Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Imate li kućnog ljubimca? 4.7.2011 23:50:52
|
|
|
|
PoisonEve
|
Grga evo mozda ti ova tema pomogne KLIK
|
|
|
|
RE: Imate li kućnog ljubimca? 17.7.2011 23:11:30
|
|
|
|
degu
|
Ja imam malu čileansku vevericu( drugačije se zove degu ) koju volim jako, jako. Divna je životinja, ali zahteva jako puno pažnje.
|
|
RE: Imate li kućnog ljubimca? 17.7.2011 23:14:18
|
|
|
|
GRGA
|
Ja svaki put kada zelim da sredim slike ne mogu--jednostavno mi izbaci nesto nemoguce i to je to!!!!
|
|
|
|
RE: Imate li kućnog ljubimca? 12.9.2011 20:34:51
|
|
|
|
Anoniman
|
Девојке, занима ме какви су малтезери са децом? Нина је неколико пута видела комшиницину куцу, неки авлијанер патуљасти и тоооотално одлепила од среће, и сад моја мама хоће да јој купи куче. На јутјубу смо гледали неке видео записе и нина кад је видела малтезера почела да цичи, вришти, и сад се ми попалили да јој купимо штене па ме занима какви су малтезери са децом? Да ли су агресивни?
|
|
|
|
RE: Imate li kućnog ljubimca? 12.9.2011 20:44:30
|
|
|
|
PoisonEve
|
Buba, gledala sam neku emisiju na TV-u gde su pricali o tome da ne valja maloj deci kupovati male pse jer ne znaju da se ponasaju sa njima tj. da ih ponekad stisnu jako u zelji da se maze sa njima a to psima ne prija. Mada ako bi vi sada uzlei psa Nina bi mogla fino da raste sa njim i nauci da se ponasa. Ja nemam pse, ali volela bi da uzmem macku. Mnooogo volim macke.
|
|
RE: Imate li kućnog ljubimca? 12.9.2011 20:52:02
|
|
|
|
Anoniman
|
Ми би смо евентуално узели куцу која би живела са мојом мамом, мама је свакако сама и воли псе, а и Нини би добро дошло да има куцу код бакебарем, јер код нас не може. А чула сам да је сад ок време за убацити животињу у бебин живот, док још није онако лудачки активна па да може пуно да је гњави.
|
|
|
|
RE: Imate li kućnog ljubimca? 12.9.2011 20:56:32
|
|
|
|
PoisonEve
|
Pa i ja mislim da je pravo vreme sada i za kucu i za nju7 da se naviknu i postanu drugari. Mislim da se svaki pas navikne i zavoli dete kad odrastaju zajedno. Btw, zavidim vam
|
|
RE: Imate li kućnog ljubimca? 12.9.2011 21:00:13
|
|
|
|
Anoniman
|
Још само кад бих нашла штене по некој разумној цени, брате мили, гледам сад огласе, крећу се и до 350 еврића. Па не купујем диносауруса, мајку му!
|
|
|
|
RE: Imate li kućnog ljubimca? 12.9.2011 21:05:47
|
|
|
|
PoisonEve
|
Mozda ti pomogne ovaj sajt
|
|
RE: Imate li kućnog ljubimca? 12.9.2011 21:20:09
|
|
|
|
mala83
|
bubo divno sto ces da uzmes psa ja imam psa i stvarnoj je jedan veliki blenta. ovakoav je bio kad je bio mali: a ovakav je sada:
|
|
RE: Imate li kućnog ljubimca? 12.9.2011 21:22:39
|
|
|
|
mala83
|
bubo ne znam nista o maltezerima, ja ih licno ne volim jer svi bre laju kao nenormalni moj pas glas ne ispusta
|
|
RE: Imate li kućnog ljubimca? 12.9.2011 21:43:21
|
|
|
|
JasnaM
|
Zasto kupovati pored toliko napustenih preslatkih stenaca i kuca i to besplatno :), ima na facebooku nekoliko stranica posvecenih udomljavanju zivotinja npr. mila nas heroj, hrabri psi itd. Evo ovo je moja ljubimica koju je neko izbacio sa nepuna 2 meseca, mi je uzeli i sad nas uveseljeva :)
|
|
|
|
RE: Imate li kućnog ljubimca? 12.9.2011 21:44:27
|
|
|
|
Anoniman
|
Marko isto otkida za maltezerima, a uka se jedino maltezera ne boji. Zar maltezeri mogu biti agresivni?
