Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 3.12.2019 8:47:17
|
|
|
|
flamingos
|
Ivanka-ti mi ulepšaš dan❤Mirko,bravo,dušica mala.Ne znam znate li da je Anđela levoruka-piše,crta itd.sve levom rukom.Dok je bila mala i slaže kockice-uzme desnom,ali prebaci u levu da bi ih složila.A bojicu joj dam u desnu ruku i ona kaže:"Ne mogu,"tido"mi tako"i prebaci u levu ruku.Da su samo živi i zdravi,ostalo će lako
|
|
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 3.12.2019 8:56:13
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Grupa levorukih, Andjela, Iva... Ko još? Ivka levoruka na mamu, na dedu, na dedinog brata, na pradedu... Sa tatine strane ima ise levorukih nego desnorukih 👍 Kad god radim nešto velikim nozem mm u dtrahu da se ne povredim 😂
|
|
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 3.12.2019 8:58:38
|
|
|
|
bubulence
|
I ja sam levoruka 😁
|
|
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 3.12.2019 9:00:36
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Sofija🙂
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 3.12.2019 9:09:38
|
|
|
|
emicaa
|
Mirko mislim da si pogrijesila temu,prabacicu post u kafanu...
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 3.12.2019 9:12:33
|
|
|
|
flamingos
|
👏za levoruke.Ivanla,kako ti uspeš da me nasmeješ.😀Vama je leva isto što i nama desna❤
|
|
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 3.12.2019 19:03:24
|
|
|
|
Dragica Draga
|
Super Mirko
|
|
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 3.12.2019 19:06:47
|
|
|
|
mama ivane
|
Svirko ima vremena naucice da crta sve ide sa vremenom. Bravo sa sina👏
|
|
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 3.12.2019 22:46:27
|
|
|
|
MamaNecaVo
|
Mi smo napredovali sa "bojim u okviru ivica" 😁
|
|
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 9.12.2019 11:25:18
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Moram da pohvalim moju Teodoru. Ona i njen drug su na likovnoj radionici na teritoriji grada, a ucestvovala su deca iz svih osnovnih skola dobili diplomu za najbolje likovne radove. ❤️ Zao mi je sto nema kod nas dobra likovna skola da je upisemo, jer je bas darovita.
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 9.12.2019 11:27:09
|
|
|
|
emicaa
|
Sanjice bravo 😊
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 9.12.2019 11:30:31
|
|
|
|
Filadendronka
|
Sanjice, cestitam! Deca su ti bas umetnicke duse, a nista bolje od ranog otkrivanja talenta. Samo napred!
|
|
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 9.12.2019 11:33:24
|
|
|
|
Milena18
|
Divno, Sanjice! Bravo za Teodoru!
|
|
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 9.12.2019 11:34:26
|
|
|
|
milicicak
|
Sanjice, bravo za T ja moram da pohvalim V, vec dve nedelje zna da kaze Hvala na odgovarajućim mestima. Ništa drugo ne priča ali hvala uredno kaže
|
|
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 9.12.2019 11:37:03
|
|
|
|
mama Jo
|
Svaka cast Sanjice, bas steta sto nema skola, da neguje taj svoj dar. Mili, bravo i vama
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 9.12.2019 12:03:35
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
IZVORNA PORUKA: milicicak Sanjice, bravo za T ja moram da pohvalim V, vec dve nedelje zna da kaze Hvala na odgovarajućim mestima. Ništa drugo ne priča ali hvala uredno kaže Lepo vaspitano dete❤️
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 9.12.2019 12:04:11
|
|
|
|
Ana RR
|
Bravo za drugare, male i velike
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 9.12.2019 12:11:49
|
|
|
|
mama ivane
|
Bravo Cestitam za diplomu za T. talentovana je za crtanje milicicak sjano veliko bravo za V.
|
|
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 9.12.2019 12:15:57
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Bravo za drugare!!!!!!!!
|
|
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 9.12.2019 13:39:46
|
|
|
|
Mirko Svirko
|
Bravo Sanjice. Cestitam 👏👍❤
|
|
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 9.12.2019 15:48:21
|
|
|
|
flamingos
|
Bravo za talentovanu dečicu👍❤
|
|
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 9.12.2019 21:01:41
|
|
|
|
Ivanka 75
|
5 na prvom pismenom zadatku iz srpskog jezika ❤️❤️❤️ Opis prijatelja iz detinjstva...
|
|
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 9.12.2019 21:05:36
|
|
|
|
mama Jo
|
Wow, svaka cast Ivanka za devojcicu!! Kako bih ja volela da imam sacuvane pismene zadatke iz skole Ivanka, ako mozea ikako, cuvaj joj!
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 9.12.2019 21:08:01
|
|
|
|
Filadendronka
|
Super Ivanka!!!
|
|
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 9.12.2019 21:10:55
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
IZVORNA PORUKA: Ivanka 75 5 na prvom pismenom zadatku iz srpskog jezika ❤️❤️❤️ Opis prijatelja iz detinjstva... Bravisimo.
|
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?