LillyT -> RE: Bodići, benkice, gegice, odelca (3.5.2010 10:02:46)
|
Nemoj se osecati kao blesava, za to sa ja zaduzena [image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/smiley1.gif[/image] Nama su odgovoarali bodici broj 62 i to od prvog dana (Lara je imala na rodjenju 3300 i 50). Jos malo pa cemo preci na veci broj jer mi se cini da su joj ovi vec knap zbog sirokog povoja, a rukave jos uvek podvrcemo. Meni su benkice smor, bas sam pre neki dan rekla momku da za sledece necemo ni jednu benkicu, samo bodice (inace, skoro smo sve dobili, pa se ja nisam ni puno pitala sta cu uzeti). Postoje pantalone sa stopalima, iskreno, najvise volim kada joj obucem bodi i te pantalonice jer carape uvek skine. Sto se kolicine tice, ne znam sta da ti kazem, to ce neka iskusnija mamika, mislim da je uvek lakse dokupiti, nego nakupovati gomilu necega sto ti ne odgovara. Takodje, mozes da odes i da kupis nesto, uvek ce se naci neko da pricuva bebu, jedino sto neces bas moci da razgledas satima. Mi smo ceru prvi put ostavili na cuvanje kada je imala 10 dana, isli smo da je prijavimo i ta setnja mi je jako prijala. A za nacin oblacenja, to se i ja pitam, mm je uvek utopli, a ja razgolitim.....
|
|
|
|