Cuftas -> RE: Endometrioza (8.6.2013 13:15:52)
|
Radila sam u NF, moja doktorka je Biljana Arsić. Mislim da je sve isto kao i kod laparo, niko mi razliku nije ni objasnio, a i po onome što ste pisale za pacijente je isto. Primili me dan ranije, uradili sve one klistire (bljak) i ujutro me, posle injekcije, uveli peške u salu. Tamo me uspavali i kad sam se probudila imala sam tri rupice na stomaku, pupak i levo/desno na struku po jedna... Tako da je to to, ista pesma za nas pacijente. Ja sad imam blago besnilo što sam na Zoladex-u, znam da mora, ali sam ga već primala pre par godina, kad su pokušavali da mi smanje miom i nisam baš lepo reagovala na njega. Primala sam 3 meseca i svo vreme sam imala krvarenja, sad Biljana kaže da je to od Liviala a ne od Zoladexa... Nisam pametna, znam da će ovaj moj da nadrlja, sad ga primam 6 meseci, a on već drugi put ima ženu u klimaksu [sm=smiley18.gif], dal će mučenik treći i da dočeka? Dunjac, a šta ti misliš o hrani i endometriozi, meni ako izbacim meso i sir ne ostaje ništa drugo za jelo? Ima li još nešto što mogu da pijem, vitaminčići, ovo-ono...?
|
|
|
|