Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Nekoliko DOBRIH saveta za domaćice 26.8.2010 21:44:56
|
|
|
|
Ellenica
|
Štooooooooo????? Šta si zeznula'
|
|
RE: Nekoliko DOBRIH saveta za domaćice 26.8.2010 21:45:56
|
|
|
|
Anoniman
|
Skinula mi se farba sa rešetki pa sam morala da je stružem
|
|
|
|
RE: Nekoliko DOBRIH saveta za domaćice 15.11.2010 22:24:30
|
|
|
|
Modessty
|
IZVORNA PORUKA: Nedja Ako na uputstvu za, recimo, odmašćivač rerne, piše "ostaviti da deluje maksimum 5 minuta", to onda znači 5 minuta. Ne 5 minuta i "samo da raširim veš", a svakako ne 5 minuta i "samo da raširim veš i nahranim virtuenle ovce i krave na FB". Verujte na reč
|
|
RE: Nekoliko DOBRIH saveta za domaćice 15.11.2010 22:32:10
|
|
|
|
viking
|
Nedjo
|
|
RE: Nekoliko DOBRIH saveta za domaćice 15.11.2010 23:03:59
|
|
|
|
Anoniman
|
A taman sam zaboravila na taj fijasko
|
|
|
|
RE: Nekoliko DOBRIH saveta za domaćice 16.11.2010 11:00:12
|
|
|
|
Anoniman
|
Čime da skinem sloj neznamanijačega sa moje NOVE PEGLE ? Juče je upalila , i nisam primetila da je bila podešena odmah na najjače ... Kako sam prislonila na platno koje sam trebala da ispeglam (neka bzvz muževa košulja - ostala je čitava btw) , tako mi se sloj tog nečeg zalepuckao za peglu . Kako sad to da skinem ? Znam za onu foru - so , pa na papir , ali pegla je na paru i ima trilion onih rupica za vodu , pa se plašim da ne zapušim te rupe ... Predlozi ?
|
|
|
|
RE: Nekoliko DOBRIH saveta za domaćice 16.11.2010 11:02:03
|
|
|
|
*Alexx*
|
Ja sam svoju potopila u sirće (samo taj donji deo) iz nekih potpuno petih razloga. Ostavila je preko noći, i ujutru nikad čistija nije bila
|
|
RE: Nekoliko DOBRIH saveta za domaćice 16.11.2010 11:06:13
|
|
|
|
Anoniman
|
Hm ... Nemam pojma ... Nervira me što pegla ima onaj zez za samočićšenje , ali majku mu , to je samo za iznutra , što ne namestiše da se sama očisti i spolja ? Moram videti sa mamom , ona ima sličnu , pa da mi ona kaže kako ona skida to kad se zalepi ... A ako ništa - sirće mi ne gine .
|
|
|
|
RE: Nekoliko DOBRIH saveta za domaćice 16.11.2010 11:29:00
|
|
|
|
Trbica
|
Probaj da je zagrejes pa da zgulis to alu folijom. Neces je izgrebati. Tako sam ja skinula.
|
|
|
|
RE: Nekoliko DOBRIH saveta za domaćice 16.11.2010 11:33:18
|
|
|
|
Anoniman
|
Trbice , probaću , mada mi deluje kao da se ne može zguliti jer izgleda kao da se ulepila prašina na peglu Ali baš bukvalno , kao sitna zrnca prašine koja "koče" pri peglanju .
|
|
|
|
RE: Nekoliko DOBRIH saveta za domaćice 16.11.2010 11:34:58
|
|
|
|
viking
|
Nećeš, ja to stalno radim... IZVORNA PORUKA: BubaMira Znam za onu foru - so , pa na papir , ali pegla je na paru i ima trilion onih rupica za vodu , pa se plašim da ne zapušim te rupe ... Predlozi ?
|
|
RE: Nekoliko DOBRIH saveta za domaćice 16.11.2010 18:14:42
|
|
|
|
choopa choops
|
Ja nisam znala to za so..ako moze neko da objasni Ja bi to skidala tako sto uzmem stari peskir i skvasim ga i onda peglam. Onda se skine ono zagoreno Nedjo ismijah se sad, a mogu mislit kako ti je bilo...
|
|
RE: Nekoliko DOBRIH saveta za domaćice 17.11.2010 18:15:09
|
|
|
|
Anoniman
|
Uspela sam sa solju . Sve se skinulo bez problema . Čup , uzmeš beli papir , "posoliš ga" , tj istreseš recimo kašičicu soli na papir , upališ peglu i toplom peglom "peglaš" so na papiru . Skinu se sve zalepljene nečistoće .
