Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Bodići, benkice, gegice, odelca 28.8.2011 18:45:34
|
|
|
|
smeskicTB
|
PE sve je premedeno! tako je minijaturno! vidim da si uzela i ove donje delove posebno..oni su super! mislim da su zgodnji za oblacenje..
|
|
|
|
RE: Bodići, benkice, gegice, odelca 28.8.2011 19:14:42
|
|
|
|
PoisonEve
|
IZVORNA PORUKA: bea83 Poison,divne stvarčice gde ste pazarili? Uzeli smo letak iz Gradske bolnice, neki covek ima svoju proizvodnju stvarcica za bebe pa je dosao kod nas i doneo nam i mi smo izabrali.
|
|
RE: Bodići, benkice, gegice, odelca 28.8.2011 19:19:04
|
|
|
|
smeskicTB
|
PE da li mozes taj kontakt i ako postoji katalog, cenovnik online..na pp da mi posaljes..neka se nadje! kakve su cene u odnosu na prodavnice..? hvala ti unapred!
|
|
|
|
RE: Bodići, benkice, gegice, odelca 28.8.2011 19:23:48
|
|
|
|
cani
|
I meni ,i meni, ako nije problem Sve je bas slatko.Nego sta znaci ono multi kod vrece za spavanje ?
< Poruku je uredio cani -- 28.8.2011 19:24:09 >
|
|
RE: Bodići, benkice, gegice, odelca 28.8.2011 19:33:34
|
|
|
|
zivka
|
Eve - divno super mi sve izgleda. Jel moze i meni kontakt?
|
|
|
|
RE: Bodići, benkice, gegice, odelca 28.8.2011 21:11:58
|
|
|
|
PoisonEve
|
Hocu. Meni se cini da je kvalitetno, mislim da je lep pamuk Mada iskreno najvise me je odusevila ona vreca za spavanje, posto ce nasa mini buba da se rodi u oktobru pa sledi hladna zima, bas ce biti potrebna. A tako je debela u nekako usunjana
|
|
RE: Bodići, benkice, gegice, odelca 28.8.2011 21:17:01
|
|
|
|
GRGA
|
Divno divno divno!!
|
|
|
|
RE: Bodići, benkice, gegice, odelca 28.8.2011 21:18:16
|
|
|
|
PoisonEve
|
|
|
RE: Bodići, benkice, gegice, odelca 28.8.2011 23:10:11
|
|
|
|
Didy
|
PE, divne su vam stvarčice. I cena mi se čini sasvim pristojna, s obzirom na to šta ste sve pokupovali.
|
|
RE: Bodići, benkice, gegice, odelca 28.8.2011 23:36:41
|
|
|
|
ica82
|
Pe aj i meni kontakt neki, ove stvarcice su prelepe
|
|
|
|
RE: Bodići, benkice, gegice, odelca 29.8.2011 10:03:52
|
|
|
|
Anoniman
|
Joj kao je sve slatko. Prve bubine stavrcice
|
|
|
|
RE: Bodići, benkice, gegice, odelca 6.10.2011 16:24:42
|
|
|
|
smeskicTB
|
Meni je puno znacilo prvih dana sto sam imala par bodica koji se kopcaju sa strane,a ne navlace se preko glave.Ovakvi : user posted image IZVORNA PORUKA: cani Meni je puno znacilo prvih dana sto sam imala par bodica koji se kopcaju sa strane,a ne navlace se preko glave.Ovakvi : Imali smo i gomilu drugih,sto se kopcaju izmedju nogica a navlace preko glave al meni je u pocetku bilo najlakse da mu obucem neki ovakav,stalno sam se paranoisala da cu da mu povredim nekako glavicu Njih imas i sa dugim i sa kratkim.I cene su naravno kao i za sve šarenolike. cani i Ana, gde ste nalazile ovakve bodice? da li koristite od pocetka benkice ili ste odmah bodice?
