|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  23 24 [25] 26 27   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Imate li kućnog ljubimca?
27.5.2010 9:10:06   
Mari86
IZVORNA PORUKA: bebironcic

Mari,bas ti je slatka maca!A,koliko je majaaaaaaaa...sada joj je potrebna sva tvoja nega i ljubav da se ne bi osecala usamljeno i tuzno...
I,sve sto te interesuje u vezi macaka mozes da pitas,znas da mi dugo cuvamo jednog lenjivcauser posted image

Jaooo jeste jako je malenaaaa user posted image user posted image user posted image
Jutros kada sam usla u garazu a ona iskocila z kutije i trci prema meni malena dusa user posted image
A nespretna je,pa sve pada kad trci...
Nije plakala nocas bila je dobra user posted image

Novosadjanka divan je kuca user posted image

Dobro se dobrim vraća :)

(odgovor članu bebironcic)
Direktna veza do poruke: 601
31.5.2010 13:08:47   
Mari86
Mile moje,evo posle par dana da napisem nesto o mojoj misici Mici user posted image user posted image user posted image kako je ja zovem...
Jako lako smo naucile da idemo u pesak da piskimo i kakimo...user posted image user posted image user posted image dva puta sam je premestila u pesak i naucila je...user posted image

E sad moje pitanje tj.pitanja su         na koliko da menjem pesak??
Juce sam kuvala supu, pilece belo meso sam sitno sitno iseckala,ali meni se cini da je to njoj suvo pa sam stavila i jednu kasiku supe,
da li je to ok?
Sangarepu nece da jede user posted image
Mleko od juce nece da popije iz posude,a i slabo mi nesto pije vode pa me zanima da li je sve ovo sto sam napisala ok???
inace jako je vesela,kada joj nesto treba onda mi skoci na grudi i  mnjauce , i kaka joj je normalna nema proliv i to...user posted image

(odgovor članu Mari86)
Direktna veza do poruke: 602
31.5.2010 13:10:19   
Iva979
Rado bih ti odgovorila, ali ja sam do sada samo kučiće imala user posted image
user posted image

(odgovor članu Mari86)
Direktna veza do poruke: 603
31.5.2010 13:11:24   
Mari86
IZVORNA PORUKA: Iva979

Rado bih ti odgovorila, ali ja sam do sada samo kučiće imala user posted image
user posted image

AAAAA imacu ja i kucu jos samo malo,pa ce mi i tu trebati pomoc user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Iva979)
Direktna veza do poruke: 604
31.5.2010 13:12:16   
Iva979
Naravno draga! user posted image

(odgovor članu Mari86)
Direktna veza do poruke: 605
31.5.2010 13:12:32   
bebironcic
Sto se tice supe to je ok,a sargarepicu malo ispasiraj viljuskom,slobodno moze i krompir.A,voda...i moj macak je slabo pije....A,sto se tice peska...to ne znam da ti odgovorim...moj macak to radi negde u dvoristu...ali ne znam gdeuser posted image

Ako problem moze da se resi,nema svrhe nervirati se,a ako ne moze,nerviranje nece pomoci!!!

(odgovor članu Mari86)
Direktna veza do poruke: 606
31.5.2010 13:25:21   
Mari86
Pa ispasirala sam joj viljuskom skroz onako i samo je malo njuskala i nije htela aposle kada sam stavila mesoo..ohohhhoo...
gladna godina je odmah navalila  user posted image user posted image user posted image
hoce i onu suvu hranu kupila sam wiskas posto druge nema...user posted image
hoe i to da jede ali kad malo omekani u mleku user posted image   ali sam primetila da recimo sama nezna da izvadi granulicu iz mleka..user posted image

Direktna veza do poruke: 607
31.5.2010 13:27:56   
bebironcic
Ona je jos maja,cek da vidis kad poraste!Moj macak najvise voli meso,salamice...a granule ponajmanje!Mozes joj u granule sipati i supicu,jogurt...

< Poruku je uredio bebironcic -- 31.5.2010 13:28:53 >

Ako problem moze da se resi,nema svrhe nervirati se,a ako ne moze,nerviranje nece pomoci!!!

