутка16

Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?

Click Here