Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Bodići, benkice, gegice, odelca 18.6.2011 12:45:27
|
|
|
|
MarijaBg
|
Natalija je rodjena sa 3900 i 52 i puno stvari 56 su joj odmah bile male (a ja ih oprala i opeglala, pa nisam mogla da zamenim ) Stramplice koje sam joj ponela za izlazak iz bolnice je obukla samo tad, jer su bile baaas knap u duzinu, kao i vecina stramplica i bodica domacih proizvodjaca. Nekako su stvari domacih proizvodjaca nesrazmerne Dugacki i siroki su i rukavi i nogavice, a nemaju dovoljnu duzinu za telo tj ono kopcanje izmedju nogu. Ko me razumeo Stvarcice iz H&M i Zare velicine 56 je dugo nosila - do mesec ipo jer se lepo razvlace i srazmerne su. Carter"s bodici su super E, da i Mother"s care Jako je bitno da gledate da li je materijal rastegljiv jer ce duze nositi a i udobnije im je Uostalomm sad je jak vruce i treba kupovati sto tanje bodice a ti tanji materijali se rastezu
|
|
|
|
RE: Bodići, benkice, gegice, odelca 18.6.2011 12:54:06
|
|
|
|
jovicaa
|
posebno bodici sa bretelama, ili ne znam kako to da nazovem, nisu bretele ili jesu meni aleks neke jos uvek nosi, nosio ih je i sa 2 meseca, ali ne znam koji su to brojevi.
|
|
RE: Bodići, benkice, gegice, odelca 18.6.2011 18:05:24
|
|
|
|
choopa choops
|
IZVORNA PORUKA: jovicaa posebno bodici sa bretelama, ili ne znam kako to da nazovem, nisu bretele ili jesu meni aleks neke jos uvek nosi, nosio ih je i sa 2 meseca, ali ne znam koji su to brojevi. Bodici bez rukava Meni L i M mogu da nose istu velicinu bodija 86/92. M ima pelene i prilicno je visok, a L ne nosi pelenu i sitnija je od svoje generacije (valjda?). A razlika medju njima je 2 godine. Tako da pravila nema Meni je L najduze nosila 68/74
|
|
RE: Bodići, benkice, gegice, odelca 19.7.2011 17:11:04
|
|
|
|
Mariya
|
Žene, je li kupovala neka one bodiće u Rodiću? Baš su jeftini, cene počinju od 195 din. za one bez rukava, piše 100% pamuk, mekani su rastegljivi, možda malo tanji ali mi izgledaju skroz OK. Jedino što su neke no name, a piše made in China, pa da li je neko imao iskustva sa njima?
|
|
|
|
RE: Bodići, benkice, gegice, odelca 6.8.2011 14:40:21
|
|
|
|
iva75
|
Nama je termin u oktobru. Evo sta su meni savetovali da uzmem tetra pelene 10 kom (i ovo mi je malo nema grejanja, a treba osusiti) svedske 2 kom (meni je to malo) bodi na preklop br. 56 2 kom i br. 62 2 kom zekice dug rukav 2 kom zekice na bretele 2 kom donji deo stopice br. 56 2 kom, br 62 2 kom peskir za kupanje 2 kom posteljina 2 kom cebence za krevetic cebence za kolica 2 pamucne kapice i 2 lepe paradne makazice i pribor cetka plus cesalj igracka visuljak za krevetac lampa za krevetac flasica zakrivljena protiv grceva pojas posle trudnoce zavoj za pupak kupka musema frotirska carapice 2 kom Da li treba nesto dodati i oduzeti. Ja sam mislila da kupim jednu posteljinu i nekoliko carsava donjih sa lastisom sto se navlace. Ja sam takodje mislila da bebu malu pokrivam cebencetom, a sada se plasim da ne navuce cebence na sebe u toku noci Hvala na pomoci
|
|
|
|
RE: Bodići, benkice, gegice, odelca 6.8.2011 14:49:24
|
|
|
|
Ana RR
|
Iva, moj savet je da kupuš 10 švedskih pelena i barem 30 tetra jer ćeš ih koristiti i za briskanje i za svašta nešto. Mi smo u sredu izašli iz bolnice i ja sam već oprala jednu mašinu tetra pelena.