|
|
|
|
RE: Nekoliko DOBRIH saveta za domaćice 17.11.2010 18:16:47
|
|
|
|
Anoniman
|
AAaaa, kao piling za peglu
|
|
|
|
RE: Nekoliko DOBRIH saveta za domaćice 17.11.2010 18:22:56
|
|
|
|
Anoniman
|
Something like that
|
|
|
|
RE: Nekoliko DOBRIH saveta za domaćice 17.11.2010 20:30:00
|
|
|
|
choopa choops
|
E suoer, bas cu da probam ako opet zašteka Jos nesto da pitam...par puta sam sipala u peglu obicnu vodu jer nisam imala destilovane. Ponekad mi ona para ne izlazi dobro, pa sta mislite jesu li se neke rupice zacepile od kamenca Ako jesu, ima li nacina da se i to ocisti?
|
|
RE: Nekoliko DOBRIH saveta za domaćice 17.11.2010 20:36:24
|
|
|
|
Anoniman
|
Choop , e to baš ne znam , moja pegla ima neko dugme da se sama očisti . Pitaću mamu , pa ti javljam
|
|
|
|
RE: Nekoliko DOBRIH saveta za domaćice 17.11.2010 23:36:09
|
|
|
|
Anoniman
|
Limuntus savrseno kida kamenac. samo ga rastvori u vodi i sipaj u peglu. Mislim da bi trebala da je polozis na neko mesto gde ti nece smetati ako voda iz nje curi. A mozda bi trebala i da je ukljucis da para pocne da izlazi i peglaj neku krpu. Inace, limuntus ke savrsen da vam ocas posla skine kamenac iz posudja i onih kuvala, za ciscenje espresso aparata...
|
|
|
|
RE: Nekoliko DOBRIH saveta za domaćice 17.11.2010 23:46:49
|
|
|
|
choopa choops
|
Hvala Bubi i Misu
|
|
RE: Nekoliko DOBRIH saveta za domaćice 27.11.2010 22:05:57
|
|
|
|
choopa choops
|
Kupila limuntos danas pa cu da probam za peglu Nego, je l' zna neko mozda kako se skida flomaster s table?
|
|
RE: Nekoliko DOBRIH saveta za domaćice 21.12.2010 14:49:24
|
|
|
|
dunja RR
|
- da li perete beli luk kada ga očistite od ljuske? - da li ljuštite pasulj za prebranac? - da li zamrzavate torte i kolače?
|
|
|
|
RE: Nekoliko DOBRIH saveta za domaćice 21.12.2010 14:54:21
|
|
|
|
minnica
|
Samo provučem luk kroz mlaz vode, ne potapam ga. Ne ljuštim pasulj jer se dugo kuva, pa se posle i ljuska raspada. Zamrzavala sam sitne kolače i nisu bili loši posle. Torte nisam i ne verujem da ću.
|
|
|
|
RE: Nekoliko DOBRIH saveta za domaćice 21.12.2010 14:55:11
|
|
|
|
Anoniman
|
- da - ne - da Pozdravlja te moja mama
|
|
|
|
RE: Nekoliko DOBRIH saveta za domaćice 21.12.2010 14:57:17
|
|
|
|
viking
|
ja prvi put čujem da se ispira beli luk
|
|
RE: Nekoliko DOBRIH saveta za domaćice 21.12.2010 14:59:49
|
|
|
|
Jeca*
|
ja ga ne perem nakon ljuštenja a što se tiče kolača, zamrznem i uvek bacim. Ne znam da li sam ih ikada odmrzla i jela
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Draga "NEPLANIRANA BEBO"...Nema apsolutno ničeg slučajnog u vezi sa tobom, moja slatka bebo.
Kako probiotici pomažu u jačanju imuniteta...Na razvoj imuniteta kod dece značajno utiču ishrana, san, higijena, fizička aktivnost i crevna mikrobiota. Crevna mikrob...
MamaNecaVo
CortinaT krema je postala obavezan deo naše kućne apoteke!
Porodično smo atopičari i mesečno potrošimo jednu, a mažemo je svuda.
Sin mi ima oset_ljivu kožu i generalno je sklon pojavi ekcema čim imunitet ode ka dole ili ako ne namažemo lice cak i kada vetric pirka.
Ja imam užasne ekceme često po rukama od pranja sudova, pa izlazak napolje i tako u krug.
Stoga slobodno mogu reći da ko god ima sličan problem ili AD da uzme CortinaT kremu, neće se pokajati. U moru krema slične namene, jedino nam se ova pokazala delotvorno i jedino ona održi duže vreme stanje remisije.
Miris je sasvim ok, možda malo jači za moj ukus, ali ima efekta i samo to je na kraju bitno. Takođe, krema nije ni gusta a ni retka pa nema problema sa mazanjem. Moj sin se privikao sam na mazanje kože lica konkretno, pa smo tu da nazovem svakodnevnu "terapiju" i nešto bez čega se ne može, pretvorili u zabavu.
Više >>
Anketa
Да ли су вам менструације болне?
пеперутка16
У последње време имам толико болне менструације да се и онесвестим..хитно је, она ми да ињекцију и то је то..И сад кад старим како сам старија. Имам 29 година, нисам се још породила итд.