|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  25 26 [27] 28 29   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Imate li kućnog ljubimca?
13.1.2011 23:49:28   
Anoniman
user posted image

Moja dusa mala - Cezar

(odgovor članu Tijana Z)
  Direktna veza do poruke: 651
13.1.2011 23:50:20   
Anoniman
Eneeeee....user posted image user posted image user posted image Kako je porastao....Mnogo je sladak...

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 652
13.1.2011 23:51:57   
Anoniman
Ma jos je porastao, ali su mi slike u aparatu, a mrzi me da ubacujem u komp., sad je ta moja mala dusa malo veci dzin user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 653
20.1.2011 21:33:10   
Podrum Š.
Drage moje, da li neko ima u kući kucu zajedno sa bebom?
Moji su izbacili moju najdražu kada sam se porodila... i ne daju mi je nazad. Grozno je kriziram, svaki dan mi je sve gore i gore.
Ona je na vikendici i svaki dan se ide kod nje.
Pre neki dan smo je doveli kući na par sati...
Evo, i dok kuckam user posted image ..
Ovo je moja Maza:
user posted image
sa Reom:
user posted image

...s vrha brda svaka staza vodi nizbrdo...

(odgovor članu NinaMandarina)
Direktna veza do poruke: 654
20.1.2011 21:37:46   
mirks
pa vidis da lepo prima bebu zasto je ne vratite?!...nama su pedijatri rekli da je POZELJNO da se ima kucni  ljubimac uz bebu kad smo pitali jel nesto smeta posto imamo trenutno 2 papagaja...a svekrvauser posted image je htela da ih uzme kao da ne bude nesto bebi...ma gde mog djoleta koji prica da dam bilo kome ako stvarno nema potrebe!user posted image

(odgovor članu Podrum Š.)
Direktna veza do poruke: 655
20.1.2011 21:42:44   
gagana83
IZVORNA PORUKA: mirks

pa vidis da lepo prima bebu zasto je ne vratite?!...nama su pedijatri rekli da je POZELJNO da se ima kucni  ljubimac uz bebu kad smo pitali jel nesto smeta posto imamo trenutno 2 papagaja...a svekrvauser posted image je htela da ih uzme kao da ne bude nesto bebi...ma gde mog djoleta koji prica da dam bilo kome ako stvarno nema potrebe!user posted image

I mi imamo 2 papagaja,Ninfe,jedan je Kokolo a drugog smo nabavili pre neki dan i zovemo ga Carliuser posted image

ISKLJUCI PINK , UKLJUCI MOZAK!!!!!!

(odgovor članu mirks)
Direktna veza do poruke: 656
20.1.2011 21:45:45   
Podrum Š.
Njihov argument su dlake. Maza se linja poprilično, a Rea samo što nije krenula u špartanje po stanu (mislim puzanje)...
Neminovno je da dođe u dodir sa dlakama. Mada, Maza ne mrda u stanu od vrata, tu jako voli i 99% vremena provodi na svojoj prostirci.
Jooooj, oči mi ko krofne, samo user posted image

...s vrha brda svaka staza vodi nizbrdo...

(odgovor članu gagana83)
Direktna veza do poruke: 657
22.1.2011 10:21:02   
Ana007
Mi imamo psa boxera,sijamsku macku i morsko prase.S tim sto je pas trenutno kod svekrve,jer je navikao da spava kod nas u sobi,a nismo hteli da bas spava u sobi gde je i beba.A svi znamo kako je zivotinjama tesko promeniti navike,koje su stvarali godinama.Macka gleda svoja posla,nista je ne zanima,dok za psa jedva cekam da se vrati,cim Vanja jos malo porasteuser posted image

Ovde treba napisati nešto zabavno... ﺕ

(odgovor članu Podrum Š.)
Direktna veza do poruke: 658
22.1.2011 10:25:22   
maja19
I mi smo puni ljubimaca..pored ribica imamo i 8 kanarinca, posto ih moj muz obozava..

(odgovor članu Ana007)
Direktna veza do poruke: 659
22.1.2011 10:26:46   
zoća
imamo ribice,2 papagaja i 2mace koje su u dvorištu.Gde god se okreneš živo i zabavno

(odgovor članu Ana007)
Direktna veza do poruke: 660
22.1.2011 10:30:26   
Anoniman
Nemam ljubimca , a volela bih psa - zlatnog retrivera recimo . Mačke su mi se zgadile za ceo život zbog svekijevaca .

