|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  24 25 [26] 27 28   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Imate li kućnog ljubimca?
1.6.2010 18:34:28   
Delijagirl
Nemora ni kod veterinara da je vodis nego ides u veterinarsku apoteku i uzmes joj te pilulice kremicu sta li vec ti preporuce za njenu starost... Inace mozes da vidis dali ima parazite otvori joj usta i pomirisi ako smrdi na ribe onda u apoteku oma :) A nekad mace kijaju i kasljaju tek tako kao i ti ponekad kasljucnes i kijnes 

Glasajte za nasu Greti

http://jazsem.nikonsvet.si/gallery/47/item/12871/narobe-obrnjena.html

(odgovor članu Pipi duga carapa)
Direktna veza do poruke: 626
1.6.2010 18:38:43   
NinaMandarina
Jao, mala slatka maca koja lezi u krilu user posted image . Moja kuca kad je bila mala stalno sam je gnjavila i mazila, a sada kada dodje u krilo da se mazi, polomi mi nogeuser posted image .
Vidi kakva ce maca da bude kad se probudi, pa ako treba zovni vet. i ugnjavi je malo umesto mene user posted image

(odgovor članu Mari86)
Direktna veza do poruke: 627
1.6.2010 18:39:53   
Mari86
IZVORNA PORUKA: Delijagirl

Nemora ni kod veterinara da je vodis nego ides u veterinarsku apoteku i uzmes joj te pilulice kremicu sta li vec ti preporuce za njenu starost... Inace mozes da vidis dali ima parazite otvori joj usta i pomirisi ako smrdi na ribe onda u apoteku oma :) A nekad mace kijaju i kasljaju tek tako kao i ti ponekad kasljucnes i kijnes 

Mila pomirisala sam sada ne smrdi..user posted image
A ona spava u garazi,mislim garaza je u sklopu kuce i namestila sam joj mesto za spavanje ali da se nije prehladila....
evo opet kaslje,osecam kao u stomaku je tera na kasljanje i onda pocne...par puta onako i onda stane...user posted image

Dobro se dobrim vraća :)

(odgovor članu Delijagirl)
Direktna veza do poruke: 628
1.6.2010 18:41:37   
Mari86
IZVORNA PORUKA: NinaMandarina

Jao, mala slatka maca koja lezi u krilu user posted image . Moja kuca kad je bila mala stalno sam je gnjavila i mazila, a sada kada dodje u krilo da se mazi, polomi mi nogeuser posted image .
Vidi kakva ce maca da bude kad se probudi, pa ako treba zovni vet. i ugnjavi je malo umesto mene user posted image

hocu  draga user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

samo da joj bude bolje....ako bude i veceras btako vodim je sutra kod veterinara....ili da je vodim sada?user posted image

(odgovor članu NinaMandarina)
Direktna veza do poruke: 629
1.6.2010 18:43:51   
Anoniman
Mila, jel pila neku tecnost ili klopala nesto tecno. Mi smo jednom prilikom imali frku kada je maca stara 3-4 dana non-stop kijala i kasljala, pokidali smo se i veterinar nam obajsnio da probamo da joj izvucemo spricom ili pipetom vazduh iz nosa. Tako male mace cesto greskom uvuku malo tecnosti u nos i onda neprestano kijaju i kaslju jer ne znaju to da izbace, pa zaspu od umora pa u krug, kao bebe. Kad nauci da lepo klopa, bice ok... u svakom slucaju, ne brini, nije joj nista user posted image

(odgovor članu Mari86)
  Direktna veza do poruke: 630
1.6.2010 18:43:57   
Delijagirl
IZVORNA PORUKA: Mari86

Mila pomirisala sam sada ne smrdi..user posted image
A ona spava u garazi,mislim garaza je u sklopu kuce i namestila sam joj mesto za spavanje ali da se nije prehladila....
evo opet kaslje,osecam kao u stomaku je tera na kasljanje i onda pocne...par puta onako i onda stane...user posted image

A koliko maca ima mari?? Mozda ima onaj hairball ? Isto kupis pastu za to u svakom pet shopu i uzmes malo na prstic i stavis joj u usta imala sam isti problem sa svojim macorom u martu i mislila da se je prehladio ali veterinar mi je reko da uzmem pastu i pomogla je ... A ako ne prestane posle dan ili dva moracete kod veterinara ...

