Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Imate li kućnog ljubimca? 26.5.2010 22:08:25
|
|
|
|
Mari86
|
Devojke moje,ja sam dobila od mm-a malo mače jao preslatko je....malo maleno!!!! Ja nikada nisam imala cicu,za prvu pomoc sam joj na kartonskoj kutiji napravila rupu kroz koju moze da udje,i dala joj da jede,malo mleka i udrobila malo hleba... jela je... Hoce se ona plasiti sada napolju? i valjda nece da pobegne
|
|
RE: Imate li kućnog ljubimca? 26.5.2010 22:10:57
|
|
|
|
JANA S
|
joj bas slatko !! nece pobeci ali drzi ga bar malo unutra da se navikne na teren
|
|
|
|
RE: Imate li kućnog ljubimca? 26.5.2010 22:17:32
|
|
|
|
Mari86
|
IZVORNA PORUKA: JANA S joj bas slatko !! nece pobeci ali drzi ga bar malo unutra da se navikne na teren stavila sam ga u kutiju na terasi je kutija,nego sad kad sam izasla neka velika macka je bila tu valjda nece da je dira,bas sam se uplasila pomagajte devojke janooo
|
|
RE: Imate li kućnog ljubimca? 26.5.2010 22:21:28
|
|
|
|
Anoniman
|
Mari zasto je ne stavis u hodnik, ako je bas tako mala da se malo navikne
|
|
|
|
RE: Imate li kućnog ljubimca? 26.5.2010 22:22:46
|
|
|
|
JANA S
|
mozda ce je ta macaka dirati pogotovo ako je macor. stavi ti nju unutra, sto je sigurno sigurno je
|
|
|
|
RE: Imate li kućnog ljubimca? 26.5.2010 22:23:26
|
|
|
|
Mari86
|
IZVORNA PORUKA: miljanaM Mari zasto je ne stavis u hodnik, ako je bas tako mala da se malo navikne ali ja nemam hodnik meni se skoro pa odmah od vrata ulazi u dnevnu... bila sam sada napolju,lezi u kutiji....
|
|
RE: Imate li kućnog ljubimca? 26.5.2010 22:24:37
|
|
|
|
Mari86
|
IZVORNA PORUKA: JANA S mozda ce je ta macaka dirati pogotovo ako je macor. stavi ti nju unutra, sto je sigurno sigurno je mm mi je rekao kada mi je dao,samo ako nece biti unutra
|
|
RE: Imate li kućnog ljubimca? 26.5.2010 22:24:58
|
|
|
|
JANA S
|
e pa super. fina neka maca jos ako ne place... divno
|
|
|
|
RE: Imate li kućnog ljubimca? 26.5.2010 22:25:59
|
|
|
|
Mari86
|
IZVORNA PORUKA: JANA S e pa super. fina neka maca jos ako ne place... divno paa za sada ne place nisam do sada nikada imala macku,pa ne znam sta i kako da radim
|
|
RE: Imate li kućnog ljubimca? 26.5.2010 22:26:50
|
|
|
|
Pipi duga carapa
|
IZVORNA PORUKA: Mari86 IZVORNA PORUKA: miljanaM Mari zasto je ne stavis u hodnik, ako je bas tako mala da se malo navikne ali ja nemam hodnik meni se skoro pa odmah od vrata ulazi u dnevnu... bila sam sada napolju,lezi u kutiji.... Stavi je u garazu ili neku pomocnu prostoriju,ako neces u kucu,jer do se ne navikne tj dok ne skapira da je to sad njen dom,moze da pobegne
|
|
|
|
RE: Imate li kućnog ljubimca? 26.5.2010 22:26:57
|
|
|
|
Anoniman
|
Mari, divno.... u vezi cega ti treba pomoc draga?
|
|
|
|
RE: Imate li kućnog ljubimca? 26.5.2010 22:27:37
|
|
|
|
anuksunamun
|
IZVORNA PORUKA: Mari86 IZVORNA PORUKA: JANA S mozda ce je ta macaka dirati pogotovo ako je macor. stavi ti nju unutra, sto je sigurno sigurno je mm mi je rekao kada mi je dao,samo ako nece biti unutra pa nego gde ce nego unutra..uvuke se one u kucu i u srce ukucana :):):)
|
|
|
|
RE: Imate li kućnog ljubimca? 26.5.2010 22:28:30
|
|
|
|
JANA S
|
upravu je pipi duga carapa. svaka maca mora da se privikne bar neki dan i posle nece pobeci
|
|
|
|
RE: Imate li kućnog ljubimca? 26.5.2010 22:29:47
|
|
|
|
morena
|
ja imam puno iskustva s macama. Nemoj je ostaviti vani, nikako, to je maloa beba, treba joj da osjeti nekoga Meni je prošli9 tjedan veliki mačor udavio malu macu, bila je s mamom u garaži. Stavi macu unutra i vjeruj mi, neće ti ona dugo ostat unutra. Ali, par dana nek bude unutra. Brzo će ona i sama tražitio van. Pa ne zna ona sama jadna, pomogni joj, budi s njom dok je beba.
