Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Nekoliko DOBRIH saveta za domaćice 13.7.2015 0:04:25
|
|
|
|
vikiveki
|
Uh ovaj je zaista dobar savet za čišćenje tepiha,ja se ovih dana spremam za pranje tepiha tako da ću ih prvo sa sodom posuti
|
|
RE: Nekoliko DOBRIH saveta za domaćice 13.7.2015 0:06:32
|
|
|
|
Kata90
|
Mozete probati prasak i sodu bikarbonu pomesati zajedno u casi i onda sipati u masinu,i to je dobro protiv kamenca
|
|
RE: Nekoliko DOBRIH saveta za domaćice 13.7.2015 6:17:15
|
|
|
|
World
|
Kad perem bijeli ves, u prasak svaki put stavim sodu, a umjesto omeksivaca sirce.
|
|
RE: Nekoliko DOBRIH saveta za domaćice 13.7.2015 12:44:46
|
|
|
|
aleksandrici
|
Za sodu bikarbonu znam i redovno koristim ali nisam znala za sirce da moze da sluzi umesto omeksivaca.Probacu.Hvala .
|
|
|
|
RE: Nekoliko DOBRIH saveta za domaćice 13.7.2015 12:47:04
|
|
|
|
aleksandrici
|
I ja cu da probam sa sodom pa vam prenosm utiske.Drago mi je da sam clan ove stranice i to registrovani i da mogu sama reci ono sto mislim i nauciti mnogo toga od sve vas koje volite iste stvari.Drago mi je i ponosna sam na vas.
|
|
|
|
RE: Nekoliko DOBRIH saveta za domaćice 15.7.2015 22:49:54
|
|
|
|
emicaa
|
Čime da skinem fleke sa T odjela,stavljala sam one vragove za skidanje fleka,otkuvala veš i ništa.I na jednoj mojoj majici ima flekica od maline nije ni ona spala a tek je kupila.
|
|
RE: Nekoliko DOBRIH saveta za domaćice 15.7.2015 22:52:34
|
|
|
|
amdn
|
Emice moja mama uvek kad se nesto sveze pofleka umoci u mleko, al prvo to ne pere nicim, i skida se a ja uglavnom koristim Vanish i to radi radnju
|
|
|
|
RE: Nekoliko DOBRIH saveta za domaćice 16.7.2015 8:02:50
|
|
|
|
emicaa
|
Hm da li bi to sa mlijekom sad išta vrijedilo jer stoji već par dana?Dora je uglavnom bodije uflekala,to i niće strašno ima ih kamaru ali žao mi majice
|
|
RE: Nekoliko DOBRIH saveta za domaćice 27.10.2015 13:10:36
|
|
|
|
choopa choops
|
Ima li neko ideju kako očistiti onaj gumeni dio od obuće, đon pa sa strane, ne znam kako da objasnim ? Imam jedne patikice od L kad je bila mala, izgledaju kao nove, osim što im je taj bijeli dio požutio, a ne znam kako da skinem? Možda da probam Varakinom ali bojim se da ne dodirnem gore pa da napravim još gore?
|
|
RE: Nekoliko DOBRIH saveta za domaćice 27.10.2015 13:17:35
|
|
|
|
Ana RR
|
Choopa, natrljaj vanish sapun na magičnu krpu i istrljaj.
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Nekoliko DOBRIH saveta za domaćice 27.10.2015 13:23:29
|
|
|
|
choopa choops
|
Hvala, probaću Samo da kupim sapun, ja koristim Ariel tečni za fleke, nisam Vanish odavno uzimala.
|
|
RE: Nekoliko DOBRIH saveta za domaćice 27.10.2015 14:12:18
|
|
|
|
amdn
|
ja isto magicnom krpom, stavim malo arijela u prahu ili bilo koji prasak za ves i super se skine :
|
|
|
|
RE: Nekoliko DOBRIH saveta za domaćice 5.12.2015 11:13:34
|
|
|
|
milicicak
|
Cime cistite Ikeine plasticne stolove za decu? I kako da skinem plastelin sa istog?
|
|
|
|
RE: Nekoliko DOBRIH saveta za domaćice 5.12.2015 11:57:03
|
|
|
|
branki*
|
Kako milicicak nece da se skine plastelin sa plastike?jesi strugala zicom?
|
|
RE: Nekoliko DOBRIH saveta za domaćice 5.12.2015 11:59:31
|
|
|
|
milicicak
|
Skinuli su se komadici al je ostao onaj tanak tanak sloj sto zapire kad se brise krpom. Nisam probala zicu, ja to nemam u kuci
|
|
|
|
RE: Nekoliko DOBRIH saveta za domaćice 5.12.2015 12:00:34
|
|
|
|
branki*
|
E,pa,mislim da bi trebalo zicom da se skine
|
|
RE: Nekoliko DOBRIH saveta za domaćice 5.12.2015 12:03:02
|
|
|
|
nata11
|
Stavi papir- novinu (ne masnu onu dnevnu) pa zagrej peglu i polako predji preko novine. Ali bas malu temperaturu da se ne razmze dodatno. Ja tako skidala sa farmerica.
