Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 2.9.2019 18:16:30
|
|
|
|
vonavoj
|
Bravo sanjice. Veci strah imaju roditelji,nego deca.Koliko vam je skola udaljena?Moja od sutra ide i vraca se sama,kao i prosle godine. Samo sam danas isla,i to je bila u fazonu,mama znam put.
|
|
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 7.9.2019 13:15:07
|
|
|
|
Maslacak15
|
moj najstariji sin je jutros polozio ispit za "plivacku bronzu". puni 8 godina u decembru. to mu ovde dodju zvanicne kategorije plivackog umeca. morski koniic je prva, to kad tek naucis da plivas pa onda idu bronza, srebro i zlato. naravno koga uopste interesuje i postoje kriterijumi sta moras da znas da bi isounjavao uslove. F je isplivao 200 m za 7;55 minuta, dohvatio predmet ronjenjem sa dva metra dubine i skakao sa 1 m daske ( skakao je on vec i sa 3m ali ne na ispitu)....sav je srecan i ponosan😄
|
|
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 7.9.2019 16:00:21
|
|
|
|
flamingos
|
IZVORNA PORUKA: Maslacak15 moj najstariji sin je jutros polozio ispit za "plivacku bronzu". puni 8 godina u decembru. to mu ovde dodju zvanicne kategorije plivackog umeca. morski koniic je prva, to kad tek naucis da plivas pa onda idu bronza, srebro i zlato. naravno koga uopste interesuje i postoje kriterijumi sta moras da znas da bi isounjavao uslove. F je isplivao 200 m za 7;55 minuta, dohvatio predmet ronjenjem sa dva metra dubine i skakao sa 1 m daske ( skakao je on vec i sa 3m ali ne na ispitu)....sav je srecan i ponosan😄 Bravooo,čestitam,svaka čast❤I treba da bude srećan,ponosan.Da je živ i zdrav,i da niže uspehe,da ga sreća prati na svakom koraku.Srdačan pozdrav.
|
|
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 7.9.2019 20:59:13
|
|
|
|
vonavoj
|
Bravo za plivace!Moram da pohvalim moje devojcice,ostale su same dok smo vodili M kod lekara,to je bilo skoro 1.5h..Bile su dobre,J je uzela bananu,kaze rekla sam da i T uzme😁porasle moje devojcice.
|
|
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 7.9.2019 22:32:54
|
|
|
|
veselicaa
|
Bravo za decicu
|
|
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 9.9.2019 9:20:33
|
|
|
|
milicicak
|
Bravo za plivaca i briznu stariju seku
|
|
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 9.9.2019 9:36:32
|
|
|
|
flamingos
|
IZVORNA PORUKA: vonavoj Bravo za plivace!Moram da pohvalim moje devojcice,ostale su same dok smo vodili M kod lekara,to je bilo skoro 1.5h..Bile su dobre,J je uzela bananu,kaze rekla sam da i T uzme😁porasle moje devojcice. Bravo za dečicu❤❤
|
|
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 11.9.2019 18:29:27
|
|
|
|
Olga75
|
Davno sam se hvalila ali danas ću: peti razred i prva petica i to iz srpskog
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 11.9.2019 18:56:57
|
|
|
|
milicicak
|
IZVORNA PORUKA: Olga75 Davno sam se hvalila ali danas ću: peti razred i prva petica i to iz srpskog bravo, zverčice
|
|
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 11.9.2019 19:01:32
|
|
|
|
flamingos
|
Bravo za peticu!!!
|
|
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 11.9.2019 22:28:06
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
IZVORNA PORUKA: Olga75 Davno sam se hvalila ali danas ću: peti razred i prva petica i to iz srpskog Bravo devojcice.
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 12.9.2019 14:45:50
|
|
|
|
bubulence
|
IZVORNA PORUKA: Olga75 Davno sam se hvalila ali danas ću: peti razred i prva petica i to iz srpskog Kod nas drugi razred i pala prva petica iz srpskog 😁❤️. Mama preponosna kao da je diplomirala😂Bravo za nasu decicu ❤️
|
|
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 12.9.2019 15:14:29
|
|
|
|
flamingos
|
Bravo za dečicu.
|
|
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 12.9.2019 18:54:35
|
|
|
|
flamingos
|
Evo i mi da se pohvalimo-na inicijalnim testovima-iz srpskog imali smo maksimalan broj bodova.Iz matematike samo dve greške.A iz srpskog,dobismo peticu,u pitanju je sastav na zadatu temu.Sinoć je pisala i nosila sam učiteljici da pregleda kad svoj deci bude pregledala,jer im obavezno traži da,kada im zada domaći,sveske ostave na sto pre početka časa i pregleda im.Odnela sam joj danas i sad sam išla po njih i taman podelila i rezultate inicijalnih testova.
