|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  9 10 [11] 12 13   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Koliko dugo široki povoj?
27.7.2010 9:23:18   
nekasata
user posted image ja mojim klinkama Vera tri godine a Mila dva meseca nisam stavljala sirok povoj ni jednog jedinog dana.Kada su kukovi u losem stanju ne pomaze ni milion sirokih povoja.

< Poruku je uredio Jeca RR -- 27.7.2010 9:54:10 >

(odgovor članu choopa choops)
Direktna veza do poruke: 251
27.7.2010 9:53:55   
Jeca*
ali pomaže da ne budu u gorem...

The price of discipline is always less than the pain of regret
Robin Sharma

(odgovor članu nekasata)
Direktna veza do poruke: 252
27.7.2010 9:59:09   
SUPER MAMA
IZVORNA PORUKA: Jeca RR

ali pomaže da ne budu u gorem...

slazem se.Ne treba se igrati stim.

(odgovor članu Jeca*)
Direktna veza do poruke: 253
29.7.2010 15:47:08   
Mishica 77
Nama danas, napokon, skinuli široki povoj!!! Jeeeeeeeeeeeeee!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Čovek koji nema dudu, zeca i žabu nije čovek..... :-))

(odgovor članu SUPER MAMA)
Direktna veza do poruke: 254
29.7.2010 23:32:02   
Anoniman
Mi sutra idemo na preged kukova.... ne nadam se da cemo skinuti povoj....al me bash zanima shta tje da nam kazu...user posted image

(odgovor članu Mishica 77)
  Direktna veza do poruke: 255
30.7.2010 15:37:04   
Anitaaa
IZVORNA PORUKA: Mishica 77

Nama danas, napokon, skinuli široki povoj!!! Jeeeeeeeeeeeeee!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Bravo...tek sad da vidiš koje je to olakšanje (što se tiče presvlačenja) i kako se bebironče bolje oseća tako slobodno user posted image

"Before you were conceived I wanted you. Before you were born I loved you. Before you were an hour old I would die for you. This is the miracle of life."

Direktna veza do poruke: 256
30.7.2010 15:38:26   
Mishica 77
Ma ja odavno skidala preko dana.. čim su krenule vrućine... user posted image

Čovek koji nema dudu, zeca i žabu nije čovek..... :-))

(odgovor članu Anitaaa)
Direktna veza do poruke: 257
30.7.2010 15:40:27   
Anitaaa
Na kvarno a? user posted image user posted image user posted image

"Before you were conceived I wanted you. Before you were born I loved you. Before you were an hour old I would die for you. This is the miracle of life."

Direktna veza do poruke: 258
30.7.2010 18:26:28   
marija32
Ja sam Andrei stavljala mesec dana, Nikoli ni jedan, u bolnici smo proveli 15 dana bez sirokog povoja, tako sam i nastavila.

Ljubav su moja deca, a sve drugo je emotivna reakcija.

(odgovor članu Anitaaa)
Direktna veza do poruke: 259
31.7.2010 3:50:58   
Verus
Moram se sloziti sa ovim...Losi kukovi su genetski, i ako beba ima displeziju kuka, tu pomaze jedino operacija ili neka malo invazivnija metoda...ne znam, mislim da je ovo VEOMA zastarelo, a da je nase pedijatre strah da kazu drugacije, ili jednostavno nastavljaju neku staru tradiciju.  U ostatku sveta se ovo ne radi, niti se ikada culo za to, a nemaju nista gore kukove od nas...
IZVORNA PORUKA: nekasata

user posted image ja mojim klinkama Vera tri godine a Mila dva meseca nisam stavljala sirok povoj ni jednog jedinog dana.Kada su kukovi u losem stanju ne pomaze ni milion sirokih povoja.

(odgovor članu nekasata)
Direktna veza do poruke: 260
19.8.2010 13:53:38   
Anck Su Nmaun
Mi bili na kontroli UZ ..i skinuli nam siroki  danas  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu Verus)
Direktna veza do poruke: 261
19.8.2010 14:59:52   
liliana
user posted image

" BOŽE, ČUVAJ MI OVO PILE...
OVU MRVU ZLATA I SVILE..."

(odgovor članu Anck Su Nmaun)
Direktna veza do poruke: 262
19.8.2010 15:07:48   
Nensi*

IZVORNA PORUKA: Anck Su Nmaun

Mi bili na kontroli UZ ..i skinuli nam siroki  danas  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  

Bravoooooooo user posted image
Mi idemo 09.09. i nadam se da ce nam skinuti...

