Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 23.2.2019 20:58:00
|
|
|
|
veselicaa
|
Hvala drage :*
|
|
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 23.2.2019 23:17:55
|
|
|
|
Sarav
|
Opa, bravo! Veselice, pametnica mamina!
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 23.2.2019 23:34:28
|
|
|
|
lesli
|
Opa, bravo! 🤗
|
|
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 24.2.2019 7:28:26
|
|
|
|
vocicana
|
Veselice, pa bravo! To je stvarno uspeh!
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 24.2.2019 7:34:48
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
Bas je bilo gusto. Prvi ima svih 100 bodova tako da je to bas uspeh
|
|
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 24.2.2019 13:45:32
|
|
|
|
Sanidej
|
"Jedva cekam skolu, necu vise u vrtic! Mrzim glupa pravila" 😅
|
|
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 24.2.2019 14:30:31
|
|
|
|
veselicaa
|
Hvala drage,prosle godine je bila cetvrto pa se bas obradovala.Iz njenog razreda samo je ona osvojila neko zapazeno mesto.
|
|
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 24.2.2019 14:32:22
|
|
|
|
Ana RR
|
Bravo svaka čast!!
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 24.2.2019 14:34:12
|
|
|
|
veselicaa
|
Ana
|
|
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 24.2.2019 19:55:44
|
|
|
|
Milena18
|
Bravo za devojku, Veselice!
|
|
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 24.2.2019 20:44:03
|
|
|
|
veselicaa
|
Hvala draga :*
|
|
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 24.2.2019 21:19:37
|
|
|
|
Maraj
|
veso
|
|
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 24.2.2019 22:30:58
|
|
|
|
veselicaa
|
Maraj :*
|
|
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 17.4.2019 20:03:38
|
|
|
|
Olga75
|
Znate da se obično žalim na Zver ali sad mooooram da je pohvalim. Otišla sam kod ujaka u bolnicu a ona je oči moje lepe majkine usisala dnevnu sobu nisam joj ni spomenula usisavanje, mogla je da se igra, da visi na tabletu, gleda tv a ona je usisala. Eto, sad malo da je hvalim
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 17.4.2019 20:10:13
|
|
|
|
lesica
|
Da hvališ, da hvališ, nego šta! U suprotnom ću Zverčici da sakupim sve mamine kritike
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 17.4.2019 20:16:12
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
IZVORNA PORUKA: Olga75 Znate da se obično žalim na Zver ali sad mooooram da je pohvalim. Otišla sam kod ujaka u bolnicu a ona je oči moje lepe majkine usisala dnevnu sobu nisam joj ni spomenula usisavanje, mogla je da se igra, da visi na tabletu, gleda tv a ona je usisala. Eto, sad malo da je hvalim Bravo
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 17.4.2019 21:06:05
|
|
|
|
milicicak
|
IZVORNA PORUKA: Olga75 Znate da se obično žalim na Zver ali sad mooooram da je pohvalim. Otišla sam kod ujaka u bolnicu a ona je oči moje lepe majkine usisala dnevnu sobu nisam joj ni spomenula usisavanje, mogla je da se igra, da visi na tabletu, gleda tv a ona je usisala. Eto, sad malo da je hvalim Bravo za Zvercicu ❤️
|
|
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 17.4.2019 21:11:37
|
|
|
|
jess021
|
Bravo za veliku devojku! !
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 17.4.2019 21:18:46
|
|
|
|
veselicaa
|
Bravo za vrednicu
|
|
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 17.4.2019 22:49:30
|
|
|
|
vocicana
|
Milicicak, pa bravo, takorade prave devojcice zverke.