(odgovor članu zoća)
  Direktna veza do poruke: 661
22.1.2011 10:33:40   
MarijaBg
Mi imamo labradora Leona od 1,5 godinu, najboljeg, najblesavijeg i najumiljatijeg psa na svetu.
Zivimo u kuci, tako da on zivi u dvoristu, ima svoju kucicu, mada ga pustamo i u kucu...
I nama su rekli da je pas super drustvo deci, a macke treba izbegavati, malo su nepredvidive i lako prenose bolesti
Vec planiram divne setnje na prolece sa bebicom i Leonomuser posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu zoća)
Direktna veza do poruke: 662
21.2.2011 22:30:08   
MarijaBg
Nisam nasla bolju sliku user posted image Ovo je slikano kad nam je bila svadba, a on vezan, inace nije vezan!
user posted image

(odgovor članu MarijaBg)
Direktna veza do poruke: 663
21.2.2011 22:33:30   
Anoniman
Joj dusa mala, prelepa je user posted image , i nas je stalno pusten, ali imamo problem obozava tatine cipele, ali samo njegve user posted image

(odgovor članu MarijaBg)
  Direktna veza do poruke: 664
21.2.2011 22:40:30   
MarijaBg
Naucices ga da ne dira cipele. Nama je najteze to bilo, stalno je krao papuce. Sad vec sve zna, ne dira stvari koje nisu njegove, sve slusa, sve zna, dusa moja pametna user posted image
Najbolji pas na svetu

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 665
21.2.2011 22:42:56   
Anoniman
A ovako mi uzivamo user posted image

user posted image
user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 666
21.2.2011 22:43:56   
Jele
Mi bismo da kupimo kucu.... Ja bih nekog malog, a mm velikog...

BTW, juče valjda u Blicu naleteh na ovo, ....

Izvor: Blic

Izbegavajte „poljupce“ sa ljubimcem

CDC/DM | 20. 02. 2011. - 00:02h | Komentara: 18
U ustima čovekovog najboljeg prijatelja mogu da žive klice opasnih bolesti kao što su upala moždanih ovojnica i gangrena, pa zato stručnjaci savetuju da deci ne treba dozvoliti da svoje pseće ljubimce ljube, da puštaju da ih ližu po licu i da s njima idu u krevet.

Ako pas ipak lizne dete, to mesto treba dobro oprati vodom i sapunom, jer ćete tako sprečiti da se sa životinje na čoveka prenesu bakterije kao što je Pasteurella, koja živi u sluzokoži nosa i grla životinja i čoveka. Ona kod ljudi može, između ostalog, da izazove trovanje krvi, upalu kostiju, upalu pluća i upalu moždanih ovojnica, i mora brzo da se leči antiobioticima. Mnoge životinjske vrste mogu biti kliconoše i ako su same potpuno zdrave.

Još jedna opasna bakterija je Capnocytophaga, često prisutna u ustima pasa i mačaka, koja može da izazove gangrenu, upalu moždanih i srčanih ovojnica, trovanje krvi i druge opasne infekcije. Vlasnici mačaka mogu, ukoliko ih ogrebe zaražena mačka, oboleti od smrtonosnog oštećenja jetre, bubrega i slezine.

Zbog toga svaki ujed ili veću ogrebotinu ovih životinja mora da obradi i dezinfikuje lekar.

Nakon svakog kontakta sa životinjom treba dobro oprati ruke, a životinje koje se drže kao ljubimci moraju redovno da se vode kod veterinara, vakcinišu i čiste od parazita. Od 250 bolesti koje mogu sa životinja prelaziti na ljude, njih čak sto dolazi od kućnih ljubimaca, tvrde naučnici. Čak 53 odsto vlasnika smatra svoga ljubimca ravnopravnim članom porodice, a 56 odsto ljudi priznaje da pas svakodnevno spava s njima u krevetu, od čega 26 odsto njih čine žene.

