Banjaluka83 -> RE: Porodilište Paprikovac -Banja Luka (22.11.2017 14:04:31)
|
Pozdrav, Nisam neko ko daje svoje komentare po Forumima, bar do sada nisam,ali ne mogu da ostanem ravnodusna na ovaj zadnji komentar gospođe iz Njemačke. Moram reći da je jako ružno blatiti Dr.Topić koja je divna žena, veliki stručnjak i po meni najbolji ginekolog kojeg ovaj grad ima. Vjerujem da gospođi nešto nije pošlo dobrim putem, ali kad nešto krene loše uvijek nam je kriv taj neko drugi, a da je dobro onda se takve stvari ne spominju. Dr.Topić je moj, lični, ginekolog, i ja imam dječaka koji ima 16.mjeseci, i tu trudnoću je vodila baš Dr.Topić. Imala sam ja i spontani poslije-jedan ruzan događaj, ali budimo realni ljudi,nije doktor kriv za to,nešto jednostavno pođe po zlu od starta..Oglasila sam se samo da prenesem svoje iskustvo sa Doktoricom i kažem da se radi o jednoj izuzetnoj ženi, velikom čovjeku i odličnom dijagnostičaru, i žao mi je da pročitam nešto ružno o njoj, kad ne mogu da vjerujem u to , jer sa istom sarađujem dug niz godina i nikada nisam imala ni "l" od lošeg iskustva. Nema mjesta uopšte za tako loša misljenja o njoj. Ponavljam,, radi se o izuzetnom čovjeku koji je u svaka doba tu za svog pacijenta. Nikada je ne bih mijenjala, i uvijek bih savjetovala svima da se obrate takvom stručnjaki kao što je ona. Hvala.
|
|
|
|