|
|
RE: Imate li kućnog ljubimca? 26.5.2010 22:30:43
|
|
|
|
Mari86
|
IZVORNA PORUKA: Nejtiri Mari, divno.... u vezi cega ti treba pomoc draga? pa ne znam nista o mackama...u vezi svega
|
|
RE: Imate li kućnog ljubimca? 26.5.2010 22:31:47
|
|
|
|
Mari86
|
IZVORNA PORUKA: morena ja imam puno iskustva s macama. Nemoj je ostaviti vani, nikako, to je maloa beba, treba joj da osjeti nekoga Meni je prošli9 tjedan veliki mačor udavio malu macu, bila je s mamom u garaži. Stavi macu unutra i vjeruj mi, neće ti ona dugo ostat unutra. Ali, par dana nek bude unutra. Brzo će ona i sama tražitio van. Pa ne zna ona sama jadna, pomogni joj, budi s njom dok je beba. A da je stavim u garazuuu,garaza mi je u sklopu kuce Jeste bas je beba..mnogo je mala
|
|
RE: Imate li kućnog ljubimca? 26.5.2010 22:32:45
|
|
|
|
ksenija81
|
obozavam mace i dok sam bila kod roditelja imala sam ih gomilu u dvoristu, cak sam im pomagala da se omace i lecila kad su ih kerovi napadli. Prvu sam sebi donela za 5 rodj. Mari, ne brini nista, nece joj biti lose, samo je pazi i pomazi ako treba sve one to osete i pamte! Sad bih se rasplakala koliko ih volim a nemam uslova da ih drzim, a i mm ih mrzi. Neverovatna emocija me obuzme kad se setim mojih maca...
|
|
|
|
RE: Imate li kućnog ljubimca? 26.5.2010 22:34:17
|
|
|
|
Mari86
|
IZVORNA PORUKA: ksenija81 obozavam mace i dok sam bila kod roditelja imala sam ih gomilu u dvoristu, cak sam im pomagala da se omace i lecila kad su ih kerovi napadli. Prvu sam sebi donela za 5 rodj. Mari, ne brini nista, nece joj biti lose, samo je pazi i pomazi ako treba sve one to osete i pamte! Sad bih se rasplakala koliko ih volim a nemam uslova da ih drzim, a i mm ih mrzi. Neverovatna emocija me obuzme kad se setim mojih maca... ni moj mm ih bas nesto ne voli ali eto...zivimo u kuci pa je bezbolno da imamo cicu u dvoristu... jeli ja njoj da dajem samo mleko za sada?
|
|
RE: Imate li kućnog ljubimca? 26.5.2010 22:34:30
|
|
|
|
ksenija81
|
Stavi je u garzu obavezno, ja sam mog navikavala u podrum i kad ga je ker napao nije se pojavljivao mesec dana i onda je sam dosao i uleteo u podrum... Treba im neko skloniste
|
|
|
|
RE: Imate li kućnog ljubimca? 26.5.2010 22:36:32
|
|
|
|
ksenija81
|
za pocetak da mleko sa hlebom i onda polako ubacuj i drugu hranu, najbolje idi u prod za ljubimce da ti oni nesto preporuce. Joj divno
|
|
|
|
RE: Imate li kućnog ljubimca? 26.5.2010 22:39:27
|
|
|
|
Mari86
|
IZVORNA PORUKA: ksenija81 za pocetak da mleko sa hlebom i onda polako ubacuj i drugu hranu, najbolje idi u prod za ljubimce da ti oni nesto preporuce. Joj divno Stavila sam je u garazu,ona sedi i dalje u kutiji sama ce izaci da istrazuje Dobro davacu joj mleko i hleb,ne treba mnogo jel tako? kaze mm ne sme mleko iz frizidera Ksenija
|
|
RE: Imate li kućnog ljubimca? 26.5.2010 22:41:16
|
|
|
|
ksenija81
|
Nemoj iz frizidera, smlaci ga malo... Jesce ona koliko joj treba. Postavi nam slicice
|
|
|
|
RE: Imate li kućnog ljubimca? 26.5.2010 22:42:52
|
|
|
|
Mari86
|
IZVORNA PORUKA: ksenija81 Nemoj iz frizidera, smlaci ga malo... Jesce ona koliko joj treba. Postavi nam slicice nemam kako,riknuo mi fotoaparat...... jedino ako se cipi javi pa njoj da posaljem mms da vam ona okaciii
|
|
RE: Imate li kućnog ljubimca? 26.5.2010 22:43:57
|
|
|
|
ksenija81
|
a jel ne mozes povezati tel sa kompom?
|
|
|
|
RE: Imate li kućnog ljubimca? 26.5.2010 22:45:26
|
|
|
|
Mari86
|
IZVORNA PORUKA: ksenija81 a jel ne mozes povezati tel sa kompom? Nemam kabellllll sva sam falicna
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noćiAutor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
lepic
Dajte im negu i preparate koje zaslužuju, najbolje, PHARMALIFE!
Ova godina je bila prepuna neprospavanih noći, uz FITOBALM je mnogo lakše sve prošlo, mazali smo po grudima, leđima i oko nosića da bi mogli da dišemo i udišemo blagi miris i sekret iz nosića je mekši i lakše ga je odstraniti.
Počeli smo polako i sa BRONCAMIL sirupom, kašljali smo jako, ma najstrašnije, bili smo pred upalom pluća. IMMUNO jos nismo, ali u januaru planiramo korišćenje i ovog vašeg preparata.
Apis Gola sprej je jako dobar da ublazi bol u grlu. Poštovanje za vaše proizvode. Hvala vam na brizi i pomoći!
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?