Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Koliko dugo široki povoj? 27.7.2010 9:23:18
|
|
|
|
nekasata
|
ja mojim klinkama Vera tri godine a Mila dva meseca nisam stavljala sirok povoj ni jednog jedinog dana.Kada su kukovi u losem stanju ne pomaze ni milion sirokih povoja.
< Poruku je uredio Jeca RR -- 27.7.2010 9:54:10 >
|
|
|
|
RE: Koliko dugo široki povoj? 27.7.2010 9:53:55
|
|
|
|
Jeca*
|
ali pomaže da ne budu u gorem...
|
|
RE: Koliko dugo široki povoj? 27.7.2010 9:59:09
|
|
|
|
SUPER MAMA
|
IZVORNA PORUKA: Jeca RR ali pomaže da ne budu u gorem... slazem se.Ne treba se igrati stim.
|
|
|
|
RE: Koliko dugo široki povoj? 29.7.2010 15:47:08
|
|
|
|
Mishica 77
|
Nama danas, napokon, skinuli široki povoj!!! Jeeeeeeeeeeeeee!!!!
|
|
RE: Koliko dugo široki povoj? 29.7.2010 23:32:02
|
|
|
|
Anoniman
|
Mi sutra idemo na preged kukova.... ne nadam se da cemo skinuti povoj....al me bash zanima shta tje da nam kazu...
|
|
|
|
RE: Koliko dugo široki povoj? 30.7.2010 15:37:04
|
|
|
|
Anitaaa
|
IZVORNA PORUKA: Mishica 77 Nama danas, napokon, skinuli široki povoj!!! Jeeeeeeeeeeeeee!!!! Bravo...tek sad da vidiš koje je to olakšanje (što se tiče presvlačenja) i kako se bebironče bolje oseća tako slobodno
|
|
RE: Koliko dugo široki povoj? 30.7.2010 15:38:26
|
|
|
|
Mishica 77
|
Ma ja odavno skidala preko dana.. čim su krenule vrućine...
|
|
RE: Koliko dugo široki povoj? 30.7.2010 15:40:27
|
|
|
|
Anitaaa
|
Na kvarno a?
|
|
RE: Koliko dugo široki povoj? 30.7.2010 18:26:28
|
|
|
|
marija32
|
Ja sam Andrei stavljala mesec dana, Nikoli ni jedan, u bolnici smo proveli 15 dana bez sirokog povoja, tako sam i nastavila.
|
|
RE: Koliko dugo široki povoj? 31.7.2010 3:50:58
|
|
|
|
Verus
|
Moram se sloziti sa ovim...Losi kukovi su genetski, i ako beba ima displeziju kuka, tu pomaze jedino operacija ili neka malo invazivnija metoda...ne znam, mislim da je ovo VEOMA zastarelo, a da je nase pedijatre strah da kazu drugacije, ili jednostavno nastavljaju neku staru tradiciju. U ostatku sveta se ovo ne radi, niti se ikada culo za to, a nemaju nista gore kukove od nas...IZVORNA PORUKA: nekasata ja mojim klinkama Vera tri godine a Mila dva meseca nisam stavljala sirok povoj ni jednog jedinog dana.Kada su kukovi u losem stanju ne pomaze ni milion sirokih povoja.
|
|
|
|
RE: Koliko dugo široki povoj? 19.8.2010 13:53:38
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Mi bili na kontroli UZ ..i skinuli nam siroki danas
|
|
|
|
RE: Koliko dugo široki povoj? 19.8.2010 14:59:52
|
|
|
|
liliana
|
|
|
RE: Koliko dugo široki povoj? 19.8.2010 15:07:48
|
|
|
|
Nensi*
|
IZVORNA PORUKA: Anck Su Nmaun Mi bili na kontroli UZ ..i skinuli nam siroki danas Bravoooooooo Mi idemo 09.09. i nadam se da ce nam skinuti...
|
|
RE: Koliko dugo široki povoj? 19.8.2010 21:46:46
|
|
|
|
Snelle
|
IZVORNA PORUKA: Anck Su Nmaun Mi bili na kontroli UZ ..i skinuli nam siroki danas I nama, i nama danas
|
|
RE: Koliko dugo široki povoj? 20.8.2010 12:44:14
|
|
|
|
upgrade011
|
I mi smo ga skinuli sa 2 meseca posle kontrole na UZ. Nema vise toliko plakanja kod oblacenja Ali i dalje po savetu lekara radimo vezbice za razgibavanje kukova koje on srecom voli. Iskida se od smeha kad ih radimo a zbog sirokog povoja je plakao od 15 dana cim vidi da spremam pelene Sve je to kod nas glupost sa sirokim povojem kad se nigde u svetu ne stavlja svoj deci vec samo kome treba. Jos u BGD moras da cekas 3 maeseca (ako uspes da zakazes) na UZ.
