little_one -> RE: Porodilište Paprikovac -Banja Luka (29.12.2014 14:00:29)
|
Ja sam isto rekla da bih nekako za trece isla na carski, tesko mi je zamisliti da opet dodjem u situaciju da probijam termin, da beba nece sama napolje a ja se poradjam uz drip i ne otvaram. Istina, drugi put su bili kao nijansu ljubazniji, al mislim samo zato da se ne bi osjetila razlika zbog porodilje pored koje je u jednom momentu stajalo 3 doktora, nekoliko sestara i svi su joj nesto medili i pricali. Uglavnom, meni je ubjedljivo najgori momenat drugi put bio taj da su me natjerali da napinjem na boku dok sama drzim jednu nogu u vazduhu, i to sto mi nisu vjerovali da imam napone, pa kad su se smilovali da me pregledaju, dr koji me je poradjao samo je rekao sestri, kunem ti se da je prije sat vremena bila zacementirana...jer to je moj slucaj, ja se saaaaaaaaatima ne otvaram a imam bolove pod dripom a onda se u jakim bolovima otvorim potpuno za sat vremena i porodim. Dijana, i ja mislim da si dobro prosla [sm=smiley1.gif] srecom! Zelim svakom lak porod, ja nisam imala dobro iskustvo. Na babinjarama nisam imala primjedbe, nisam zahtijevala poseban tretman, nisam ga ni dobila, niti ocekivala...samo sam cekala da idem kuci.
|
|
|
|