(odgovor članu Mari86)
Direktna veza do poruke: 608
31.5.2010 13:29:48   
bebironcic
Zaboravih...ne znam tacno kada,ali bi joj trebali dati lekice za glisticeuser posted image i isprskati je ampulom za krpelje

< Poruku je uredio bebironcic -- 31.5.2010 13:30:20 >

Direktna veza do poruke: 609
31.5.2010 13:34:32   
Mari86

Zaboravih...ne znam tacno kada,ali bi joj trebali dati lekice za glisticeuser posted image i isprskati je ampulom za krpelje

Mislila sam da je ovih dana odvedem kod veterinara sta mislis o tome? meni se cini da se ona gricka...
krene da se kupa i onda kao da se gricka...jel to znaci da ima buveeee user posted image user posted image user posted image

a gledala sam i nisam videlauser posted image

Direktna veza do poruke: 610
31.5.2010 13:35:42   
bebironcic
IZVORNA PORUKA: Mari86

Mislila sam da je ovih dana odvedem kod veterinara sta mislis o tome? meni se cini da se ona gricka...
krene da se kupa i onda kao da se gricka...jel to znaci da ima buveeee user posted image user posted image user posted image

a gledala sam i nisam videlauser posted image

Aha....to radi i moj lenjivac.Odvedi je kod cika doce,neka dobije vakcinicuuser posted image

(odgovor članu Mari86)
Direktna veza do poruke: 611
31.5.2010 13:37:20   
morena
Ja sam pijesak mijenjala svaka 3 dana, a kad sam kupila onaj Cats best, to se mijenja svakih mjesec dana. li, brzo će ti maca sama krenuti u vrt obavljati kakicu.
Ni moj mačak ništa ne pije, jako malo, i meni je to čudno. A što se tiče hrane, super je to šta joj od početka daješ kuhanu hranu. Mog je mačora lupio auto kad je imao par mjeseci, nije mogao hodat, ni jest ni ništa tjedan dana i onda sam mu kupila Kitekat hranu za mace i davala mu umak od toga i on je lizao. I od tada on ništa drugo neće jest. zapamtio je to, i nema šanse da nešto drugo stavi u usta.

Stigao nam je nas Jakov! :)

Direktna veza do poruke: 612
31.5.2010 13:42:25   
Mari86
to sto se gricka znaci da ima buvice?? ustvari necu da znam user posted image user posted image user posted image odvescu je zakazacu samo ne znam kako ce mirovati u kolima????user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu morena)
Direktna veza do poruke: 613
31.5.2010 13:54:39   
bebironcic

to sto se gricka znaci da ima buvice?? ustvari necu da znam user posted image user posted image user posted image odvescu je zakazacu samo ne znam kako ce mirovati u kolima????user posted image user posted image user posted image

Da,Mari...moj tako juri buvice...A,sto se tice auta...moj se plasio,drzi je ti,neka ti bude u kriluuser posted image

(odgovor članu Mari86)
Direktna veza do poruke: 614
31.5.2010 16:28:27   
Mari86
a da li te buve mogu da predju na mene...user posted image
eno je u garazi necu da je pustam danas a ona mljauce meni zaoooo....user posted image user posted image user posted image user posted image

Direktna veza do poruke: 615
31.5.2010 22:19:45   
Mari86
evo ovako.....bili smo kod veterinara..
Misica Mici nema buve,i jos je mala za vakcinu,dobila je pastu protiv glista i to je to za sada..user posted image
bila je jako hrabra mila moja user posted image
eno je lezi kod mm-a u krilu i prede user posted image

(odgovor članu Mari86)
Direktna veza do poruke: 616
1.6.2010 7:27:21   
bebironcic

evo ovako.....bili smo kod veterinara..
Misica Mici nema buve,i jos je mala za vakcinu,dobila je pastu protiv glista i to je to za sada..user posted image
bila je jako hrabra mila moja user posted image
eno je lezi kod mm-a u krilu i prede user posted image

Srecica mala...pa kolika je ona Mari kad joj jos vreme nije ni za vakcinuuser posted image ona je mnogooo mala?!

