Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Bodići, benkice, gegice, odelca 6.5.2011 22:04:15
|
|
|
|
New Mom
|
Jastuk se ne savetuje do 2.godine. Možeš da staviš tetra pelenu ispod glave. A spavanje je najpraktičnije u tzv. džaku ili vreći (ispod bodi, zeka ili slično) jer ne može da izađe iz toga i otkrije se. Ima tema o vrećama za spavanje da vidiš kako to izgleda. -> KLIK
|
|
RE: Bodići, benkice, gegice, odelca 6.5.2011 22:09:19
|
|
|
|
Anoniman
|
Kako se bebe ne pokrivaju? Nego šta se radi sa njima?
|
|
|
|
RE: Bodići, benkice, gegice, odelca 6.5.2011 22:41:22
|
|
|
|
zmajeva
|
I leti u dzak?
|
|
RE: Bodići, benkice, gegice, odelca 6.5.2011 22:46:31
|
|
|
|
marija32
|
Leti u dzak i jorgan preko Ja svoju decu koliko god da pokrivam oni se otkrivaju, i nikada ne preterujem u utopljavanju.
|
|
RE: Bodići, benkice, gegice, odelca 6.5.2011 22:47:05
|
|
|
|
New Mom
|
Može. Ima i onako tankih, pamučnih, bez rukava. Moja se rodila u maju i tako je spavala do skoro kraja juna, a onda samo u benkici i čarapicama i pokrivala sam je tankim pokrivačem. Mada, tada je bila mirna, spavala kako je ostaviš, ne znam kako ćemo ovo leto to odraditi.
|
|
RE: Bodići, benkice, gegice, odelca 6.5.2011 22:50:54
|
|
|
|
Anoniman
|
Ne, ozbiljno, zašto se bebe ne bi pokrivale? Ne pričam o utopljavanju, nego pokrivanju. IZVORNA PORUKA: zmajeva U cemu bebe spavaju, posto citam sad u nekoj knjizi da se bebe ne pokrivaju i ne spavaju na jastuku?
|
|
|
|
RE: Bodići, benkice, gegice, odelca 6.5.2011 22:53:51
|
|
|
|
marija32
|
To je praxa u Skandinavskim zemljama, samo ih uviju u carsav u porodilistu ili uz majku golu bebu.
|
|
RE: Bodići, benkice, gegice, odelca 6.5.2011 23:02:46
|
|
|
|
Anoniman
|
OK, kad se rodi. Ali kad stigneš kući, nećeš držati golu bebu uz sebe celu noć. Kontam da je logika da može povući ćebe preko glave i udaviti se. Ja deci nikada ne pokrivam ruke. Luka nije ni trpeo, budio se čim mu pokrijem ruke. Marko se ne budi, ali ne radim to svejedno.
|
|
|
|
RE: Bodići, benkice, gegice, odelca 6.5.2011 23:05:44
|
|
|
|
marija32
|
E tash,ti si moj idol
|
|
RE: Bodići, benkice, gegice, odelca 15.6.2011 15:26:28
|
|
|
|
Ana RR
|
Kupili smo dva bodića
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Bodići, benkice, gegice, odelca 15.6.2011 15:28:02
|
|
|
|
lesica
|
Anci
|
|
RE: Bodići, benkice, gegice, odelca 15.6.2011 15:29:54
|
|
|
|
Malecka074
|
Sto su cakani!
|
|
RE: Bodići, benkice, gegice, odelca 15.6.2011 15:32:00
|
|
|
|
Ana RR
|
Pola sata sam se mislila koju veličinu da uzmem, i onda sam uzela jedan 56 i jedan 62. Valjda će 56icu barem jednom da obuče
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Bodići, benkice, gegice, odelca 15.6.2011 15:37:57
|
|
|
|
Malecka074
|
Ma, hoce bar 2-3 puta. :)
|
|
RE: Bodići, benkice, gegice, odelca 15.6.2011 15:42:48
|
|
|
|
isidora88
|
meni je mateja nosio 56 sigurno nekih mesec dana,a 62 do 4-og meseca a rodio se sa 4 kg tako da sve zavisi i od proizvodjaca i modela odece
|
|
RE: Bodići, benkice, gegice, odelca 15.6.2011 18:18:56
|
|
|
|
Ana RR
|
Da, vidim da se veličine razlikuju od proizvođača do proizvođača. Bolje da mu bude veće, brzo će porasti
|
|
|
|
RE: Bodići, benkice, gegice, odelca 16.6.2011 9:30:04
|
|
|
|
Shishica
|
Ja sam sve zaboravila oko velicina.. trebala sam takve stvari da zapisujem..
|
|
RE: Bodići, benkice, gegice, odelca 17.6.2011 14:34:09
|
|
|
|
Mariya
|
Živele žene koje pišu na ovu temu!!Mi smo 25. nedelja i počela sam da maltretiram muža da bi smo mogli u kupovinu za bebu, pa neću valjda nedelju dana pred termin da kupujem!?sad dok još mogu da šetam i obilazim radnje, dok mi stomak nije velik i nemam 100 kila . Nego, htela sam da kažem da mi baš pomaže što mogu da pročitam šta je šta i za šta služi, mislim na odeću jer i nisam baš upućena..
|
|
|
|
RE: Bodići, benkice, gegice, odelca 17.6.2011 22:20:59
|
|
|
|
Anoniman
|
Anči, taman kad pomisliš da je prerastao, onda skineš široki povoj i nastavite da nosite još mesec dana. Marko je baš dugo nosio veličinu 50, a bio je prosečna beba.
|
|
|
|
RE: Bodići, benkice, gegice, odelca 18.6.2011 7:57:12
|
|
|
|
mejvis
|
Nama je 50 bilo malo kada se rodio....
|
|
|
|
RE: Bodići, benkice, gegice, odelca 18.6.2011 8:24:02
|
|
|
|
LillyT
|
Lara nije mogla da nosi bodiće br. 56 kada se rodila (bodići su bili od različitih proizvođača), a bila je "standardnih dimenzija" (3300gr i 50cm).
|
|
RE: Bodići, benkice, gegice, odelca 18.6.2011 11:00:20
|
|
|
|
Ana RR
|
IZVORNA PORUKA: Tash Anči, taman kad pomisliš da je prerastao, onda skineš široki povoj i nastavite da nosite još mesec dana. Marko je baš dugo nosio veličinu 50, a bio je prosečna beba. 50? Pa zar postoji i ta veličina? Ja kupile par bodića 56 i minijaturni su
|
|
|
|
RE: Bodići, benkice, gegice, odelca 18.6.2011 11:28:20
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: LillyT Lara nije mogla da nosi bodiće br. 56 kada se rodila (bodići su bili od različitih proizvođača), a bila je "standardnih dimenzija" (3300gr i 50cm). Marku su bili diskretno veliki 50 (3080gr i 48cm). Da, Anči, ima u H&M i C&A.
|
|
|
|
RE: Bodići, benkice, gegice, odelca 18.6.2011 11:30:05
|
|
|
|
jovicaa
|
i ja sam 56 kupila, aleks nije bio mala beba a ipak mu je visilo sve mislim da ne treba da se kupuje manje od 56..
|
|
RE: Bodići, benkice, gegice, odelca 18.6.2011 11:31:25
|
|
|
|
jovicaa
|
mislim brzo oni izrastu.
|
Anketa
Да ли су вам менструације болне?
пеперутка16
У последње време имам толико болне менструације да се и онесвестим..хитно је, она ми да ињекцију и то је то..И сад кад старим како сам старија. Имам 29 година, нисам се још породила итд.