Jikica90 -> RE: Porodilište Paprikovac -Banja Luka (18.12.2015 19:17:39)
|
Zvucace djetinje ali bojim se! I strasno mi je krivo i ljuti me sto tako bez velike muke i pomoci odmah sta je za njih lakse. Ne kazem da ne znaju, bar vise nego mi ali ipak hvala Bogu ja nemam nekih problema, osjecam se dobro. Kako odmah tako me rjesava, ma ne znam, da ne zvucim ruzno. Znamda idu praznici, ali mogla me pustiti jos 10 dana, dati bar sansu da se nesto promjeni. Sad ako odem kod nje, nema diskusije nego na paprikovac, a ako ne odem, bice mi problem kasnije. Doktorica Gojkovic mi je rekla da mi se ne moze nesto dogodit, samo da ako prokvarim da idem, ali to je logicnno, a Ives samo kada sam ja to pitala mi je rekla: " Valjda sam ucila za ovo da ja znam kako i sta", kakvo je to objasnjenje?! Iskreno, licno mislim da nisam toliko trudna, ali ne mogu nikad biti 100% sigurna. Htjela sam ici u Diva Medicu, kod dr. EĆIM, ali me prije par dana, dok josnisam znala ovo zakazala u januaru. Volila bih ako več budem morala to uradit da odem tamo, jer sam cula da je jeftinije nego u Jeleni i da se odmah ide kuci. A nisam znala da se na paprikvcu ostaje 2-3 dana i to me dodatno uzasava. Hvala na na savjetu! :-*
|
|
|
|