quinYY
|
IZVORNA PORUKA: Klarita Kad smo izlazili iz bolnice rekla nam ped sestra da stavljamo siroki povoj ali da nam to ona nije rekla, patronazna nam rekla da stavljamo... na prvoj kontroli nam rekli da nije najsjajnije i da stav;ljamo Niva gacice tip B....jedva smo nasli, preko proizvodjaca, distributera, dok smo dosli do komercijaliste koji radi taj program, e onda kad smo stavili shvatili smo da gacice ne drze dobro kao siroki povoj i zvali dr, a ona rekla OK stavljajte onda samo siroki povoj. Na sledecoj kpontroli dr kaze da nista ne valja i da posetimo ortopeda i uradimo rendgenski snimak Mi otisli do ortopeda kog je ona preporucila i koji je slucajno od mm dobar drug, jos nisam stigla bila da objasnim zasto smo kod njega, kad je on krenuo da me pravi ludom sto dete ogranicavam i kako da bacim pelene, detetu nista ne fali, a kad sam objasnila sta nam je rekla dr pedijatar, zgranuo se i rekao da to nema veze s mozgom i da zbog nje i njoj slicnih njegova ordinacija je puna..... Bili smo u strasnoj nedoumici jer su bili skroz kontradiktorni Nastavila ja siroki povoj, dok me tata nije uputio kod svog prijatelja ortopeda sa Banjice koji je slucajno bio u nasem gradu neko vreme i nakon izlaganja mog tate sam hteo da vidi o cemu se radi, pa kod kolege u privatnoj ordinaciji kod nas pogledao je na UZ i rekao: "Nije mi jasno kako us mogli oboje da iz ovakvih uglova gledaju, ovo je uzas, oboje bi pali ispit kod mene!!! Nastavite siroki povoj, vidimo se opet za dva meseca, radite vezbe redovno (inace, svo troje su nam pokazali drugacije vezbice), nemojte da se plasite, do 10.meseca sazrevaju kukovi, kod vas je sve u redu, ali eto desni kuk slabije sazreva, a inace, bez panike, niti ce dete da hramlje, niti Boze daj" I sad 'ajde Nadam se da nisam bila konfuzna, da ste me razumele Ista je situacija kod nas ali je u pitanju levi kuka,znaci isto jednak akze ok drugi kaze nije ok pa te ne treba ortoped pa drzavno kazu bolje neka ortoped vidi tako da smo zakazli pregled za cetvrtak i strecam se i nerviram bas!!!!!!!!!!!!Mi imamo 7 meseci i 1 dan i nosimo i dalje duplu pelenu tako se novi ovde u grckoj i neku flasicu malu uizmedju nogica da budu rasirene ,radimo i vezbice naravno a cujem da ovde neka deca nose i do godinu dana tako duple pelene i sve s emislim nasicicemo i mi damo da ne mora gips!!!O boze kako me je strah :(
|