|
|
|
|
RE: Bodići, benkice, gegice, odelca 6.10.2011 18:21:37
|
|
|
|
isidora88
|
ja sam koristila samo bodice,benkicu mu nijednom nisam obukla. bodic je meni mnogo prakticniji
|
|
RE: Bodići, benkice, gegice, odelca 6.10.2011 18:31:47
|
|
|
|
jelena038
|
ja sam koristila benkiceu pocetku. meni su one prakticne, jer obuces dete skroz bez previse cimanja. ne znam sad da l vi jos nesto zovete benkicama, meni su benkice samo ono sto se oblaci ko ludacka kosulja, spreda, pa sa vrcama
< Poruku je uredio jelena038 -- 6.10.2011 18:35:12 >
|
|
RE: Bodići, benkice, gegice, odelca 6.10.2011 18:38:52
|
|
|
|
Cindarella
|
Ja sam uglavnom koristila bodice.Prakticni su,podignes dete-nema golih ledjanca.
|
|
|
|
RE: Bodići, benkice, gegice, odelca 6.10.2011 18:43:31
|
|
|
|
jelena038
|
pa posle sam i ja, benkice samo prvih mesec-dva.. ni ne znam da proizvode vece.. to je bas za bebe "u povoju"
|
|
RE: Bodići, benkice, gegice, odelca 6.10.2011 18:49:31
|
|
|
|
isidora88
|
IZVORNA PORUKA: jelena038 ja sam koristila benkiceu pocetku. meni su one prakticne, jer obuces dete skroz bez previse cimanja. ne znam sad da l vi jos nesto zovete benkicama, meni su benkice samo ono sto se oblaci ko ludacka kosulja, spreda, pa sa vrcama to su benkice,meni ovo mnogo komplikovano zvuci
|
|
RE: Bodići, benkice, gegice, odelca 6.10.2011 18:50:54
|
|
|
|
Cindarella
|
Jaoj,to sam mu samo jednom obukla,pozadi se vezuje,tako?
|
|
|
|
RE: Bodići, benkice, gegice, odelca 6.10.2011 18:59:47
|
|
|
|
jelena038
|
meni je to bilo extra lako.. beba leyi, boli je uvo. a bodic, te preko glave, te jedna ruka, druga ruka, digni guzu, zakopcaj.. mada smo bodice furali do poslednjeg broja
|
|
RE: Bodići, benkice, gegice, odelca 6.10.2011 19:04:13
|
|
|
|
Cindarella
|
Meni je to bilo tako komplikovano. Navuci prvo ruku,pa drugu,pa okreni da zavezes pozadi...
|
|
|
|
RE: Bodići, benkice, gegice, odelca 6.10.2011 19:04:33
|
|
|
|
smeskicTB
|
i ja se sve plasim bodica u prvim danima..pa sma mislila prvih mesec dana benkice..ali videh ove bodice koje je Ana spominjala..Ana i cani..i deluju mi prakticno..
|
|
|
|
RE: Bodići, benkice, gegice, odelca 6.10.2011 19:07:14
|
|
|
|
Anoniman
|
ja se nekako uvek stresiram kad bacim pogled u ovu temu. meni je sva ta njihova odecica slatka, al' nemam pojma cemu sluzi evo, sad zapisujem "trazi nesto sto se kopca spreda"
|
|
|
|
RE: Bodići, benkice, gegice, odelca 6.10.2011 19:19:57
|
|
|
|
jelena038
|
IZVORNA PORUKA: Cindarella Meni je to bilo tako komplikovano. Navuci prvo ruku,pa drugu,pa okreni da zavezes pozadi... zasto da je okreces, pobogu, benkica i postoji da ne bi okretala bebu. te vrce samo provuces i ukrstis na ledjima i vežes ih napred. znaci, gurnes ruke, podvuces ruku pod ledja, uhvatis prsticima vrcu i vezes opet napred, beba se prakticno ne pomera.
< Poruku je uredio jelena038 -- 6.10.2011 19:24:30 >
|
|
RE: Bodići, benkice, gegice, odelca 6.10.2011 19:25:59
|
|
|
|
Cindarella
|
Kazem ti,jednom bilo,i zaboravila sam.Znam da imam zalihu koja stoji.
|
|
|
|
RE: Bodići, benkice, gegice, odelca 6.10.2011 19:28:11
|
|
|
|
jelena038
|
hahahahaha, iskoristice se ja jedino plis ne podnosim.. od tog materijala se jezim, nekako mi deluje kao da se raspada i da je mleveno meso za moljce nikad to ne bih obukla ni bebi, ni sebi. u pocetku sam se par puta yeynula, kao dobila na poklon, pa ajd, al posle sam sve bacila.
|
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?