|
RE: Nekoliko DOBRIH saveta za domaćice 5.12.2015 12:03:30
|
|
|
|
milicicak
|
Onda cu da kupim zicu moja mama ce biti odusevljena
|
|
|
|
RE: Nekoliko DOBRIH saveta za domaćice 5.12.2015 12:05:31
|
|
|
|
branki*
|
Moze i ovaj fensi nacin sto spominje nata,al zica je zakon
|
|
RE: Nekoliko DOBRIH saveta za domaćice 5.12.2015 12:10:35
|
|
|
|
milicicak
|
Sad bih rekla nesto za tu zicu al necu jer sam pristojna i fina Hvala, branki, nato
|
|
|
|
RE: Nekoliko DOBRIH saveta za domaćice 5.12.2015 18:27:40
|
|
|
|
amdn
|
nemoj zicom izgrbaces plastiku, plastelin je mastan i ako imas Axel on ti skida bas sve,ja njega koristim za svaku glupost i prezadovoljna sam, ili sto rece Nata toplom peglom i papir, ali probaj Axel ili Fairy ili neki deterdzent, ja sve tako skidam :)
|
|
|
|
RE: Nekoliko DOBRIH saveta za domaćice 5.12.2015 19:04:19
|
|
|
|
Anarunika
|
IZVORNA PORUKA: milicicak Skinuli su se komadici al je ostao onaj tanak tanak sloj sto zapire kad se brise krpom. Nisam probala zicu, ja to nemam u kuci Ja plastelin skidam prvo špaklom pa onda operem sa deterdžentima itd... e sad treba u kući imati neku špaklicu ili nešto slično što može dobro da oguli a da ne ošteti...
|
|
|
|
RE: Nekoliko DOBRIH saveta za domaćice 5.12.2015 19:18:30
|
|
|
|
Trcosava
|
Kako bre neće plastelin da se skine? Ako je skoreo, uzmi neku krpu (ili papirnu maramicu) pa natopi vodom, da plastelin malo popusti, pa onda onom plastičnom špahtlom iz kuhinje
|
|
RE: Nekoliko DOBRIH saveta za domaćice 5.12.2015 19:29:19
|
|
|
|
MishMash
|
Ja sam uspevala pastom za zube da skinem ostatke plastelina, lepak od nalepnica ali i voštane bojice sa belog nameštaja :)
|
|
|
|
RE: Nekoliko DOBRIH saveta za domaćice 5.12.2015 19:35:33
|
|
|
|
milicicak
|
Trco, nece da se skine :( Probacu prvo sa deterdzentom pa ako ne uspe pasta za zube. Hvala zene
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Draga "NEPLANIRANA BEBO"...Nema apsolutno ničeg slučajnog u vezi sa tobom, moja slatka bebo.
Kako probiotici pomažu u jačanju imuniteta...Na razvoj imuniteta kod dece značajno utiču ishrana, san, higijena, fizička aktivnost i crevna mikrobiota. Crevna mikrob...
dudas
Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!
"Dobro veče, od sad ovde nema zime, Imuno je moje ime. Vitamini, minerali-sve staje u gutljaj mali. Popij mene, mala vilo, nazdravlje ti bilo!"
"Imaćemo još jednog gosta, pomoći će vili dosta. Evo ga, tu je"-Imuno reče.
"Uđi, uđi, druže moj, dobi li protiv kašlja boj?"
"Znaš, Imuno-Broncamil se smeška, kakva je to borba teška. Uspeo sam, za kašalj sam tata mata!"
I odjednom neko pokuca na vrata.
"Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!"
Istina je sve što kaže Apis gola, jako brzo rešiće vas bola.
"Gde li nam je Fitobalm, kud se dede, ne videh ga od prošle srede? "Sad će doći"- Imuno reče. "Ima li šta od zapušenog nosića preče?"
"Kuc, kuc, stigao sam"- Fitobalm se javi. "Mala vilo, odmah me pod nosić stavi. Jel osećaš borovine moć? Sada lepo diši i spavaj, laku noć!"
I tako Pharmalife družina ova isprati vilu u carstvo snova.
Više >>
Anketa
TORCHKada je najpametnije uraditi ovaj test? (TORCH)Pre trudnoće (
47%)
N apočetku trudnoće (prva tri meseca) (
8%)
samo ako lekar naglasi da ga treba uraditi (
37%)
Ne treba ga ni raditi smao s edodatno opterećuje trudnica (
8%)
Ukupan broj glasova: 60Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!