|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  22 23 [24] 25 26   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Imate li kućnog ljubimca?
26.5.2010 22:46:20   
ksenija81
mozda bluetooth na kompu user posted image ?

(odgovor članu Mari86)
Direktna veza do poruke: 576
26.5.2010 22:52:19   
Anoniman
Draga, stavi je u garazu.
Sto se mlekca tice, nemoj preterivati sa obicnim (za veceras je ok), ali sutra joj kupi barem ono Imlekovo bez laktoze, da ne bi imala proliv. U principu, imas ovu klopicu pa joj daj to, ako je jos mala i ne zna dobro da klopa, preli joj vodom da omeksaju.
user posted image

(odgovor članu ksenija81)
  Direktna veza do poruke: 577
26.5.2010 22:54:22   
Anoniman
Ima u prodavnicama da se kupi i posip za macu, koji ces joj sipati u neku vecu posudu da tu ide u WC dok je u garazi, lako ce se navici, cim je ubacis u to, ona ce odmah poceti da kopa, videces. Mace su u principu jako ciste, mozda i nece hteti da ide u wc dok ne bude imala takvo mestasce (osim ako ne nadje neku saksiju) user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 578
26.5.2010 22:54:42   
morena
A nemoj je pustit samu cijelu noć, pogotovo kad je tako mala. Ja to ne bi mogla. Maca će ti to zauvijek zapamtit da si je čuvala kad je bila beba. Imaj je u kući, pa makar par dana, dok se navikne na okolinu i upozna tebe i počne normalno papati.
Imaš hranu od wiskasa za male bebe.

Stigao nam je nas Jakov! :)

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 579
26.5.2010 22:54:53   
Mari86
Sad ce cipi da vam postavi slikuuuu user posted image user posted image user posted image

znaci to da joj kupim,hocu kupicu sutra user posted image user posted image user posted image nisam znala da moze da ima proliv od mleka user posted image

Nejttt user posted image user posted image user posted image

Dobro se dobrim vraća :)

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 580
26.5.2010 22:55:24   
cipiripi
Marina cica maca user posted image user posted image user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image

saljem ti bebi prasinu draga! Nek uspe!!! ... by Verus ! :D

A sad Ivona kaze "Verus..al si mi zaprasnjavilaaaa mamuuuu" !!!!

:D :*:*:*

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 581
26.5.2010 22:55:51   
Mari86
IZVORNA PORUKA: Nejtiri

Ima u prodavnicama da se kupi i posip za macu, koji ces joj sipati u neku vecu posudu da tu ide u WC dok je u garazi, lako ce se navici, cim je ubacis u to, ona ce odmah poceti da kopa, videces. Mace su u principu jako ciste, mozda i nece hteti da ide u wc dok ne bude imala takvo mestasce (osim ako ne nadje neku saksiju) user posted image

to je kao neki pesakkk??? user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 582
26.5.2010 22:56:27   
Mari86
cipi hvala milaaaa...evo moj Švrle devojke upoznajteee seeee user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Mari86)
Direktna veza do poruke: 583
26.5.2010 22:57:16   
ksenija81
joj sto je slatka!!!

(odgovor članu Mari86)
Direktna veza do poruke: 584
26.5.2010 22:57:43   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Mari86

Sad ce cipi da vam postavi slikuuuu user posted image user posted image user posted image

znaci to da joj kupim,hocu kupicu sutra user posted image user posted image user posted image nisam znala da moze da ima proliv od mleka user posted image

Nema na cemu, mila! user posted image
Mace su intolerante na laktozu, pa zato.. postoji cak u bolje snabdevenim prodavnicama i specijalna formula u prahu koja im se pravi kao za bebe, ali i potopljene granulice ce posluziti. Imas i u kesicama kao gulas isto za male cice.

(odgovor članu Mari86)
  Direktna veza do poruke: 585
26.5.2010 22:57:57   
ksenija81
to je devojcica jel?

Direktna veza do poruke: 586
26.5.2010 22:58:09   
morena
Preslatka je! Mari, ne ostavljaj je samu!

Direktna veza do poruke: 587
26.5.2010 22:59:17   
Mari86
IZVORNA PORUKA: ksenija81

to je devojcica jel?

Jeste devojcica je bar koliko ja znam da prepoznam user posted image user posted image user posted image user posted image

morena nec je ostaviti...stalno idem kod nje user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Direktna veza do poruke: 588
26.5.2010 22:59:46   
Anoniman

to je kao neki pesakkk??? user posted image

Da, ali kao u granulicama, i on neutralise mirise, jednostavno se stvrdne taj upotrebljen deo i to najnormalnije lopaticom izbacis... odlicna stvar, a nije mnogo skupo, 5kg ti je oko 350 dinara i to ce ti dugo trajati za tako malu cica macu!

Joj, kako je ona majusna!

(odgovor članu Mari86)
  Direktna veza do poruke: 589
26.5.2010 23:00:33   
ksenija81

IZVORNA PORUKA: ksenija81

to je devojcica jel?

Jeste devojcica je bar koliko ja znam da prepoznam user posted image user posted image user posted image user posted image

morena nec je ostaviti...stalno idem kod nje user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

trobojne su devojcice user posted image

(odgovor članu Mari86)
Direktna veza do poruke: 590
26.5.2010 23:00:55   
Mari86

Nema na cemu, mila! user posted image
Mace su intolerante na laktozu, pa zato.. postoji cak u bolje snabdevenim prodavnicama i specijalna formula u prahu koja im se pravi kao za bebe, ali i potopljene granulice ce posluziti. Imas i u kesicama kao gulas isto za male cice.

