Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 17.10.2019 19:42:19
|
|
|
|
kamičak
|
Ovde sve neki mali "peticari" hehe
|
|
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 17.10.2019 19:46:30
|
|
|
|
flamingos
|
Kamičak,šta da radimo kada imamo pametnu dečicu
|
|
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 17.10.2019 20:03:10
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Ima i nekih sa trojkicama😁 Npr moje... Dobilo trojku iz eng danas pored mene živeeeeee 😂😂😂
|
|
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 17.10.2019 20:47:26
|
|
|
|
kamičak
|
Haha, Ivanka, to je garant bila neka dosadna lekcija iz gramatike :) Nesto tipa future perfect cont. 😁
|
|
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 17.10.2019 20:53:44
|
|
|
|
vonavoj
|
IZVORNA PORUKA: Ivanka 75 Ima i nekih sa trojkicama😁 Npr moje... Dobilo trojku iz eng danas pored mene živeeeeee 😂😂😂 Hahha,i moja dobila trojcicu iz matem..pored mene zive🤬🤬
|
|
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 17.10.2019 22:14:49
|
|
|
|
Ivanka 75
|
IZVORNA PORUKA: kamičak Haha, Ivanka, to je garant bila neka dosadna lekcija iz gramatike :) Nesto tipa future perfect cont. 😁 Ma jooook, pisanje reci, do sad nisu nista radili ni pisali i sad odjednom treba 100 reci da nauce. Znam ja to ali.. Pretera baba, samo im dodaje nove grupe reci.
|
|
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 17.10.2019 22:19:30
|
|
|
|
flamingos
|
Ma da ste vi svi živi i zdravi,popravice.Svakome može da se desi,deca su to,očas padne koncentracija i eto.Ivanka,ti si carica-pored mene žive.Ljubi nam vršnjakjinju,svima pozdrav.Legam,želim vam laku noć
|
|
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 17.10.2019 22:22:09
|
|
|
|
flamingos
|
Joj Ivanka-pretera baba,ta će u penziju uskoro.Naši su imali i diktat i kontrolni,oba istog dana.
|
|
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 17.10.2019 22:43:14
|
|
|
|
Mirko Svirko
|
Bravo za vasu pametnu decicu. Moj sin jos crta krompire kao ljude, kucice pecurkice itd... Polako dok porastemo 🙋♂️
|
|
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 29.10.2019 12:52:31
|
|
|
|
flamingos
|
Eto nas opet da se pohvalimo,danas dve petice dobila Anđela-jednu na kontrolnom iz prirode i društva,a drugu iz matematike.Što reče Sanjica-ništa neuobičajeno kada je ona u pitanju,ali eto,da radost njenog uspeha podelim sa svima vama,drage moje drugaRRke❤
|
|
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 29.10.2019 13:32:55
|
|
|
|
Ivanka 75
|
IZVORNA PORUKA: flamingos Eto nas opet da se pohvalimo,danas dve petice dobila Anđela-jednu na kontrolnom iz prirode i društva,a drugu iz matematike.Što reče Sanjica-ništa neuobičajeno kada je ona u pitanju,ali eto,da radost njenog uspeha podelim sa svima vama,drage moje drugaRRke❤ Pu pu pu, samo tako nek nastavi 👌 I moje dete juce dobilo 2 petice, kontrolni iz prirode i drustva i sastav iz srpskog.
