Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 15.6.2019 23:21:11
|
|
|
|
ema616660
|
preslatko
|
|
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 10.7.2019 11:45:31
|
|
|
|
Duškić
|
|
|
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 10.7.2019 15:04:00
|
|
|
|
flamingos
|
Pored crtanja,obožava da čita
|
|
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 10.7.2019 15:04:29
|
|
|
|
doramar11
|
Mala pametnica.
|
|
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 10.7.2019 15:05:20
|
|
|
|
flamingos
|
IZVORNA PORUKA: doramar11 Mala pametnica. Hvala,duša naša,da su nam živi i zdravi
|
|
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 10.7.2019 15:52:36
|
|
|
|
Duškić
|
IZVORNA PORUKA: flamingos IZVORNA PORUKA: doramar11 Mala pametnica. Hvala,duša naša,da su nam živi i zdravi Bas tako. Da su zovi i zdravi!
|
|
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 11.7.2019 8:45:18
|
|
|
|
MimaKos
|
Moja malena polako uci da pise, i ponosna sam na to sto je zaineresovana za pisanje i ucenje slova bez da je molim ili teram
|
|
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 11.7.2019 9:32:57
|
|
|
|
doramar11
|
To je super, kad sami pokazu interesovanje. Nema prisile i ubrzavanja stvari.
|
|
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 11.7.2019 9:50:07
|
|
|
|
flamingos
|
IZVORNA PORUKA: MimaKos Moja malena polako uci da pise, i ponosna sam na to sto je zaineresovana za pisanje i ucenje slova bez da je molim ili teram Bravooo,i trebaš da budeš ponosna.To je super kad se sama interesuje
|
|
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 11.7.2019 11:22:29
|
|
|
|
MimaKos
|
Daa, sve je krenulo od kad ide kod logopeda i ima domaci, bas je sve ozbiljno shvatila:)
|
|
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 11.7.2019 11:23:25
|
|
|
|
flamingos
|
IZVORNA PORUKA: MimaKos Daa, sve je krenulo od kad ide kod logopeda i ima domaci, bas je sve ozbiljno shvatila:) Duša draga,pametnik maleni
|
|
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 11.7.2019 12:33:12
|
|
|
|
MimaKos
|
Porasla i uozbiljila se za tren :)
|
|
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 11.7.2019 12:36:14
|
|
|
|
flamingos
|
Mnogo brzo prolazi vreme,deca očas porastu
|
|
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 11.7.2019 12:42:43
|
|
|
|
Duškić
|
Bas tako. A slatki su duse.
|
|
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 11.7.2019 12:43:46
|
|
|
|
doramar11
|
I prebrzo odrastu :(
|
|
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 11.7.2019 12:43:56
|
|
|
|
MimaKos
|
Sada je starija sestra i mislim da je to bas uticalo da brze sazri, u predskolsko krece u septembru i jedva cekam da vidim kako ce to da prihvati
|
|
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 2.8.2019 6:35:38
|
|
|
|
Duškić
|
Preslatkooo
|
|
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 2.8.2019 8:07:10
|
|
|
|
MimaKos
|
Jo je ovog leta naucila sve one cake na ulici sa decom (kod svekra i svekrve je slepa ulica i imam slobodu da je pustim samu) da se penje uz sipku, na drvo... kao ja kad sam bila mala.
|
|
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 2.8.2019 8:54:21
|
|
|
|
Duškić
|
Neka se penju i neka uzivkaju deca
|
|
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 4.8.2019 15:12:48
|
|
|
|
MimaKos
|
IZVORNA PORUKA: Duškić Neka se penju i neka uzivkaju deca i ja sam preponosna sto je takva, aktivna i spretna :)
|
|
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 30.8.2019 13:51:39
|
|
|
|
Rosita
|
Maleni je sam izbacio stolicu za hranjenje, seda za sto ravnopravno. Izbacili krevetac, spava na donjem spratu kreveta na sprat.
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 30.8.2019 14:08:09
|
|
|
|
MimaKos
|
Rosi, bravo, i ja razmisljam da ga prebacim kod starije, mi imamo krevet kao izvlaci se ispod njenog
|
|
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 30.8.2019 14:19:20
|
|
|
|
flamingos
|
IZVORNA PORUKA: Rosita Maleni je sam izbacio stolicu za hranjenje, seda za sto ravnopravno. Izbacili krevetac, spava na donjem spratu kreveta na sprat. Bravooooo,ljubim vas punoooo
|
|
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 2.9.2019 16:54:29
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Da pohvalim moje starije dete. Danas se prvi put vracala kuci. Uredno mi se javila kad je usla u stan. Seka ju je cekala.
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 2.9.2019 17:21:48
|
|
|
|
flamingos
|
IZVORNA PORUKA: Sanjica26 RR Da pohvalim moje starije dete. Danas se prvi put vracala kuci. Uredno mi se javila kad je usla u stan. Seka ju je cekala. Bravooo,svaka čast,to je za svaku pohvalu.
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Sanke Deda MrazaPreko brda, preko brega i debelog snega jure neke čudne sankesrebrne i tanke!
MeningitisMeningitis je zapaljenje moždane opne odnosno tkiva koje obavija mozak. Mozak je obavijen sa tri zaštitna sloja koji se ...
flamingos
CortinaT krema će baš, da reši svaki problem naš.
Ekcem je prošlost kad se nanese,jer krema sa sobom sve odnese.
Vetar kada duva, koža zna da se suši i puca, tad CortinaT krema na vrata pokuca,lepo se namaže, upije baš i rešen je problem naš.
Nije fora, a nije ni laž,u CortinaT kremi leži prava draž. Ona svima prija i zato nam je najmilija.
Možda mi pisanje stihova i nije jača strana, ali jedno sigurno znam-CortinaT krema je bez mana.
Više >>
Anketa
Јаслице или дадиља
пеперутка16
Да ли бисте радије уписали своје дете у вртић или унајмили дадиљу?