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 19.4.2019 12:21:24
|
|
|
|
Olga75
|
IZVORNA PORUKA: lesica RR U suprotnom ću Zverčici da sakupim sve mamine kritike Juuu, pa nemoj pliz, evo hvaliću je Hvala cure, mislila sam da se to nikad neće desiti ali eto desilo se pa da zapišemo da se ne zaboravi
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 15.5.2019 20:29:31
|
|
|
|
dunja RR
|
IZVORNA PORUKA: flamingos Evo sad dođosmo uz škole,večera naša ćerkica pa je vodimo na likovnu koloniju,naš mali umetnik.Nagrađen joj je rad na likovnom konkursu,ministarstvo za rad i bezbednost joj dodelilo zahvalnicu,knjigu,njen crtež je ušao među najboljih 12 u Srbiji-i to za uzrast od prvog do osmog razreda,na zadatu temu:"Meni su moja bezbednost i zdravlje baš važni"odštampan je njen rad na kalendaru koji krasi prostorije ministarstva,kao i učionicu u kojoj je ona,a imamo i mi jedan kalendar,u njenoj sobi(dodata su još 12 crteža koji su ušli u uži izbor,kako bi ih bilo po dva crteža za jedan mesec,prelep kalendar).Skoro joj i u školskom časopisu objavljen crtež.U prvom razredu je isto u časopisu objavljen njen rad i tako.Uči,odličan je đak-nije da se hvalim ali ima sve petice.
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 15.5.2019 21:37:05
|
|
|
|
flamingos
|
IZVORNA PORUKA: dunja RR IZVORNA PORUKA: flamingos Evo sad dođosmo uz škole,večera naša ćerkica pa je vodimo na likovnu koloniju,naš mali umetnik.Nagrađen joj je rad na likovnom konkursu,ministarstvo za rad i bezbednost joj dodelilo zahvalnicu,knjigu,njen crtež je ušao među najboljih 12 u Srbiji-i to za uzrast od prvog do osmog razreda,na zadatu temu:"Meni su moja bezbednost i zdravlje baš važni"odštampan je njen rad na kalendaru koji krasi prostorije ministarstva,kao i učionicu u kojoj je ona,a imamo i mi jedan kalendar,u njenoj sobi(dodata su još 12 crteža koji su ušli u uži izbor,kako bi ih bilo po dva crteža za jedan mesec,prelep kalendar).Skoro joj i u školskom časopisu objavljen crtež.U prvom razredu je isto u časopisu objavljen njen rad i tako.Uči,odličan je đak-nije da se hvalim ali ima sve petice. Hvala,divne ste
|
|
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 15.5.2019 22:21:45
|
|
|
|
bubulence
|
Bravo, bravo, bravo 👏 👏 👏
|
|
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 15.5.2019 22:29:14
|
|
|
|
flamingos
|
IZVORNA PORUKA: bubulence Bravo, bravo, bravo 👏 👏 👏 Hvala bubulence
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Pepeljuga ( srpska narodna bajka)Bajke i pripovetke za decu na Ringeraja.rs
tacatic
Živi i zdravi svi bili i uz Pharmalife proizvode se svi lepo izlečili, kao i mi.
Fitobalm smo kupili odmah po izlasku iz porodilišta i koristim ga i danas nakon tri godine, uvek kad je pri kraju kupujem novi da bude pri ruci.
Sirup sa cinkom IMMuno smo koristili sa navršenih godinu dana, sve je tako brzo prošlo, zbog povratka na posao i polaska u vrtić želela sam da pomognem svom detetu i ojačam mu imunitet, da nas malo zaobiđu virusi, mislim da je jako dobar sirup i da nam je dosta pomogao.
Da li imma veze ili ne, jako brzo smo prešli na adaptirano mleko, puno problema sa stolicom i Isilax nam je takođe bio preko potreban, takvo olakšanje, znaju mame koje su imale problema kod dece.
Sve pohvale sa naše strane, a da ne zaboravim i Apis Gola sprej za grlo, najbolji i najukusniji i olakšanje nakon prvog prskanja, lakše se guta i diše!
Hvala sto ste tu za nas!
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?