Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Bodići, benkice, gegice, odelca 15.7.2010 16:30:13
|
|
|
|
buhla
|
Pavle (sa 3 meseca) moze 62 al mu je knap, 68 je ok!
< Poruku je uredio buhla -- 15.7.2010 16:37:25 >
|
|
RE: Bodići, benkice, gegice, odelca 15.7.2010 16:35:10
|
|
|
|
New Mom
|
IZVORNA PORUKA: LillyT Hm, Lara nosi sada 68, ali joj je uglavnom knap, 74 joj je super Ova Lara isto. A vi bežite mesec dana, mi danas punih 2. 56. nikad nije mogla da obuče, 68. u početku (širok povoj nam je smetao), pa nekih nedelju dana 62. kad smo skinuli povoj, a 68. nam je sada knap, dosta toga već 74. oblači.
|
|
RE: Bodići, benkice, gegice, odelca 15.7.2010 17:26:31
|
|
|
|
*Alexx*
|
74?! Sa dva-tri meseca?! Ijuuuu... Andrej je na kontroli sa 9 meseci imao 74 cm. Biće to košarkaši(ce)
|
|
RE: Bodići, benkice, gegice, odelca 15.7.2010 17:29:04
|
|
|
|
gagana83
|
Moja Una jos uvek nema 74cm
|
|
RE: Bodići, benkice, gegice, odelca 15.7.2010 18:15:25
|
|
|
|
choopa choops
|
Sad se i ja razmisljam kad je ova Lara nosila 74 , ali to je bilo sa nekih 9mj sto kaze Alexx. Pa cak do godine Ma shvatila sam da mi ne vrijedi da razmisljam unaprijed, jer em se proizvodjacima razlikuju brojevi, em je svako dijete prica za sebe
|
|
RE: Bodići, benkice, gegice, odelca 15.7.2010 18:19:58
|
|
|
|
LillyT
|
IZVORNA PORUKA: Alexx RR 74?! Sa dva-tri meseca?! Ijuuuu... Andrej je na kontroli sa 9 meseci imao 74 cm. Biće to košarkaši(ce) Ako povuce na taju, bice.... bolje da cutim Inace, Lara nije bas toliko velika, koliko je jaka u nogama, a nekako mi je i siroka. Sinoc smo pokusali da joj obucemo 68, preznojali smo se svo troje i odustali. Nesto je uzak bodic, a velika glava i siroka ramena
|
|
RE: Bodići, benkice, gegice, odelca 15.7.2010 18:30:56
|
|
|
|
lanajelena
|
moja Lana(3 god) je nosila bodic 74(uzak ali dugacak) do Dusanovog rodjenja onda sam ga oprala i njemu je super...mi nosimo i 80 i 86 posto smo nadobijali nije bas bodi ali moze da prodje
|
|
|
|
RE: Bodići, benkice, gegice, odelca 15.7.2010 18:34:10
|
|
|
|
New Mom
|
IZVORNA PORUKA: LillyT Inace, Lara nije bas toliko velika, koliko je jaka u nogama, a nekako mi je i siroka. Isto! Biće da je povukla na ujaka svog, imaće kanda 190cm i 190kg.
|
|
RE: Bodići, benkice, gegice, odelca 20.2.2011 21:41:31
|
|
|
|
coka11
|
Ja sam svašta od garderobice kupila za moju bebu, uglavnom 62, 68. Mada nemam pojma da li će mu to biti veliko. Nisam odolela. Ostale su mi još sitnice iz apoteka i po koji deo opreme.
|
|
RE: Bodići, benkice, gegice, odelca 21.2.2011 19:45:30
|
|
|
|
Anoniman
|
Coko,moja beba je na rodjenju kazu bila dugacka,imao je 55.Mogu da ti kazem da mu je 60 sto sam kupila bilo veliko.
|
|
|
|
RE: Bodići, benkice, gegice, odelca 21.2.2011 19:48:19
|
|
|
|
New Mom
|
Eto, a moja je bila 53cm, a buca, a i zbog širokog povoja je stala tek u 68. To je lutrija, kad se rodi, videčeš.
|
|
RE: Bodići, benkice, gegice, odelca 21.2.2011 20:32:21
|
|
|
|
Ana007
|
Ja stvari koje sam joj kupila pre porođaja u ništa nije mogla da uđe skoro,sve malo bilo .
|
|
RE: Bodići, benkice, gegice, odelca 21.2.2011 21:38:34
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: New Mom Eto, a moja je bila 53cm, a buca, a i zbog širokog povoja je stala tek u 68. To je lutrija, kad se rodi, videčeš. I moj je bio buca,4050.