|
|
|
|
RE: Imate li kućnog ljubimca? 18.9.2011 15:42:53
|
|
|
|
Olga75
|
nekad , negde cuh ( mislim na Animal planetu ) da su svi mali psi isfrustrirani zbog velicine , da su nervozni i agresivniji od velikih i da nisu najbolji izbor za decu ali najbolje je raspitati se kod odgajivaca o temperamentu
|
|
RE: Imate li kućnog ljubimca? 18.9.2011 16:29:50
|
|
|
|
hanka
|
Sto se tice ljubimaca u stanu trenutno imamo samo ribice a ostale zivotinje cuva mm kod moje majke i njegovih poludecu od njega evo i nekih slicica
|
|
|
|
RE: Imate li kućnog ljubimca? 15.10.2011 16:23:52
|
|
|
|
peca
|
Masha i Djole
|
|
|
|
[Obrisana poruka] 15.10.2011 16:29:48
|
|
|
|
Brisani korisnik
|
[Sadržaj poruke je obrisan]
|
|
|
|
RE: Imate li kućnog ljubimca? 15.10.2011 16:41:39
|
|
|
|
peca
|
Mery, matorac mali, ima 12 godina, ne znam kako cu bez njega. To kuce treba upoznati,pametniji je i od mene Ja sam pored njih dvoje imala i roze kolinsa papagaja, ali njega sam odnela kod sestre, bilo mi je mnogo A djole je pravi pekinezer i pravi pozer, ima prelepih slika, pokusacu da nadjem jos neku A kao da ima nepunih 12 meseci
|
|
|
|
RE: Imate li kućnog ljubimca? 15.10.2011 16:45:53
|
|
|
|
degu
|
Peco ja životinje obožavam, moram da napravim i ja lepe slikice mojih ljubimaca da ih vidite
|
|
RE: Imate li kućnog ljubimca? 15.10.2011 16:54:26
|
|
|
|
peca
|
joj, njega zamalo da zaboravim !!!
|
|
|
|
RE: Imate li kućnog ljubimca? 15.10.2011 23:16:49
|
|
|
|
GRGA
|
|
|
|
|
RE: Imate li kućnog ljubimca? 15.10.2011 23:17:19
|
|
|
|
GRGA
|
E to je moj GRGA
|
|
|
|
RE: Imate li kućnog ljubimca? 22.12.2011 9:41:59
|
|
|
|
mama kukunka
|
Evo ga moj matorac, okupan i osisan
|
|
|
|
RE: Imate li kućnog ljubimca? 22.12.2011 9:49:39
|
|
|
|
maca821
|
Ja bih jako volela da imam morsko prase, ali posto zivimo u garsonjeri to je neizvodljivo.
|
|
|
|
RE: Imate li kućnog ljubimca? 27.12.2011 15:26:49
|
|
|
|
tvoja.greska
|
Imam crnu mackicu Sapicu :-D
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noćiAutor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
lepic
Dajte im negu i preparate koje zaslužuju, najbolje, PHARMALIFE!
Ova godina je bila prepuna neprospavanih noći, uz FITOBALM je mnogo lakše sve prošlo, mazali smo po grudima, leđima i oko nosića da bi mogli da dišemo i udišemo blagi miris i sekret iz nosića je mekši i lakše ga je odstraniti.
Počeli smo polako i sa BRONCAMIL sirupom, kašljali smo jako, ma najstrašnije, bili smo pred upalom pluća. IMMUNO jos nismo, ali u januaru planiramo korišćenje i ovog vašeg preparata.
Apis Gola sprej je jako dobar da ublazi bol u grlu. Poštovanje za vaše proizvode. Hvala vam na brizi i pomoći!
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?