jocajaca -> RE: Porodilište Paprikovac -Banja Luka (8.12.2013 14:44:07)
|
Evo i mene da se javim sa najsvjezijim innformacijama. Posto sam ja bila jako skepticna po pitanju promjena na Paprikovcu moram da kazem da sam se prevarila! Ne mogu reci da sam odusevljena jer ipak je to bolnica ali mogu reci da sam prijatno iznenadjena. Prvo sam jedan dan bila na patologiji gdje su sestre stvarno ekstra raspolozene nikakve nervoze, dolaze po pacijente u sobe kad trebaju na pregled, doktori ljubazni, ma nemam rijeci. Sledeci dan su me spustili u radjaonu jer sam cekala carski, dole sam cekala par sati da bude slobodna sala i moj dr, i dole su sestre i doktori odlicni niko nije prosao pored mene da me nije pitao kako sam i svi sa osmjehom, kada sam usla u salu i tamo sve nasmijana lica za razliku od proslog carskog, sve govore e sad vas moramo ubosti nista se se ne sekirajte, e sad vam stavljamo kateter malo je neprijatno pa cemo se truditi da to sto njeznije uradimo ...... Ja sokirana prosli put mi vezali ruke, iko nista nije pricao namazali mi stomak jodom i onda mi tako grubo stavili taj kateter da me peklo danima! E kad je zavrsena operacija premjestili me na intenzivnu isto u prizemlju gdje rade jedna sestra i doktorica koje su toliko ljubazne, stalno su mi prilazile da vide jesam li se razbudila i da li me boli ma sa njima sam odusevljena toliko ljubazne i toliko brizne a u isto vrijeme se i zezaju ma super su. Poslije budjenja su me odvezli na 3 sprat, hvala Bogu, sestre su odlicne, mijenjaju posteljinu kad god treba, dolaze da pitaju treba li sta za bolove, prilikom prvog ustajanja pomazu pacijentima odvedu ih do wc i da se umiju ma ne znam sta bi vam rekla ja sam jos u soku od tolike promjene. Do duse proslo je 8 godina od proslog poroda ali sve jedno nisam mogla da vjerujem koliko su se promijenili. Sve pohvale za porodiliste Paprikovac!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
|