Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Bodići, benkice, gegice, odelca 28.8.2011 18:45:34
|
|
|
|
smeskicTB
|
PE sve je premedeno! tako je minijaturno! vidim da si uzela i ove donje delove posebno..oni su super! mislim da su zgodnji za oblacenje..
|
|
|
|
RE: Bodići, benkice, gegice, odelca 28.8.2011 19:14:42
|
|
|
|
PoisonEve
|
IZVORNA PORUKA: bea83 Poison,divne stvarčice gde ste pazarili? Uzeli smo letak iz Gradske bolnice, neki covek ima svoju proizvodnju stvarcica za bebe pa je dosao kod nas i doneo nam i mi smo izabrali.
|
|
RE: Bodići, benkice, gegice, odelca 28.8.2011 19:19:04
|
|
|
|
smeskicTB
|
PE da li mozes taj kontakt i ako postoji katalog, cenovnik online..na pp da mi posaljes..neka se nadje! kakve su cene u odnosu na prodavnice..? hvala ti unapred!
|
|
|
|
RE: Bodići, benkice, gegice, odelca 28.8.2011 19:23:48
|
|
|
|
cani
|
I meni ,i meni, ako nije problem Sve je bas slatko.Nego sta znaci ono multi kod vrece za spavanje ?
< Poruku je uredio cani -- 28.8.2011 19:24:09 >
|
|
RE: Bodići, benkice, gegice, odelca 28.8.2011 19:33:34
|
|
|
|
zivka
|
Eve - divno super mi sve izgleda. Jel moze i meni kontakt?
|
|
|
|
RE: Bodići, benkice, gegice, odelca 28.8.2011 21:11:58
|
|
|
|
PoisonEve
|
Hocu. Meni se cini da je kvalitetno, mislim da je lep pamuk Mada iskreno najvise me je odusevila ona vreca za spavanje, posto ce nasa mini buba da se rodi u oktobru pa sledi hladna zima, bas ce biti potrebna. A tako je debela u nekako usunjana
|
|
RE: Bodići, benkice, gegice, odelca 28.8.2011 21:17:01
|
|
|
|
GRGA
|
Divno divno divno!!
|
|
|
|
RE: Bodići, benkice, gegice, odelca 28.8.2011 21:18:16
|
|
|
|
PoisonEve
|
|
|
RE: Bodići, benkice, gegice, odelca 28.8.2011 23:10:11
|
|
|
|
Didy
|
PE, divne su vam stvarčice. I cena mi se čini sasvim pristojna, s obzirom na to šta ste sve pokupovali.
|
|
RE: Bodići, benkice, gegice, odelca 28.8.2011 23:36:41
|
|
|
|
ica82
|
Pe aj i meni kontakt neki, ove stvarcice su prelepe
|
|
|
|
RE: Bodići, benkice, gegice, odelca 29.8.2011 10:03:52
|
|
|
|
Anoniman
|
Joj kao je sve slatko. Prve bubine stavrcice
|
|
|
|
RE: Bodići, benkice, gegice, odelca 6.10.2011 16:24:42
|
|
|
|
smeskicTB
|
Meni je puno znacilo prvih dana sto sam imala par bodica koji se kopcaju sa strane,a ne navlace se preko glave.Ovakvi : user posted image IZVORNA PORUKA: cani Meni je puno znacilo prvih dana sto sam imala par bodica koji se kopcaju sa strane,a ne navlace se preko glave.Ovakvi : Imali smo i gomilu drugih,sto se kopcaju izmedju nogica a navlace preko glave al meni je u pocetku bilo najlakse da mu obucem neki ovakav,stalno sam se paranoisala da cu da mu povredim nekako glavicu Njih imas i sa dugim i sa kratkim.I cene su naravno kao i za sve šarenolike. cani i Ana, gde ste nalazile ovakve bodice? da li koristite od pocetka benkice ili ste odmah bodice?
|
|
|
|
RE: Bodići, benkice, gegice, odelca 6.10.2011 18:21:37
|
|
|
|
isidora88
|
ja sam koristila samo bodice,benkicu mu nijednom nisam obukla. bodic je meni mnogo prakticniji
|
|
RE: Bodići, benkice, gegice, odelca 6.10.2011 18:31:47
|
|
|
|
jelena038
|
ja sam koristila benkiceu pocetku. meni su one prakticne, jer obuces dete skroz bez previse cimanja. ne znam sad da l vi jos nesto zovete benkicama, meni su benkice samo ono sto se oblaci ko ludacka kosulja, spreda, pa sa vrcama
< Poruku je uredio jelena038 -- 6.10.2011 18:35:12 >
|
|
RE: Bodići, benkice, gegice, odelca 6.10.2011 18:38:52
|
|
|
|
Cindarella
|
Ja sam uglavnom koristila bodice.Prakticni su,podignes dete-nema golih ledjanca.