(odgovor članu Mari86)
Direktna veza do poruke: 617
1.6.2010 10:54:08   
Mari86
Pa bebi jako je mala,kaze veterinar da ima oko mesec dana user posted image mozda koji dan vise...user posted image

Direktna veza do poruke: 618
1.6.2010 10:55:54   
Anoniman
Vakcina se daje valjda tek sa dva... jbt sve sam pozaboravljala. Mari pogledaj OVDE, imas svasta nesto od odgovora... user posted image

(odgovor članu Mari86)
  Direktna veza do poruke: 619
1.6.2010 11:17:10   
Mari86
Da tako mi je i rekao da je dovedem za mesec dana user posted image
Hvala NEjttt user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 620
1.6.2010 18:11:14   
Mari86
Devojke treba mi pomoc...

malo pre smo lezale moja maca i ja i ona kao da je pocela da kija ili kaslje ne znam sta joj je,bas sam se uplasila user posted image user posted image user posted image

mm joj je dao salame kad ja nisam bila tu,ne znam da li je mozda to ili se prehladila...user posted image user posted image
pomagajte user posted image user posted image user posted image

evo sad lezi kod mene i nista spava...user posted image

(odgovor članu Mari86)
Direktna veza do poruke: 621
1.6.2010 18:30:14   
NinaMandarina
Mari, ja ne znam bas nista o macamauser posted image , samo o kucama user posted image . Mozda se prehladila ako je pojela hladnu salamu, jos je mala, pa je osetljiva. Kuce kad imaju suvu njusku, onda su bolesne, a kod maca stvarno ne znam. Kako se ponasa? Jer vesela?

(odgovor članu Mari86)
Direktna veza do poruke: 622
1.6.2010 18:31:14   
Pipi duga carapa

Devojke treba mi pomoc...

malo pre smo lezale moja maca i ja i ona kao da je pocela da kija ili kaslje ne znam sta joj je,bas sam se uplasila user posted image user posted image user posted image

mm joj je dao salame kad ja nisam bila tu,ne znam da li je mozda to ili se prehladila...user posted image user posted image
pomagajte user posted image user posted image user posted image

evo sad lezi kod mene i nista spava...user posted image

kija i kaslje zato sto ima parazite, tj videla sam da si je vodila kod vet da se ocisti od parazita pa je to normalan nadrazaj

(odgovor članu Mari86)
Direktna veza do poruke: 623
1.6.2010 18:33:12   
Mari86
IZVORNA PORUKA: NinaMandarina

Mari, ja ne znam bas nista o macamauser posted image , samo o kucama user posted image . Mozda se prehladila ako je pojela hladnu salamu, jos je mala, pa je osetljiva. Kuce kad imaju suvu njusku, onda su bolesne, a kod maca stvarno ne znam. Kako se ponasa? Jer vesela?

Pa evo je kod mene u krilu spava sada......uffff bas sam se uplasila...sad ne kija,videcu kada se probudi....user posted image
mjaukala je dok je nisam uzela i sad se smirila...user posted image

(odgovor članu NinaMandarina)
Direktna veza do poruke: 624
1.6.2010 18:34:13   
Mari86
pipi on je njoj dao samo neku pastu protiv glista,rekao je da protiv parazita tek za mesec dana jer je jako mala user posted image user posted image

< Poruku je uredio Mari86 -- 1.6.2010 18:35:15 >

(odgovor članu Mari86)
Direktna veza do poruke: 625
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  23 24 [25] 26 27   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  23 24 [25] 26 27   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...
Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoći
EDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...
Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noći
Autor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
Preminule sestre Sara (5) i Tina (9), stra...
Juče, baš oko podneva, deka i unuke kročili su ispod terase Železničke stanice u Novom Sadu kada se ona iznenada obrušil...

image
Sanidej
Želela bih da podelim svoje pozitivno skustvo sa Cortinat kremom.
Cortinat sam počela da koristim kada je beba imala problem sa pelenskim ojedom. Delovao je brzo i posle nekoliko mazanja ublažio crvenilo i regenerisao oštećenu dečiju kožu. Nije prošlo mnogo i ponovo sam se vratila ovoj sjajnoj kremi. Stres i hronični umor bili su uvod za muku koja me je zadesila-seboreični dermatitis na licu. Koža je bila ispucala i ljuspasta, svrbela je i crvenela se. Izgledala sam uzasno, tako sam se i osećala. Cortinat mi je posle svega 3 dana terapije doneo olakšanje- svrab je prošao, crvenilo se smanjilo, kao i perutanje kože. Problem sa ovom bolešću je što se često vraća, ali znam da ću uz pomoć Cortinat kreme uspeti da ublažim simptome. Ova sjajna krema mi je pomogla i nakon ujeda komaraca smanjivši otok i crvenilo. Zbog toga je moj izbor uvek Cortinat krema, boljeg prijatelja koža nema.  Više >>
image

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here