|
|
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 12.9.2019 21:14:25
|
|
|
|
emicaa
|
Bravo za petice 😊 Moju je leptiricu sinoc uciteljica pohvalila,da se na njoj vidi ogromna promjena u odnosu na proslu godinu.Na casu fizickog sve bar pokusava uraditi,pomaze mladjoj djeci.A meni je danas kad smo se vratili iz prodavnice sama raspakovala i uspremila stvari
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 12.9.2019 21:38:26
|
|
|
|
flamingos
|
Hvala Emice.Bravo za tvoju devojčicu.
|
|
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 16.9.2019 17:13:14
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Bravo Emice za Doru. Moja velika je donela danas inicijalni test iz srpskog. Maksimalni broj poena ima. Ocito je dobro ide srpski. To je potvrdila pre neki dan i uciteljica. Tacno se vidi da cita po njenim recenicama i sastavima. I mlađa ce da bude takva iz pisanja. Nista ja ne forsiram. Isto i sa njom radimo. Citali smo kad je bila mlađa. Sad sama cita. Sto je najsmešnije i latinicu zna.
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 16.9.2019 17:16:00
|
|
|
|
emicaa
|
Sanjuce bravo i za tvoje djevojke.Mene odusevljava to sto S sa 5 godina vec cita,nije to mala stvar.
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 16.9.2019 17:19:36
|
|
|
|
Olga75
|
Sanjeice, nije smešno što znai latinicu, to je odlično Mislim da je polupismen onaj ko ne zna oba pisma isto. Bravo za pametnu curicu, od nje će biti neki dobar lingvista!
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 16.9.2019 17:21:49
|
|
|
|
emicaa
|
Olga slazem se sa tobom.Ja cu svoje kad nauce latinicu uciti da pisu i cirilicu.Nece im trebati ali je meni butno da znaju oba pisma
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 16.9.2019 17:30:50
|
|
|
|
Olga75
|
Emicie, obavezno, što su mlađi lakše je naučiti ih. Zar nema kod vas onih škola na maternjem? Nekad su učitelji odavde išli po inostranstvu i učili deu i jeziku i pismu. Bilo je i raznik KUDova koji su negovali i pismo i književnost i nematerijanu baštinu. Ja šaljem drugarici u Austriju svake godine naše udžbenike ( ne sve naravno) i ona radi se decom po njima i kad dođu u goste lepo se ispitamo
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 16.9.2019 17:36:56
|
|
|
|
emicaa
|
Olga nema,bar ja ne znam da ima.Ima KUD-ova ali nije nam nijedan blizu od njih
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 16.9.2019 18:21:16
|
|
|
|
flamingos
|
Mi smo prvo latinicu naučili pa ćirilicu.Da se pohvalimo-danas naše dete dobilo peticu iz srpskog,jedina ona peticu.Ostali se loše snašli.
|
|
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 16.9.2019 20:26:30
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
IZVORNA PORUKA: emicaa RR Sanjuce bravo i za tvoje djevojke.Mene odusevljava to sto S sa 5 godina vec cita,nije to mala stvar. Retko kome to i govorim da zna da cita. Sami se uvere kad dodjemo u goste. Ljudi, misle da smo forsirali, ali nikad to nisam radila, ni ti radim. Radim sa decom, pa znam da to ni cime ne vodi. Mm i ja smo se jedan dan zaprepastili kad smo je culi kako cita latinicu. 😂 Koliko je na pocetku odskakala od T, sad ju je presisala. I emotivno je zrelija od nje. Zna sta hoce. Odlucna je u svemu.
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 16.9.2019 20:42:44
|
|
|
|
Rosita
|
Bravo za dečicu 🌸 I moj sin već godinu - dve čita lepo, a sad tečno. Ima 6 g. Sam je naučio.
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Moje dete ima vaške!Kada se spomenu vaške svi prevrnemo očima. Vrlo lako se prenose sa glave na glavu, pa se može desiti da ih dobijemo i vi...
Sanke Deda MrazaPreko brda, preko brega i debelog snega jure neke čudne sankesrebrne i tanke!
Anketa
Јаслице или дадиља
пеперутка16
Да ли бисте радије уписали своје дете у вртић или унајмили дадиљу?