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Bodići, benkice, gegice, odelca 6.8.2011 15:01:05
|
|
|
|
pepeljuga
|
Taj spisak mi nema logike - dve svedske pelene i dve posteljine?!?!?!?! Ja sam imala 15 svedskih i 40 tetra (zbog raznih boja i dezena ) ali recimo da je potrebno bar 10 svedskih i bar 30 tetra, kao sto Ana rece.
|
|
RE: Bodići, benkice, gegice, odelca 6.8.2011 15:18:58
|
|
|
|
iva75
|
Devojke ja isto mislim kao i vi. Ovaj savet mi je dala prodavacica u butiku navodno na osnovu iskustva. Meni je bilo premalo samo 2 svedske, pa kad se upiski sta onda??? Jos u oktobru nema grejanja treba to susiti Poslusacu vas savet...tih pelena nikad dosta
|
|
|
|
RE: Bodići, benkice, gegice, odelca 14.8.2011 22:59:37
|
|
|
|
Nina551
|
Da li neko zna gde ima u Beogradu da se kupe benkice sa kratkim rukavima i bez rukava?
|
|
|
|
RE: Bodići, benkice, gegice, odelca 15.8.2011 11:44:46
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Juce smo kupovali prve stvarcice za drugu bebanu....ne puno jer vecinu imamo ali za pocetak , termin mi je polovina septembra pa sam ipak uzimala dugi rukav, al ga je tesko naci ...sve kratko jos uvek za leto! I da jako sam zadovoljna Aksom iako su neki pisali da je skupa....kad sam pregledala dosta mesta ispade jos naj jeftinija
|
|
|
|
RE: Bodići, benkice, gegice, odelca 15.8.2011 16:30:33
|
|
|
|
cani
|
IZVORNA PORUKA: Nina551 Da li neko zna gde ima u Beogradu da se kupe benkice sa kratkim rukavima i bez rukava? Iskreno,nigde nisam videla benkice sa kratkim rukaviíma ili bez,ne zma, ni da to postoji.Sve sto sam ja videla je sa dugim.E sad,mozda si mislila na bodiće, njih ima i sa kratkim i sa dugim i na bretele,kakvih god hoces.Svuda. A i meni Aksa nije nesto strasno skupa (ne kažem da je džabe ) ,Leto je daleko skuplje. A ja sam pre neki dan u Enci Menciju na Bulevaru nakupovala :2 bodica sa dugim rukavima , 1 majcicu sa dugim rukavima , 2 para pamucnih pantalonica i 2 zeke,sve ukupno tih 7 stavrcica 2.200 na nekom snizenju.Bas sam bila zadovoljna.
|
|
RE: Bodići, benkice, gegice, odelca 21.8.2011 13:25:03
|
|
|
|
PoisonEve
|
A kako se krecu cene tih bodica i zeka? Na sta bi trebalo da obratim paznju pri kupovini?
|
|
RE: Bodići, benkice, gegice, odelca 21.8.2011 13:27:29
|
|
|
|
New Mom
|
Od nekih 150-200 dinara (Arilje) do nekoliko hiljada, zavisi gde kupuješ. Ne znam, ja gledam da bude kvalitetno, bez obzira što se nešto nosi max. 3 meseca. A to se skopčava usput. Poenta je samo da se ne kupuje baš velika količina.
|
|
RE: Bodići, benkice, gegice, odelca 21.8.2011 13:35:05
|
|
|
|
PoisonEve
|
Hvala. Sad sam se setila da ima tu jedna radnja Arilje blizu mene pa cu mozda da svratim da vidim sta ima...
|
|
RE: Bodići, benkice, gegice, odelca 23.8.2011 15:25:58
|
|
|
|
cani
|
Meni je puno znacilo prvih dana sto sam imala par bodica koji se kopcaju sa strane,a ne navlace se preko glave.Ovakvi : Imali smo i gomilu drugih,sto se kopcaju izmedju nogica a navlace preko glave al meni je u pocetku bilo najlakse da mu obucem neki ovakav,stalno sam se paranoisala da cu da mu povredim nekako glavicu Njih imas i sa dugim i sa kratkim.I cene su naravno kao i za sve šarenolike.
|
|
RE: Bodići, benkice, gegice, odelca 23.8.2011 15:27:26
|
|
|
|
Ana RR
|
I ja imam najviše takvih bodića, praktični su. Ali mu bez problema oblačim i one što idu preko glave, nemam strah a ni on se ne buni.