|
|
|
|
RE: Bodići, benkice, gegice, odelca 6.10.2011 18:43:31
|
|
|
|
jelena038
|
pa posle sam i ja, benkice samo prvih mesec-dva.. ni ne znam da proizvode vece.. to je bas za bebe "u povoju"
|
|
RE: Bodići, benkice, gegice, odelca 6.10.2011 18:49:31
|
|
|
|
isidora88
|
IZVORNA PORUKA: jelena038 ja sam koristila benkiceu pocetku. meni su one prakticne, jer obuces dete skroz bez previse cimanja. ne znam sad da l vi jos nesto zovete benkicama, meni su benkice samo ono sto se oblaci ko ludacka kosulja, spreda, pa sa vrcama to su benkice,meni ovo mnogo komplikovano zvuci
|
|
RE: Bodići, benkice, gegice, odelca 6.10.2011 18:50:54
|
|
|
|
Cindarella
|
Jaoj,to sam mu samo jednom obukla,pozadi se vezuje,tako?
|
|
|
|
RE: Bodići, benkice, gegice, odelca 6.10.2011 18:59:47
|
|
|
|
jelena038
|
meni je to bilo extra lako.. beba leyi, boli je uvo. a bodic, te preko glave, te jedna ruka, druga ruka, digni guzu, zakopcaj.. mada smo bodice furali do poslednjeg broja
|
|
RE: Bodići, benkice, gegice, odelca 6.10.2011 19:04:13
|
|
|
|
Cindarella
|
Meni je to bilo tako komplikovano. Navuci prvo ruku,pa drugu,pa okreni da zavezes pozadi...
|
|
|
|
RE: Bodići, benkice, gegice, odelca 6.10.2011 19:04:33
|
|
|
|
smeskicTB
|
i ja se sve plasim bodica u prvim danima..pa sma mislila prvih mesec dana benkice..ali videh ove bodice koje je Ana spominjala..Ana i cani..i deluju mi prakticno..
|
|
|
|
RE: Bodići, benkice, gegice, odelca 6.10.2011 19:07:14
|
|
|
|
Anoniman
|
ja se nekako uvek stresiram kad bacim pogled u ovu temu. meni je sva ta njihova odecica slatka, al' nemam pojma cemu sluzi evo, sad zapisujem "trazi nesto sto se kopca spreda"
|
|
|
|
RE: Bodići, benkice, gegice, odelca 6.10.2011 19:19:57
|
|
|
|
jelena038
|
IZVORNA PORUKA: Cindarella Meni je to bilo tako komplikovano. Navuci prvo ruku,pa drugu,pa okreni da zavezes pozadi... zasto da je okreces, pobogu, benkica i postoji da ne bi okretala bebu. te vrce samo provuces i ukrstis na ledjima i vežes ih napred. znaci, gurnes ruke, podvuces ruku pod ledja, uhvatis prsticima vrcu i vezes opet napred, beba se prakticno ne pomera.
< Poruku je uredio jelena038 -- 6.10.2011 19:24:30 >
|
|
RE: Bodići, benkice, gegice, odelca 6.10.2011 19:25:59
|
|
|
|
Cindarella
|
Kazem ti,jednom bilo,i zaboravila sam.Znam da imam zalihu koja stoji.
|
|
|
|
RE: Bodići, benkice, gegice, odelca 6.10.2011 19:28:11
|
|
|
|
jelena038
|
hahahahaha, iskoristice se ja jedino plis ne podnosim.. od tog materijala se jezim, nekako mi deluje kao da se raspada i da je mleveno meso za moljce nikad to ne bih obukla ni bebi, ni sebi. u pocetku sam se par puta yeynula, kao dobila na poklon, pa ajd, al posle sam sve bacila.
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici 13 znakova da očekujete dečakaDa li je moguće da postoje očigledni znaci koji nam mogu reći da ćemo biti ponosni roditelji malog dečaka? Čitajte dalje...
Anketa
Koje ime vam se najviše sviđa?bojana87Hana (
32%)
Sara (
29%)
Anja (
27%)
Ina (
12%)
Ukupan broj glasova: 255Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!