Glasajte za nasu Greti

(odgovor članu Mari86)
Direktna veza do poruke: 631
1.6.2010 18:46:27   
Anoniman
DG sumnjam da je to, to bi morala da se kupa sama vec duze vreme da bi to dobila, a ona sa mesec dana to sumnjam da ima user posted image  

Direktna veza do poruke: 632
1.6.2010 18:47:16   
Mari86
pa pila je mleko...user posted image mozda je to Nejt....

Delija samo jedna cica......lezi mi u krilu pa kao da cujem u stomaku da joj creva rade,a da se nije prejela??? Jel moze i od toga da bude?

Direktna veza do poruke: 633
1.6.2010 18:49:54   
Anoniman

pa pila je mleko...user posted image mozda je to Nejt....

Delija samo jedna cica......lezi mi u krilu pa kao da cujem u stomaku da joj creva rade,a da se nije prejela??? Jel moze i od toga da bude?

Mari, mila, opusti se malko, pa sta ces sa bebom raditi? user posted image
Jednostavno je povukla onda na nos malo mleka i sada ne ume to da izbaci, to se i nama odlaslima dogodi nekad recimo sa Coca-Colom, ako imas slucajno spric ili pipetu stavi jooj u njuskicu i povuci polako, uglavnom i samo se to smiri. Mala je i malko alava, a ne zna lepo da jede, nego povuce vazduh nekad, ipak je ona beba user posted image

(odgovor članu Mari86)
  Direktna veza do poruke: 634
1.6.2010 18:51:03   
Anoniman
Mila, samo se opusti i prema svom osecaju radi i nemoj da panicis, bukvalno kao sto bi sa bekicom radila, ni njoj nece na celu pisati sta joj kada fali user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 635
1.6.2010 18:53:04   
Mari86
evo ustala je i pocela da se gricka i da se igra.... valjda ce joj biti dobro ...u pravu si Nejt user posted image user posted image

Hvala vam devojke moje mile javicu sta je i kako je Misica MIca user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 636
1.6.2010 18:54:28   
Delijagirl
A pa to je jos mala maca ja sam misila veca sorry draga nisam znala ... Onda se je prejela progutala previse vazduha ili nesto tako ne brini previse bice ok sve

Eto moja krava velika je usla u kutiju pa nezna da izadje hihihiiihiihihihihih

Glasajte za nasu Greti

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 637
1.6.2010 18:55:32   
Mari86

A pa to je jos mala maca ja sam misila veca sorry draga nisam znala ... Onda se je prejela progutala previse vazduha ili nesto tako ne brini previse bice ok sve

Eto moja krava velika je usla u kutiju pa nezna da izadje hihihiiihiihihihihih

user posted image user posted image user posted image user posted image da mala cica ima slika negde napred mila....hvala ti user posted image user posted image evo lize mi trenericu user posted image user posted image user posted image user posted image

Direktna veza do poruke: 638
1.6.2010 18:56:11   
Anoniman

evo ustala je i pocela da se gricka i da se igra.... valjda ce joj biti dobro ...u pravu si Nejt user posted image user posted image

Hvala vam devojke moje mile javicu sta je i kako je Misica MIca user posted image user posted image user posted image user posted image

Rekoh ti ja, samo polako, ona upoznaje svet, a ti nju, videceh kako brzo proleti to kod maca.... uzivaj dok je tako mala.. vidi kod mene na fb album Cicici, kakvi su bili user posted image

Pustam ti mob na pp, ako ti nesto bude trebalo, jer moram da aidem pa necu biti pri netu user posted image  Kiss

(odgovor članu Mari86)
  Direktna veza do poruke: 639
1.6.2010 19:02:49   
Delijagirl
Ej zene cisto da znate mi imamo posebnu temu o mackama ... Pa da ne smaram previse ali ajmo tamo da pricamo o njima da nam bude sve u temi el moze? 

