Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 9.11.2019 11:00:25
|
|
|
|
Ana RR
|
Bravo Lenka
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 9.11.2019 17:03:13
|
|
|
|
flamingos
|
Lesi,bravoooo,svaka čast.Mi smo zlatna sredina,zadovoljni smo❤
|
|
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 9.11.2019 17:10:54
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Bravo Lenka!
|
|
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 9.11.2019 17:11:43
|
|
|
|
flamingos
|
Lesi,a koji je razred vaša pametnica?Možda sam i pročitala,pa zaboravila😀.Još jednom-čestitam od❤
|
|
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 9.11.2019 17:11:43
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Kod nas jos nisu objavili rezultate
|
|
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 9.11.2019 17:17:46
|
|
|
|
dunja RR
|
Bravo za matematičarku
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 9.11.2019 17:20:40
|
|
|
|
mama Jo
|
Wow, svaka cast
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 9.11.2019 17:22:00
|
|
|
|
lesica
|
Hvala, hvala 😘 Ivanka, ovo im je učiteljica prenela preliminarno, zvanična objava sledeće nedelje, ali sam svakako ovako nešto očekivala spram papirčeta gde je upisala svoje rezultate. Flamingos, L je 3. razred.
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 9.11.2019 17:24:11
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
I ja da pohvalim moju sestricinu. Najbolja je isto na skolskom iz matematike.🙂 Moja nije htela da ide i ako je isla na dodatnu. Ona ceka srpski. Verujem da ce biti najbolja. ☺️😉
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 9.11.2019 17:27:48
|
|
|
|
lesica
|
Bravo za našu drugaričicu iz porodilišta ❤ Nisam ni sumnjala da će biti drugačije. Sanjice, lagano, znaš moje mišljenje o svim tim takmičenjima. Samo i isključivo ako dete baš želi. I to gde žele treba podržavati, ovo ostalo... nije obavezno. A verujem da će T zablistati iz srpskog.
< Poruku je uredio lesica RR -- 9.11.2019 17:31:02 >
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 9.11.2019 17:30:59
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Ma, da. Ni mm ni ja nismo za forsiranje dece. Samo ono sto žele nek rade.ne želim da prođu kao nas dvoje.
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 9.11.2019 18:34:16
|
|
|
|
flamingos
|
Naravno,ne treba forsirati dete,slažem se,već ono što želi.Ne vršim nikakav pritisak niti insistiram,ona želi i uvek ću da je podržim,pa sad,u nečemu će da se pronađe.Da su živi i zdravi.Čestitam svim matematičarima i želim im puno uspeha u daljem takmičenju.❤
|
|
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 9.11.2019 19:49:45
|
|
|
|
Tiziana
|
Samo bez pritiska. Sto kaze jedna nastavnica iz nase skole, prosle godine pred pocetak opstinskog takmicenua, ovo je za onu decu koja mogu malo vise, ali ne po svaku cenu. Jedan mali, koji je na skolskom dobio 100 poena, izasao je sa opstinskog placuci, nista nije mogao da uradi. Toliki su mu pritisak nabili roditelji da mora da bude najbolji da nije hteo da pridje da stane sa drugarima jer ga je bilo sramota.. dobio je 20 poena na kraju..
|
|
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 9.11.2019 20:22:48
|
|
|
|
flamingos
|
Tiziana,apsolutno se slažem.Roditelji pritiskaju decu,pa oni,jadni,i ono što znaju zaborave od tog njihovog"moraš".Zato i kažem,a i detetu sam rekla-potrudi se,našu podršku imaš,ostalo kako bude.Ona sama želi,i neka je.Daleko od toga da je pritiskamo.Samo da su zdravi,ostalo dođe i prođe.Skoro sam se smejala na igralištu,bila baka sa unukom,dete ima pet godina i priča baka kako je pitala:"Bako,hoću li i ja kad završim školu da odem za Nemačku".😁
|
|
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 10.11.2019 21:11:12
|
|
|
|
veselicaa
|
Bravo za Lenku matematicarku,ljubi lepoticu draga :*
|
|
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 10.11.2019 21:17:32
|
|
|
|
Duškić
|
Bravo za decicu pametnu! Neka su svi zivi i zdravi samo ..
|
|
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 10.11.2019 22:20:43
|
|
|
|
flamingos
|
Tako je Duškić.Kako si mi ti?
|
|
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 11.11.2019 7:18:52
|
|
|
|
jess021
|
Bravo Lenkic 😊
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 18.11.2019 17:43:57
|
|
|
|
dunja RR
|
Naučili smo da tašunamo pre nekoliko dana, joj bre sva se istopim kada krene, i sve me gleda i zove da zajedno pljeskamo, smeškana moja
< Poruku je uredio dunja RR -- 18.11.2019 17:44:16 >
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 18.11.2019 17:45:15
|
|
|
|
mama Jo
|
Joj, bravo za M.
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 18.11.2019 18:04:54
|
|
|
|
flamingos
|
Dunja,bravoooo,dušica draga❤
|
|
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 18.11.2019 23:03:43
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Bravo za M Dunjaaaa💕
|
|
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 19.11.2019 9:51:44
|
|
|
|
flamingos
|
|
|
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 19.11.2019 9:54:28
|
|
|
|
flamingos
|
Da se pohvalimo-odštampana je zbirka dečijih izreka povodom obeležavanja 50.Susreta dece Evrope"Radost Evrope"u Beogradu 2019.U zbirci su i dve Anđeline izreke.Poslali su nam dva primerka,jedan ostavljamo nama,a drugi će pokloniti učiteljici❤
|
|
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 19.11.2019 11:46:10
|
|
|
|
Mirko Svirko
|
Vau Flamingos.. ovo je vec velika pohvala.. cestitam od srca.. ljubimo pametnu glavicu 😗😗😗❤❤❤
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Moje dete ima vaške!Kada se spomenu vaške svi prevrnemo očima. Vrlo lako se prenose sa glave na glavu, pa se može desiti da ih dobijemo i vi...
lepic
Dajte im negu i preparate koje zaslužuju, najbolje, PHARMALIFE!
Ova godina je bila prepuna neprospavanih noći, uz FITOBALM je mnogo lakše sve prošlo, mazali smo po grudima, leđima i oko nosića da bi mogli da dišemo i udišemo blagi miris i sekret iz nosića je mekši i lakše ga je odstraniti.
Počeli smo polako i sa BRONCAMIL sirupom, kašljali smo jako, ma najstrašnije, bili smo pred upalom pluća. IMMUNO jos nismo, ali u januaru planiramo korišćenje i ovog vašeg preparata.
Apis Gola sprej je jako dobar da ublazi bol u grlu. Poštovanje za vaše proizvode. Hvala vam na brizi i pomoći!
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?