Njica -> RE: Endometrioza (22.5.2014 22:19:21)
|
IZVORNA PORUKA: baby_blue Moze li mi neko reci koji su simptomi endometrioze? Tj. koji su vama bili? Moji simptomi endometrioze su trajali godinama,bolne menstruacije (ugl zavrsim u hitnoj od bolova ),dolazila mi je menstruacija na 23-24 dana, liptalo je iz mene, nisam imala ovulacije nikad u zivotu, bolni seksualni odnosi,nemogucnost da se ugojim, neki neobjasnjivi unutrasnji nemir i praznina.. Ona je narasla do 9cm u desnom jajniku,levi jajnik mikrocistican, prva operacija laparoskopski, utvrdjena cista endometrioze neki IV stepen,ne znam po cemu to racunaju ali bilo ju je SVUDA,po stomaku,jetri. Jaaako dobra,najbolja doktorka u GAK Narodni front me je operisala pre godinu i po,izvadila ju je celu od svuda i sacuvala jajnik, pocetak Diferelina 6 meseci, pa druga kontrolna laparoskopija za tri meseca. Za ta tri meseca se cista vec vratila i bila je 3cm i opet su je izvadili, i taj levi mikrocisticni ocistili i jos 3 meseca Diferelinom. Konacno sam pocela da imam ovulacije 4 meseca posle Diferelina, mozda i pre nego ja nisam znala da ih prepoznam jer ih nikad nisam imala i evo zatrudnela pre 3 meseca prirodnim putem:) Nije lako, moj slucaj je sigurno i laksi od mnogih ovde, samo vam svima zelim srecu i da uspete u svemu i u [sm=nosecka.gif] Pozdrav veliki i podrska!!
|
|
|
|