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Bodići, benkice, gegice, odelca 23.8.2011 15:30:45
|
|
|
|
cani
|
Ma ni moj se ne buni,al mi je prvih dana sav bio kao rasklimatan lutak pa sam ja uvek birala ove,najjednostavniji su mi bili da mu navucem.Vec odavno proturamo glavu ko kornjacice
|
|
RE: Bodići, benkice, gegice, odelca 24.8.2011 10:45:20
|
|
|
|
smeskicTB
|
joj, kako su slatki ovi bodici! ja nisam smela dugo braticinu da oblacim..pogotovo preko glave navlacim..tako da ste mi odlicne predloge dale!
|
|
|
|
RE: Bodići, benkice, gegice, odelca 28.8.2011 16:06:32
|
|
|
|
PoisonEve
|
Evo nase prve kupovine posteljina sa ogradicom 1 cebence 1 vreca za spavanje (multi) 1 peskir sa kapuljacom 2 kupko 1 musema 1 benkice 2 bodi 1 pantalonice 2 kapice 2 set odece za bebu 1 zeke 1 tetra pelene 10 svedske pelene 10 I sve nas je izaslo 7733
|
|
RE: Bodići, benkice, gegice, odelca 28.8.2011 16:13:07
|
|
|
|
Ana RR
|
PE, prelepe su stvarčice mi smo dobili isti komplet kao što je na prvoj slici Moj savet je da kupiš još tetra pelena, veruj mi trebaće ti. Ja imam 35 kom pa opet ih non stop perem i peglam stavićeš ispod bebe ako je negde spuštaš, pa na rame za podrigivanje (ja stalno nosim pelenu na ramenu, da ne dodiruje mnogo moju kožu, vrućina je), pa za briskanje...
|
|
|
|
RE: Bodići, benkice, gegice, odelca 28.8.2011 16:26:53
|
|
|
|
jovana j
|
Posion Super stvarcice!!! Mislim da ste dobro i sa cenom prosli, svaka cast!
|
|
RE: Bodići, benkice, gegice, odelca 28.8.2011 16:40:45
|
|
|
|
PoisonEve
|
Hvala jooj bas sam srecna...kako je sve minijaturno Ana, i ja mislim da uzmemo jos 30-ak tetra pelena
|
|
RE: Bodići, benkice, gegice, odelca 28.8.2011 16:56:57
|
|
|
|
dacca
|
PE
|
|
|
|
RE: Bodići, benkice, gegice, odelca 28.8.2011 17:25:13
|
|
|
|
bea83
|
Poison,divne stvarčice gde ste pazarili?
|
|
|
|
RE: Bodići, benkice, gegice, odelca 28.8.2011 18:23:19
|
|
|
|
bubulence
|
IZVORNA PORUKA: Ana RR Moj savet je da kupiš još tetra pelena, veruj mi trebaće ti. Ja imam 35 kom pa opet ih non stop perem i peglam ka trenutno imam 50, i mislim da sa manje ne bih mogla
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici 13 znakova da očekujete dečakaDa li je moguće da postoje očigledni znaci koji nam mogu reći da ćemo biti ponosni roditelji malog dečaka? Čitajte dalje...
Anketa
VEZBANJEDJURICIkada ste pocele da vezbate posle prirodnog porodjaja a i dalje ste dojile...odmah (
42%)
posle prestanka dojenja (
31%)
posle bebine prve kasice (
11%)
ili napiste u komentaru (
17%)
Ukupan broj glasova: 65Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!