|
|
|
|
RE: Bodići, benkice, gegice, odelca 21.2.2011 22:16:15
|
|
|
|
isidora88
|
cind moj mateja je 20 grama bio tezi od tvog nosio je 56 jedva 2 nedelje,sada nosi 68 i 74
|
|
RE: Bodići, benkice, gegice, odelca 21.2.2011 22:18:47
|
|
|
|
Anoniman
|
I moj sada nosi 68-74.
|
|
|
|
RE: Bodići, benkice, gegice, odelca 21.2.2011 22:51:23
|
|
|
|
New Mom
|
IZVORNA PORUKA: Cindarella IZVORNA PORUKA: New Mom Eto, a moja je bila 53cm, a buca, a i zbog širokog povoja je stala tek u 68. To je lutrija, kad se rodi, videčeš. I moj je bio buca,4050. Mi 4250g. A sada sa 9 meseci nosimo br.92 (za 18-24 meseca ).
|
|
RE: Bodići, benkice, gegice, odelca 21.2.2011 23:17:54
|
|
|
|
choopa choops
|
IZVORNA PORUKA: New Mom To je lutrija, kad se rodi, videčeš. Slazem se Moji su iz krajnosti u krajnost. M je sa 5mjeseci nosio bodice koje je L nosila sa godinu dana Ista majka, isti otac a razlika drastična
|
|
RE: Bodići, benkice, gegice, odelca 21.2.2011 23:22:52
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: New Mom IZVORNA PORUKA: Cindarella IZVORNA PORUKA: New Mom Eto, a moja je bila 53cm, a buca, a i zbog širokog povoja je stala tek u 68. To je lutrija, kad se rodi, videčeš. I moj je bio buca,4050. Mi 4250g. A sada sa 9 meseci nosimo br.92 (za 18-24 meseca ). Svaka cast zeno.
|
|
|
|
RE: Bodići, benkice, gegice, odelca 29.3.2011 15:24:26
|
|
|
|
coka11
|
Upravo sam stavila bebine stvari za pranje, prvu turu, jedva čekam da ih peglam!!
|
|
RE: Bodići, benkice, gegice, odelca 29.3.2011 21:45:20
|
|
|
|
nencydrew
|
I ja
|
|
|
|
RE: Bodići, benkice, gegice, odelca 29.3.2011 22:26:29
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: choopa choops Moji su iz krajnosti u krajnost. M je sa 5mjeseci nosio bodice koje je L nosila sa godinu dana Ista majka, isti otac a razlika drastična Marko nosi sada sa 6,5 meseci trenerke i jaknu koje je Luka nosio sa 2godine. Nije mu baš taman, podvrćemo rukave, ali nije neukusno veliko.
|
|
|
|
RE: Bodići, benkice, gegice, odelca 29.3.2011 22:31:35
|
|
|
|
isidora88
|
mateja nosi 68,74 i vel. 6-9 meseci,to mu je sve knam,sad cu kupovati vece brojeve
|
|
RE: Bodići, benkice, gegice, odelca 3.4.2011 18:32:38
|
|
|
|
nencydrew
|
Ja sam dosad kupovala sve za 2 broja veće, i nijednom nisam pogrešila, a što sam dobila skoro uvek bilo knap
|
|
|
|
RE: Bodići, benkice, gegice, odelca 4.4.2011 15:43:53
|
|
|
|
Vika
|
Ne preterivati sa količinom pre rođenja, jer niti znaš koja će veličina odgovarati, niti možeš da oceniš kako će beba napredovati, pa može se omašiti sezona! Takođe, dosta se veličina razlikuje kod različitih proizvođača. Ja sam nakupovala gomilu vel.62-68 jer je trebalo da bebac ima preko 4 kg, ali je rođen 1.5 mesec ranije, pa mu je i 50-56 bilo veliko. Sada sa 4.5 nosi vel.6-9 meseci, 68-74
|
|
|
|
RE: Bodići, benkice, gegice, odelca 6.5.2011 21:26:54
|
|
|
|
zmajeva
|
U cemu bebe spavaju, posto citam sad u nekoj knjizi da se bebe ne pokrivaju i ne spavaju na jastuku?
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici 13 znakova da očekujete dečakaDa li je moguće da postoje očigledni znaci koji nam mogu reći da ćemo biti ponosni roditelji malog dečaka? Čitajte dalje...
AnaTamara
Preporuka budućim mamama!
Porođaj je sve bliže, pripremaju se stvarčice, između ostalog i Fitolat, koji mi je mnogo pomogao sa prvim detetom, uspeli smo da uspostavimo laktaciju!
Više >>
Anketa
Да ли су вам менструације болне?
пеперутка16
У последње време имам толико болне менструације да се и онесвестим..хитно је, она ми да ињекцију и то је то..И сад кад старим како сам старија. Имам 29 година, нисам се још породила итд.