Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 9.12.2019 21:13:05
|
|
|
|
flamingos
|
Bravo Ivka,svaka čast.Samo tako nastavi👍❤
|
|
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 9.12.2019 21:18:46
|
|
|
|
Ivanka 75
|
IZVORNA PORUKA: mama Jo Wow, svaka cas_t Ivanka za devojcicu!! Kako bih ja volela da imam sacuvane pismene zadatke iz skole Ivanka, ako mozea ikako, cuvaj joj! Slikala sam, morala sam da posaljem drugarici iz detinjstva, mnogo lepo je opisala 😊
|
|
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 9.12.2019 21:57:36
|
|
|
|
milicicak
|
Bravo za Ivku 👏👏👏 Nego da pohvalim i starije dete: Uciteljica iz boravka joj je danas u svesci ostavila poruku za roditelje u kojoj pise da je jako pametna, vredna i lepo vaspitana a pre svega dobra devojcica koja pomaze drugarima iz razreda ❤️
|
|
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 9.12.2019 22:21:38
|
|
|
|
Ivanka 75
|
IZVORNA PORUKA: milicicak Bravo za Ivku 👏👏👏 Nego da pohvalim i starije dete: Uciteljica iz boravka joj je danas u svesci ostavila poruku za roditelje u kojoj pise da je jako pametna, vredna i lepo vaspitana a pre svega dobra devojcica koja pomaze drugarima iz razreda ❤️ Pa to je divno! I deci i roditeljima su potrebne takve poruke povremeno!
|
|
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 10.12.2019 6:29:48
|
|
|
|
flamingos
|
Mili,divno,bravooo👏
|
|
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 10.12.2019 8:07:23
|
|
|
|
bubulence
|
IZVORNA PORUKA: milicicak Bravo za Ivku 👏👏👏 Nego da pohvalim i starije dete: Uciteljica iz boravka joj je danas u svesci ostavila poruku za roditelje u kojoj pise da je jako pametna, vredna i lepo vaspitana a pre svega dobra devojcica koja pomaze drugarima iz razreda ❤️ Nema veceg komplimenta za roditelja nego da cuje da mu je dete lepo vaspitano. Bravo 👏 👏 👏
|
|
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 10.12.2019 8:17:02
|
|
|
|
jess021
|
Sanjice, Mili... U takvim situacijama srce kao kuca veliko. Bravo mame!
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 10.12.2019 8:32:18
|
|
|
|
vonavoj
|
Bravo mamike,divna su vam deca!
|
|
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 10.12.2019 10:50:21
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Sva nasa deca su divna. Svako ima neki talenat. Meni je najbitnije da mi deca budu dobri ljudi. Mislim da je svakom roditelju to bitno.
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 10.12.2019 10:51:27
|
|
|
|
Khaleesi
|
Jeste Sanjice to je jako bitno. Da porastu i da budu dobri i normalni ljudi. A sad sta je kome Bog podario kao talenat, to je vec drugo. 🎁😘😘😘
|
|
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 10.12.2019 21:42:25
|
|
|
|
dunja RR
|
Bravo za dečicu Evo da upišem za S, nešto što nismo očekivali , dobio je ulogu u novogodišnjoj predstavi (njih nekoliko glumi), glumi Uču, učitelja,jer najbolje čita u vrtiću, pa će čitati deci u predstavi, između ostalog. Čekamo tekst ovih dana, pa da krenemo da vežbamo :) Milica krenula da govori mama, mama, mama, nismo baš sigurni da je smisleno, ali ponavlja kada mi kažemo mama, sva srećna. a kada pitamo gde je bata (kada je u vrtiću), pokaže prstom na mesto gde spava Sava.
< Poruku je uredio dunja RR -- 10.12.2019 21:45:10 >
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 10.12.2019 22:41:58
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Dunjaaaa, bravo za S i M! Bravo bravo bravo! ❤️
|
|
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 10.12.2019 22:45:17
|
|
|
|
mama Jo
|
Joj dunja, kako je to slatko... pokaze prstom gde S spava ❤ Bravo i za S, svaka cast Sanjice, mili i za vase pametne glavice jedno veliko
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 10.12.2019 23:01:31
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Meni je ovo predivna tema. Posebno za malene koji uce prve korake i prve reci. Bravo za malene😘
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 11.12.2019 13:04:26
|
|
|
|
Khaleesi
|
Moje starije srce je dobilo pohvalu danas od veroucitelja. Mnogo lepo crta ♥️♥️♥️
|
|
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 27.12.2019 10:45:32
|
|
|
|
bubulence
|
Bila je podela knjižica, moj prvenac 5:00
|
|
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 27.12.2019 11:10:02
|
|
|
|
jess021
|
Bravo za veliko dete!!! 😘
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 27.12.2019 11:11:16
|
|
|
|
Filadendronka
|
Bubi, bravo, devojcice su uvek vredne i posvecene.
|
|
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 27.12.2019 11:21:34
|
|
|
|
bubulence
|
Ona jeste, bas je posvecena, vredna, obozava skolu. Mladja je haos, bicemo presrecni ako zavrsi osnovnu skolu 😂. Ali ima vremena za nerviranje, tek sledece god krece u predskolsko😂
|
|
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 27.12.2019 11:22:36
|
|
|
|
Filadendronka
|
Bubi, ne mora da znaci. Sarm nekad prolazi bolje od znanja. 😆
|
|
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 27.12.2019 11:24:52
|
|
|
|
bubulence
|
E sarma ima za izvoz😁
|
|
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 27.12.2019 11:25:59
|
|
|
|
mama Jo
|
Ahahaha, joj bubi, kad je nas rodjak tako jednom rekao - u stariju cemo da ulazemo u obrazovanje, a mladju cemo da damo u manekenke sto ranije za pametnu devojcucu!!
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 27.12.2019 12:22:38
|
|
|
|
Filadendronka
|
Eto, kao da sam znala. :) Mozda postane streberka, ko to zna. Mama Jo 😂IZVORNA PORUKA: bubulence E sarma ima za izvoz😁
|
|
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 27.12.2019 12:31:34
|
|
|
|
bubulence
|
Ahaha da znas da ce u manekenke. Evo jutros opet ima 14kg (u februaru ce 5 godina) . A pre mesec dana je navukla na 15😂
|
|
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 27.12.2019 12:48:31
|
|
|
|
mama Jo
|
Taman Salim se naravno,ne mora to nista da znaci zaista!
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Sanke Deda MrazaPreko brda, preko brega i debelog snega jure neke čudne sankesrebrne i tanke!
Razbili ste živin toplomer!!!Nije neobično da se dete poigra toplomerom, koji lako puca kada padne na tvrdu podlogu. Tu obično nastane panika ako se ...
lepic
Dajte im negu i preparate koje zaslužuju, najbolje, PHARMALIFE!
Ova godina je bila prepuna neprospavanih noći, uz FITOBALM je mnogo lakše sve prošlo, mazali smo po grudima, leđima i oko nosića da bi mogli da dišemo i udišemo blagi miris i sekret iz nosića je mekši i lakše ga je odstraniti.
Počeli smo polako i sa BRONCAMIL sirupom, kašljali smo jako, ma najstrašnije, bili smo pred upalom pluća. IMMUNO jos nismo, ali u januaru planiramo korišćenje i ovog vašeg preparata.
Apis Gola sprej je jako dobar da ublazi bol u grlu. Poštovanje za vaše proizvode. Hvala vam na brizi i pomoći!
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?