|
|
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 29.10.2019 13:41:14
|
|
|
|
flamingos
|
Hvala Ivanka.Bravo i za vašu ćerkicu.👍❤.Mora da sa uči.Evo sad da napiše domaći,pa da se pripremamo za kontrolni iz srpskog koji imaju u četvrtak
|
|
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 29.10.2019 14:26:20
|
|
|
|
Mirko Svirko
|
Flamingos bravo za Andjelu i bravo za tebe.Samo da tako nastavi.. Ljubimo pametnu glavicu ❤👌
|
|
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 29.10.2019 14:33:11
|
|
|
|
kamičak
|
Preimenujte temu u "Klub malih odlikasa" 💗
|
|
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 29.10.2019 15:56:33
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Dve petice iz fizickog! Za preskakanje vijace i vodjenje lopte! Ispalatilo se sve ono ajde Ivka preskaci, ajde Ivka da bacamo loptu 😂 A sto molam? 🤗🤗🤗
|
|
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 29.10.2019 17:34:38
|
|
|
|
flamingos
|
Hvala Mirko,Kamičak.Samo da su zdravi,trudimo se i trud se isplati❤Ivanka,bravo i za fizičko,kod nas iz fizičkog svi imaju petice😁
|
|
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 6.11.2019 23:43:28
|
|
|
|
flamingos
|
Eto nas opet-sa dve petice-jedna na petnaestominutnoj proveri iz matematike,a druga na kontrolnom iz srpskog.Nije da se hvalim,već sam ponosna i srećna.Navikli smo da ima sve petice,uči,trudi se i trud se isplati,ali,samo da je zdrava,ostalo će lako.
|
|
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 6.11.2019 23:47:57
|
|
|
|
Mirko Svirko
|
Bravo Flamingos i treba da budes ponosna. I da se hvalis. I da nas cas_tis kafom ali sutra ❤☕
|
|
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 6.11.2019 23:54:47
|
|
|
|
flamingos
|
Hcala Mirko,važi,stiže kafa sutra
|
|
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 7.11.2019 13:43:05
|
|
|
|
kamičak
|
Kako je prosla mala matematicarka? 😄
|
|
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 7.11.2019 13:51:02
|
|
|
|
flamingos
|
Videćemo,važno je učestvovati.Dala je svoj maximum..I zlatno sredinom smo zadovoljni❤
|
|
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 7.11.2019 13:54:04
|
|
|
|
kamičak
|
Iz tvoje price Andjela puca na vrh, cini mi se da je sredina bas i ne zanima 😃
|
|
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 7.11.2019 14:34:07
|
|
|
|
flamingos
|
Hvala kamicak.Trudi se.Sad su oni oslobođeni nastave i ostala tri ičenika koja su išla na takmičenje otišli su kući.Anđela je ostala,imaju likovni konkurs i učiteljica kaže da,pošto lepo crta,učestvuje.Tako da je ostala u školi,ima dva časa likovnog,srpski,matematiku i engleski.Ma samo da neki virus nije nahvatala,žali se na mučninu i bol u stomaku,od sinoć
|
|
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 9.11.2019 10:50:37
|
|
|
|
lesica
|
Bravo flamingos Da se ja sad pohvalim! 98 od 100. L skor na školskom iz mate. Ona zadovoljna, ja još više. Štreba moja
< Poruku je uredio lesica RR -- 9.11.2019 10:52:41 >
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 9.11.2019 10:52:58
|
|
|
|
smeško
|
Bravoooooo!!!!
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Sanke Deda MrazaPreko brda, preko brega i debelog snega jure neke čudne sankesrebrne i tanke!
Zvončići no.1Kad padne prvi sneg, kad zabeli se breg, na put se sprema tad, taj deda večno mlad,...
MamaNecaVo
CortinaT krema je postala obavezan deo naše kućne apoteke!
Porodično smo atopičari i mesečno potrošimo jednu, a mažemo je svuda.
Sin mi ima oset_ljivu kožu i generalno je sklon pojavi ekcema čim imunitet ode ka dole ili ako ne namažemo lice cak i kada vetric pirka.
Ja imam užasne ekceme često po rukama od pranja sudova, pa izlazak napolje i tako u krug.
Stoga slobodno mogu reći da ko god ima sličan problem ili AD da uzme CortinaT kremu, neće se pokajati. U moru krema slične namene, jedino nam se ova pokazala delotvorno i jedino ona održi duže vreme stanje remisije.
Miris je sasvim ok, možda malo jači za moj ukus, ali ima efekta i samo to je na kraju bitno. Takođe, krema nije ni gusta a ni retka pa nema problema sa mazanjem. Moj sin se privikao sam na mazanje kože lica konkretno, pa smo tu da nazovem svakodnevnu "terapiju" i nešto bez čega se ne može, pretvorili u zabavu.
Više >>
Anketa
Јаслице или дадиља
пеперутка16
Да ли бисте радије уписали своје дете у вртић или унајмили дадиљу?