pepino -> RE: Endometrioza (27.12.2012 11:50:20)
|
Cure dal je ijedna od vas nakon laparoskopije imala proliv?[sm=smiley13.gif] Ja sam ga juce dobila i stolica me tako pece,strasno![sm=smiley13.gif] Posto sam prije 3 dana pocela koristiti terapiju za oba upaljena sinusa pomislila sam da je od lijekova jer su jaki,ali teta u apoteci kaze da ne bi trebalo od njih... Stolica na kraju,tj. proliv je postao jako crven,ali ovih dana pijem i jela sam cveklicu,pa kontam da je od toga,ali kad se brisem na papiru i u stolici su kao neki komadici,niti je sluz,niti meso,ne znam kako da vam objasnim,uplasila sam se,ali mi je drugarica koja je imala takodje laparo u maju rekla da nije htjela da me plasi,ali da je sve to isto imala i ona i da je pitala Dr. i on je rekao da je to normalno,ali ona je imala drugacije ciste,gnojne,i oko crijeva,kontam njoj su to caprkali vise pa mozda za to,ja sam imala drugu vrstu i samo na jajnicima,sad nemam pojma sta da radim[sm=zmeden.gif] Ne zove mi se Dr. koji me je operisao,a ovi u bolnici ce samo nagadjati,pijem Linex i cekam sta ce se desiti dalje...[sm=smiley13.gif]
|
|
|
|