Sutra cu ja da odem da pogledam sta ima za male mace i sta ce mi oni reciii...user posted image user posted image user posted image user posted image
nego da joj kupim onu ogrlicu protiv buva? user posted image user posted image user posted image
joj sto sam dosadna ali kad ne znam nista o macama user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 591
26.5.2010 23:01:49   
Mari86
Jako je mala stane mi u dlan..bas je malecka user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Mari86)
Direktna veza do poruke: 592
26.5.2010 23:09:42   
morena
Najbolje ti je kupiti pijesak koji se zove Cats best. To je prirodnog porijekla, nešto kao piljevina, napravi ti se kuglica tamo di se ona popiškila ili pokakila i uopće ne smrdi, i baca se u wc, jer je potpuno razgradljivo. Pijesak je meni koma, smrdi, ne može u wc...

(odgovor članu Mari86)
Direktna veza do poruke: 593
26.5.2010 23:12:02   
Mari86
morenaaa user posted image   hvala mila....

nego da joj kupim i one igrackice i ogrlicu protiv buva????user posted image

(odgovor članu morena)
Direktna veza do poruke: 594
26.5.2010 23:18:31   
morena
Moj smrad nema ogrlicu protiv buha. Al, morat ću mu kupiti. Al, nemoj ti još, pusti je nek prvo shvati da je živa. user posted image
A igračkicu možeš, nekog malog krpenog miša.
Samo je mazi i neka osjeti da se netko brine za nju. Znaš kako joj može biti, odvojena od mame a tako malena.user posted image

(odgovor članu Mari86)
Direktna veza do poruke: 595
26.5.2010 23:24:17   
Mari86
IZVORNA PORUKA: morena

Moj smrad nema ogrlicu protiv buha. Al, morat ću mu kupiti. Al, nemoj ti još, pusti je nek prvo shvati da je živa. user posted image
A igračkicu možeš, nekog malog krpenog miša.
Samo je mazi i neka osjeti da se netko brine za nju. Znaš kako joj može biti, odvojena od mame a tako malena.user posted image

Da bas je malena,ne znam gde je mm nabavio tako malu,sigurno je usamljena...user posted image user posted image
ali ja cu je cuvati pa bice dobro user posted image

da,da pusticu je da oseti da je ziva..kupicu joj misa malog...user posted image

hvala vam devojke prave ste drugariceeee user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu morena)
Direktna veza do poruke: 596
27.5.2010 0:37:36   
Novosadjanka T.
Ovakvo kuce kupujemo sledece godine na prolece. Kako vam se svidja?

user posted image

Covek je od krvi i mesa, a meso je kvarljiva roba

(odgovor članu Mari86)
Direktna veza do poruke: 597
27.5.2010 0:39:55   
Anoniman
joj dusa mala user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Novosadjanka T.)
  Direktna veza do poruke: 598
27.5.2010 0:40:50   
Pipi duga carapa
IZVORNA PORUKA: Novosadjanka T.

Ovakvo kuce kupujemo sledece godine na prolece. Kako vam se svidja?

user posted image

Prelepo ............hocu i ja.......

(odgovor članu Novosadjanka T.)
Direktna veza do poruke: 599
27.5.2010 8:49:19   
bebironcic
Mari,bas ti je slatka maca!A,koliko je majaaaaaaaa...sada joj je potrebna sva tvoja nega i ljubav da se ne bi osecala usamljeno i tuzno...
I,sve sto te interesuje u vezi macaka mozes da pitas,znas da mi dugo cuvamo jednog lenjivcauser posted image

Ako problem moze da se resi,nema svrhe nervirati se,a ako ne moze,nerviranje nece pomoci!!!

(odgovor članu Pipi duga carapa)
Direktna veza do poruke: 600
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  22 23 [24] 25 26   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  22 23 [24] 25 26   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...
Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoći
EDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...
Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noći
Autor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
Preminule sestre Sara (5) i Tina (9), stra...
Juče, baš oko podneva, deka i unuke kročili su ispod terase Železničke stanice u Novom Sadu kada se ona iznenada obrušil...

image
MamaNecaVo
CortinaT krema je postala obavezan deo naše kućne apoteke!
Porodično smo atopičari i mesečno potrošimo jednu, a mažemo je svuda. Sin mi ima oset_ljivu kožu i generalno je sklon pojavi ekcema čim imunitet ode ka dole ili ako ne namažemo lice cak i kada vetric pirka. Ja imam užasne ekceme često po rukama od pranja sudova, pa izlazak napolje i tako u krug. Stoga slobodno mogu reći da ko god ima sličan problem ili AD da uzme CortinaT kremu, neće se pokajati. U moru krema slične namene, jedino nam se ova pokazala delotvorno i jedino ona održi duže vreme stanje remisije. Miris je sasvim ok, možda malo jači za moj ukus, ali ima efekta i samo to je na kraju bitno. Takođe, krema nije ni gusta a ni retka pa nema problema sa mazanjem. Moj sin se privikao sam na mazanje kože lica konkretno, pa smo tu da nazovem svakodnevnu "terapiju" i nešto bez čega se ne može, pretvorili u zabavu.  Više >>
image

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here