Lu -> RE: Bodići, benkice, gegice, odelca (2.2.2010 14:58:30)
|
IZVORNA PORUKA: engimengi ??? zna li neko u cemu bebe spavaju? sta da kupujemo?>???? Ja sam kupila pamucne zeke za spavanje,4 kom.Za pizamice su mi nekako mali,a ne bih volela da spavaju u plisanim zekama! IZVORNA PORUKA: Modessty ja kupila jednu jednodelnu pižamicu. Dobila sam neke stvarčice od drugarice, a izmedju ostalog i jedne pižamice, pa sam rešila da ništa više ne kupujem dok se ne rodi. Za toliko ću valjda imati vremena da trknem preko ulice i u Zoni kupim šta mi treba IZVORNA PORUKA: Shishica Ma obicne pamucne zekice, stramplice... sto i ovako moze preko dana... sta fali... Mislim da.. ma ne znam.. mnogo sto sta ce nam se samo kasti kad dodju bebironi... IZVORNA PORUKA: Leki 77 Mi smo zeke najmanje koristili, a najvise sam ih kupila jer su ih svi nahvalili. Znaci, bodic sa dugim rukavima (rodjen pocetkom marta), pa majca dugih ili kratkih rukava koja se kopca na jednom ramenu, a dole "pantalonice" sa "sapicama" [sm=smiley1.gif] Nemam pojma kako se to strucno zove. Napolje smo isli u zekama, jer su nam sve zeke bile deblje, a u nasem stanu je pretoplo. Inace, duuugo nije imao pidzamu, vec samo kucnu i odecu za napolje. I ovako kada se rode samo spavaju pa gde stalno da ga presvlacim[sm=smiley1.gif] Tek kada je krenuo da se mota po podu, dobio je i zvanicnu pidzamu. Iz porodilista je izasao : bodic dug rukav, debeli zeka, dzempercic, umotan u cebence. Bilo hladno taj dan.
|
|
|
|