(odgovor članu MarijaBg)
Direktna veza do poruke: 667
21.2.2011 22:44:09   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: MarijaBg

Naucices ga da ne dira cipele. Nama je najteze to bilo, stalno je krao papuce. Sad vec sve zna, ne dira stvari koje nisu njegove, sve slusa, sve zna, dusa moja pametna user posted image
Najbolji pas na svetu
Veruj mi da sve zna , a za cipele kao da namerno radi user posted image

(odgovor članu MarijaBg)
  Direktna veza do poruke: 668
21.2.2011 22:45:36   
MarijaBg
Da, obozavaju sunce user posted image
Jesi ga vodila negde da pliva?
Ovaj moj kako vidi vodu, ulece, obozava da pliva. Kad mu kazem dosta, idemo kuci, samo spusti glavu, kao da ce da zaplace

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 669
21.2.2011 22:47:34   
Anoniman

Da, obozavaju sunce user posted image
Jesi ga vodila negde da pliva?
Ovaj moj kako vidi vodu, ulece, obozava da pliva. Kad mu kazem dosta, idemo kuci, samo spusti glavu, kao da ce da zaplace
  Nismo jos , veterinar nam je rekao da mu ne damo jer je jos mali, ima samo 8 meseciuser posted image , tako da cekamo da prodje zima pa na kupanjac, a Sava nam je daleko svega 300 muser posted image

(odgovor članu MarijaBg)
  Direktna veza do poruke: 670
21.2.2011 22:49:16   
MarijaBg
Naravno da je namerno, igra se, jos je mali. Prestace vremenom i to, ali moras malo da ga grdis da bi shvatio i da ga puuuno hvalis kad uradi nesto dobro.
Labradori su inace jako emotivni i ne treba ih puno gditi i nikako ne treba vikati na njih, oni se uce pohvalama user posted image

(odgovor članu MarijaBg)
Direktna veza do poruke: 671
21.2.2011 22:50:29   
MarijaBg
Srce malo, prelep je. I ima divno ime... Suoer, taman kad dodje beba, pa zajedno u setnju na Savuuser posted image

(odgovor članu MarijaBg)
Direktna veza do poruke: 672
21.2.2011 22:54:20   
MarijaBg
I ne moras da cekas leto, njima prija hladna voda

(odgovor članu MarijaBg)
Direktna veza do poruke: 673
21.2.2011 22:54:35   
Anoniman

Naravno da je namerno, igra se, jos je mali. Prestace vremenom i to, ali moras malo da ga grdis da bi shvatio i da ga puuuno hvalis kad uradi nesto dobro.
Labradori su inace jako emotivni i ne treba ih puno gditi i nikako ne treba vikati na njih, oni se uce pohvalama user posted image
Kod njega keksic sve resava user posted image , svinjce moje

(odgovor članu MarijaBg)
  Direktna veza do poruke: 674
21.2.2011 22:56:14   
Anoniman

I ne moras da cekas leto, njima prija hladna voda
Znam ali jos je beba i mislim da je skoro zavrsio sa vakcinama, o tome malo znam jer ga brat vodi na bockanje ili mu je jos malo ostalo tako nesto

(odgovor članu MarijaBg)
  Direktna veza do poruke: 675
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  25 26 [27] 28 29   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  25 26 [27] 28 29   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...
Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoći
EDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...
Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noći
Autor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
Preminule sestre Sara (5) i Tina (9), stra...
Juče, baš oko podneva, deka i unuke kročili su ispod terase Železničke stanice u Novom Sadu kada se ona iznenada obrušil...

image
tacatic
Živi i zdravi svi bili i uz Pharmalife proizvode se svi lepo izlečili, kao i mi.
Fitobalm smo kupili odmah po izlasku iz porodilišta i koristim ga i danas nakon tri godine, uvek kad je pri kraju kupujem novi da bude pri ruci. Sirup sa cinkom IMMuno smo koristili sa navršenih godinu dana, sve je tako brzo prošlo, zbog povratka na posao i polaska u vrtić želela sam da pomognem svom detetu i ojačam mu imunitet, da nas malo zaobiđu virusi, mislim da je jako dobar sirup i da nam je dosta pomogao. Da li imma veze ili ne, jako brzo smo prešli na adaptirano mleko, puno problema sa stolicom i Isilax nam je takođe bio preko potreban, takvo olakšanje, znaju mame koje su imale problema kod dece. Sve pohvale sa naše strane, a da ne zaboravim i Apis Gola sprej za grlo, najbolji i najukusniji i olakšanje nakon prvog prskanja, lakše se guta i diše! Hvala sto ste tu za nas!  Više >>
image

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here