Nena+Danilo=Vuk :)

Direktna veza do poruke: 263
19.8.2010 21:46:46   
Snelle
IZVORNA PORUKA: Anck Su Nmaun

I nama, i nama danas user posted image

"Nemoj da plačeš, tu je tvoja seka"
"Bato, puno te volim"

Direktna veza do poruke: 264
20.8.2010 12:44:14   
upgrade011
I mi smo ga skinuli sa 2 meseca posle kontrole na UZ. Nema vise toliko plakanja kod oblacenja user posted image Ali i dalje po savetu lekara radimo vezbice za razgibavanje kukova koje on srecom voli. Iskida se od smeha kad ih radimo a zbog sirokog povoja je plakao od 15 dana cim vidi da spremam pelene user posted image

Sve je to kod nas glupost sa sirokim povojem kad se nigde u svetu ne stavlja svoj deci vec samo kome treba. Jos u BGD moras da cekas 3 maeseca (ako uspes da zakazes) na UZ.

(odgovor članu Snelle)
Direktna veza do poruke: 265
20.8.2010 15:16:40   
Anck Su Nmaun
Snelle... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ma dete odahne bre kad nema toga..samo mucenje! Iako joj ja nsiam ni stavljala danju polsednjih 10 dana od vrucine!

Upgrade koje vezbice radite??

Ja sam joj radila one kao kruzno ? Jer sam videla da neki rade!

Ali Dr mi nista nije govorilauser posted image

(odgovor članu upgrade011)
Direktna veza do poruke: 266
20.8.2010 15:24:39   
dijana1*
Anck, Snelle user posted image
I mi smo skinuli siroki ali isto tako zadnjih 10-tak dana skoro da ga nisam ni stavljala

Direktna veza do poruke: 267
20.8.2010 18:07:14   
pepeljuga
user posted image blago vama, bas me smaraju te pelene...slazem se da je to zastarelo ali ipak necu skinuti bebi sve do druge kontrole, idemo krajem septembra

I''m sweet, romantic and traditional. I''m a bit prissy and naive, and I wont set_tle for less than a picture perfect life. (Charlotte York)

(odgovor članu dijana1*)
Direktna veza do poruke: 268
20.8.2010 21:33:29   
Anck Su Nmaun
Pa nemoj , sta znam , nisma ni ja , ali kad su vrucine i izlazimo napolje skinem joj... al sam to pocela tek posle 2,5 mes kad smo bili na moru!

(odgovor članu pepeljuga)
Direktna veza do poruke: 269
23.8.2010 17:24:38   
Bianca
Moze li mi neko preporuciti dobrog dr i gde da snimam kukove bebici, ja bih da idem privatno, ne bih da cekam dva meseca na pregled i da ga mucim...

Direktna veza do poruke: 270
7.10.2010 17:53:07   
Anoniman
Danas, sa mesec dana, skinuli smo široki povoj. user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 271
7.10.2010 18:17:54   
Anoniman
Napenalili su me danas i pedijatrica i fizijatar što Marko spava na stomaku. Ali on jedino tako spava, u svim ostalim položajima se non stop budi. Kažu nema snage da okreće glavicu, udaviće se... a on jako lepo i lako okreće glavicu. 

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 272
8.10.2010 0:51:12   
bratzz
Juce smo bili na uz kukova sa 3 meseca i 2 dana i posto je sve uredu skinuli smo siroki povoj user posted image Presrecna samuser posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 273
8.10.2010 13:34:23   
Drbubi
Mi smo bili na uz prosle nedelje, Cica je tad imala 4 i po meseca i ortoped je rekao da je sve ok i da vise nema potrebe da dolazimo. Takodje, rekao nam da je njihovo pravilo (Instituta za majku i dete) da se siroki povoj nosi do 6-og meseca. E sad, ja ne znam sta da radim. Da li da joj ga skinem ili da se strpim? Koliko vidim mnoge od vas su svojoj deci skinuli taj siroki povoj i pre 6 meseci (naravno uz saglasnost lekara)....

(odgovor članu nekasata)
Direktna veza do poruke: 274
10.10.2010 22:47:43   
Bebidzon
mi smo bile na pregledu da tri meseca (sad imamo 4 i nekoliko dana) na tom prvom pregledu nam je dr. rekla da su kukovi super al da nosimo sirok povoj do 5 i po meseci, s tim sto sam ja na svoju ruku posle par dana njoj preko dana stavnjala pampers a nocu samo sirok povoj. Jer opet ipak mi spava nocu i po 10 sati ume da sastavi i to mi je skroz ok.Preko dana radimo vezbice, nekad kad izlazimo napolje stavim joj samo preko pelene svedcku pelenu bez tetra cisto zbog stomacica. Opet u neku ruku trba da slusas dete, ona se meni prevrce na bok a kako bi to i uradila da ima sirok povoj? Ocekujem da se uskoro da se prevrne na stomacic, bas je jaka, sreca majkina. Slusajte dr. i SEBE a i vasu BEBU user posted image

(odgovor članu Drbubi)
Direktna veza do poruke: 275
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  9 10 [11] 12 13   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  9 10 [11] 12 13   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Kako obezbediti pravilnu ishranu deteta do...
U ovom periodu i kod roditelja se javljaju brojne nedoumice u vezi pravilne ishrane deteta – Kako obezbediti zdrave obro...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...
Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...

Anketa

Расположење у трудноћи.
пеперутка16

Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?

Click Here