|
|
|
|
RE: Koliko dugo široki povoj? 20.8.2010 15:16:40
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Snelle... Ma dete odahne bre kad nema toga..samo mucenje! Iako joj ja nsiam ni stavljala danju polsednjih 10 dana od vrucine! Upgrade koje vezbice radite?? Ja sam joj radila one kao kruzno ? Jer sam videla da neki rade! Ali Dr mi nista nije govorila
|
|
|
|
RE: Koliko dugo široki povoj? 20.8.2010 15:24:39
|
|
|
|
dijana1*
|
Anck, Snelle I mi smo skinuli siroki ali isto tako zadnjih 10-tak dana skoro da ga nisam ni stavljala
|
|
|
|
RE: Koliko dugo široki povoj? 20.8.2010 18:07:14
|
|
|
|
pepeljuga
|
blago vama, bas me smaraju te pelene...slazem se da je to zastarelo ali ipak necu skinuti bebi sve do druge kontrole, idemo krajem septembra
|
|
RE: Koliko dugo široki povoj? 20.8.2010 21:33:29
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Pa nemoj , sta znam , nisma ni ja , ali kad su vrucine i izlazimo napolje skinem joj... al sam to pocela tek posle 2,5 mes kad smo bili na moru!
|
|
|
|
RE: Koliko dugo široki povoj? 23.8.2010 17:24:38
|
|
|
|
Bianca
|
Moze li mi neko preporuciti dobrog dr i gde da snimam kukove bebici, ja bih da idem privatno, ne bih da cekam dva meseca na pregled i da ga mucim...
|
|
|
|
RE: Koliko dugo široki povoj? 7.10.2010 17:53:07
|
|
|
|
Anoniman
|
Danas, sa mesec dana, skinuli smo široki povoj.
|
|
|
|
RE: Koliko dugo široki povoj? 7.10.2010 18:17:54
|
|
|
|
Anoniman
|
Napenalili su me danas i pedijatrica i fizijatar što Marko spava na stomaku. Ali on jedino tako spava, u svim ostalim položajima se non stop budi. Kažu nema snage da okreće glavicu, udaviće se... a on jako lepo i lako okreće glavicu.
|
|
|
|
RE: Koliko dugo široki povoj? 8.10.2010 0:51:12
|
|
|
|
bratzz
|
Juce smo bili na uz kukova sa 3 meseca i 2 dana i posto je sve uredu skinuli smo siroki povoj Presrecna sam
|
|
|
|
RE: Koliko dugo široki povoj? 8.10.2010 13:34:23
|
|
|
|
Drbubi
|
Mi smo bili na uz prosle nedelje, Cica je tad imala 4 i po meseca i ortoped je rekao da je sve ok i da vise nema potrebe da dolazimo. Takodje, rekao nam da je njihovo pravilo (Instituta za majku i dete) da se siroki povoj nosi do 6-og meseca. E sad, ja ne znam sta da radim. Da li da joj ga skinem ili da se strpim? Koliko vidim mnoge od vas su svojoj deci skinuli taj siroki povoj i pre 6 meseci (naravno uz saglasnost lekara)....
|
|
|
|
RE: Koliko dugo široki povoj? 10.10.2010 22:47:43
|
|
|
|
Bebidzon
|
mi smo bile na pregledu da tri meseca (sad imamo 4 i nekoliko dana) na tom prvom pregledu nam je dr. rekla da su kukovi super al da nosimo sirok povoj do 5 i po meseci, s tim sto sam ja na svoju ruku posle par dana njoj preko dana stavnjala pampers a nocu samo sirok povoj. Jer opet ipak mi spava nocu i po 10 sati ume da sastavi i to mi je skroz ok.Preko dana radimo vezbice, nekad kad izlazimo napolje stavim joj samo preko pelene svedcku pelenu bez tetra cisto zbog stomacica. Opet u neku ruku trba da slusas dete, ona se meni prevrce na bok a kako bi to i uradila da ima sirok povoj? Ocekujem da se uskoro da se prevrne na stomacic, bas je jaka, sreca majkina. Slusajte dr. i SEBE a i vasu BEBU
|
|
|
Anketa
Расположење у трудноћи.
пеперутка16
Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?