Glasajte za nasu Greti

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 640
1.6.2010 19:10:53   
NinaMandarina
S leva na desno: moja sestra, moja kuca i ja user posted image

user posted image

user posted image

Direktna veza do poruke: 641
1.6.2010 23:28:46   
Cvetana
user posted image
Mariiiiiiii, kakva maca lepotica

Ja sam imala mace do skoro, 3 kom, jedno 20 godina. Na zalost, uginule su. Macor je ziveo 17,5 godina.
Za macu nemoj da se brines, macici cesto kijaju i kaslju, ko bebe, rece ti Nejt, zagrcnu se, a i smeta im prasina, dlacice, dok se ne naviknu. A to sto joj krce creva, to ona prede, mali macici kad predu se skroz tresu, vibriraju skoro user posted image  Ocisti je od glista i buva to je najvaznije, vakcine narocito protiv toksoplazmoze i zbog nje i zbog tebe. Neki daju i protiv besnila, moje nikad nisu napustale kucu, pa ih nisam vakcinisala.
I memoras da joj dajes mleko, jer je vecima macaka alergicna na mleko i dobije proliv. Nauci je da jede sve sto i vi, granule izbegni ako mozes, jer kad ih jednom probaju posle nece vise nista drugo, a nisu dobre da se stalno daju zbog bubrega, kamenca. Neke granule su preslane, ja sam probala pre nego sto im dam.

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu bebironcic)
Direktna veza do poruke: 642
1.6.2010 23:31:49   
Mari86
Cvetana daaaaa to je moja misica Mici user posted image user posted image user posted image
Sad sam gledala kada je pila mleko povuce mnogo i zagrcne se...pa je posle opet malo kijala i sad je prestala user posted image
Nema proliv pratim redovno user posted image user posted image user posted image

A granulice bas i nece da jede davala sam joj nije odusevljena,vise voli kuvanu piletinu user posted image
Vakcina za mesec dana user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Cvetana)
Direktna veza do poruke: 643
2.6.2010 0:02:03   
Cvetana
Ma macka je to, pusti ti te sargarepice i  povrckice, to ce da pojede samo da ti ucini,  al meso je meso user posted image

(odgovor članu Mari86)
Direktna veza do poruke: 644
21.6.2010 22:50:26   
Nella79
Mi smo pdstanari, pa nam nije bas zgodno/dozvoljeno drzanje kucnih ljubimaca... Inace, oboje obozavamo zivotinje. Uglavnom, pre nekih mesec dana dobili smo ''podstanare''
user posted image
a sad su vec velikiiii
user posted image

Ko zna mozda nam se pojavi jos koji clan domacinstva... user posted image

(odgovor članu Cvetana)
Direktna veza do poruke: 645
24.6.2010 15:55:49   
bebironcic
Moja malena slatka devojcicauser posted image malo prljava,ali obozava da se izlezava po vodi,svaka bara je njenauser posted image user posted image user posted image
user posted image

< Poruku je uredio bebironcic -- 24.6.2010 15:57:04 >

Ako problem moze da se resi,nema svrhe nervirati se,a ako ne moze,nerviranje nece pomoci!!!

(odgovor članu Nella79)
Direktna veza do poruke: 646
22.7.2010 19:10:48   
ishler
Drage dame,sada vam se i ja pridruzujem ,ja imam zenke shar pei a,divna je,mnogo je volim.I nace mislim da nam zivotinje pruzaju bezrezervnu ljubav,i uvek su tu za nas.Ja sam odrasla sa rotvajlerkom,a zelim da i moje dete jednog dana takodje odrasta uz psa,to svakako oplemenjuje.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu bebironcic)
Direktna veza do poruke: 647
22.7.2010 21:42:07   
2002m
Obecala sam sinu buldoga.Sta mislite,kakvi su prema deciuser posted image
Na slici su medeniuser posted image
user posted image

(odgovor članu ishler)
Direktna veza do poruke: 648
2.8.2010 9:59:24   
Vika
Da i ja predstavim svoju srećicu- Lucky Karlo, star 3 godine, Epanjel Breton

user posted image

(odgovor članu 2002m)
Direktna veza do poruke: 649
24.8.2010 0:28:00   
Tijana Z
Mala slatka vodena kornjacica,po imenu Merlinuser posted image Kako kazu ljubimac za ceo zivot user posted image

(odgovor članu Jacaca)
Direktna veza do poruke: 650
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  24 25 [26] 27 28   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  24 25 [26] 27 28   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...
Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoći
EDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...
Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noći
Autor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
Preminule sestre Sara (5) i Tina (9), stra...
Juče, baš oko podneva, deka i unuke kročili su ispod terase Železničke stanice u Novom Sadu kada se ona iznenada obrušil...

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here