Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 16.10.2018 8:20:07
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Moj sin je antitalenat za crtanje. I juce dolazi iz skole, sav srecan. Nastavnica mu uzela rad, da ga okaci negde, potpisala ga... I jos ga pitala zasto joj je rekao da ne zna da crta.. Radili su neke linije (tako je on meni objasnio ) pa ih je on spajao kao u neke oblake, pa tapkao i bojio sundjerom, ona prisla i oduševila se cega se on setio, pa i ona kao sa njim to pokusavala... Hvalim ga jer on uopšte ne ukljucuje mastu, takav je i za sastave, a eto juce se ukljucio. Naravno, da je crtao ljude i životinje bila bi druga prica😂😂
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 16.10.2018 10:29:47
|
|
|
|
Milena18
|
Bravo za Stefana
|
|
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 16.10.2018 10:39:51
|
|
|
|
jess021
|
Bravo Stefane! !Nek te mama malo vise hvali🤗
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 16.10.2018 10:47:06
|
|
|
|
Ana RR
|
Stefi je super - mama će dobiti batine za promenu
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 16.10.2018 13:51:37
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Ahahhaahahhahaahahhaa, evo pohvalicu ga onda i za cetvorku iz matematike, zasluzuje jer je pogresio samo u nekoj gluposti. Sad cekam ocenu iz sastava, tu cu verovatno za glavu da se hvatam 😂
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 16.10.2018 13:53:12
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
pa bravo za Stefana,a kudis dete.On je talenat za druge stvari
|
|
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 16.10.2018 13:55:23
|
|
|
|
dunja RR
|
Ivana, vidiš da je Stefi apstraktni umetnik, bravo
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 16.10.2018 13:56:32
|
|
|
|
milicicak
|
Ivana, bravo za Stefana 👏 nemoj da si na kraj srca, mozda te iznenadi i za sastav.
|
|
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 16.10.2018 13:57:26
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Kudim ga jer mi je krivo sto je lenj. Evo pre neki dan je bila i komsinica sto studira matematiku da mu objasni malo nesto. I sama kaze da on nema problem sa inteligencijom najveći problem je ta lenjost i nezainteresovanost.
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 16.10.2018 15:24:56
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Bravo Stefane
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 16.10.2018 19:17:22
|
|
|
|
Rosita
|
Bravo💞
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 17.10.2018 8:36:32
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
E izjavio je da hoce nastavnici da nacrta neki crtez kuci i da joj odnese... Pohvale cuda cine
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 17.10.2018 11:22:51
|
|
|
|
Zemunka85
|
Moram Laru moju da pohvalim. Oni svake god, jednom godisnje, u vrticu imaju "jesenji vasar", to je zamisljeno tako sto decica donesu stare ali ocuvane igracke, knjige i sl .. i po nekoliko dinarcica (tipa od po dinar i dva nekoliko) i onda "kupuju-prodaju" jedni od drugih .. svasta tu bude, budu bas srecni, pokazuju im kako se to radi, vrate s epunih kesa i happy... LM to je juce bilo i kada sam dosla po L u vrtic ona je sva srecna rekla "Mama vidi sta sam uzela luki". Od svega sto je kupila, sebi je uzela jednu mnogo lepu lutkicu i ostalo zve za njega. Oooooooogroman kamion, cak on nema nista tako slicno, mikija - jer voli mikija basbas, medicu i neku ribicu. Ja sam je pohvalila bila sam bas happy i ponosna. ona je odmah priznala da je to predlozila jedna drugarica koja isto ima brata, rekla sam da nema veze sto se ona nije toga setila, mada cak mislim da bi se i sama setila, takva je, nego je lepo sto je i pristala na tako nesto isetila se i kupila i bratu nesto...ona tako mala <3
|
|
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 17.10.2018 16:36:39
|
|
|
|
Rosita
|
Bravo, zemunko :*
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 17.10.2018 16:42:13
|
|
|
|
Maraj
|
Divno zemunka ljubav sestre je to
|
|
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 17.10.2018 16:49:12
|
|
|
|
emicaa
|
Zemunka kako je to fino 😊 bravo za djevojcicu
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 18.10.2018 8:29:44
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Bravo za seku
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 18.10.2018 15:36:57
|
|
|
|
veselicaa
|
Ivana bravo za Stefana Tebe ima da bijemo,uopste ne hvalis dete
|
|
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 18.10.2018 15:39:30
|
|
|
|
Rosita
|
Tako je! I ocene dete ima dobre! Da pomisliš da se dete provlači, kako ona priča :). A on super. Dečko i po :*
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 18.10.2018 16:11:38
|
|
|
|
vocicana
|
Stefan je zlatan, samo ova Ivana nesto filozofira bravo decko. Et potrudio se. Zemunka, to je bas dobro.
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 10.12.2018 21:16:38
|
|
|
|
Maslacak15
|
Evo moje devojcie sa 8,5 m :) https://imgur.com/a/aFxBIXO nista nemamo od toga ni ona ni ja ali je slatkaaaaa
|
|
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 10.12.2018 21:23:54
|
|
|
|
vonavoj
|
Ijaoj.maslacak,ona je med!!! Bravo!Kod vas je leto😂😂😂
|
|
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 10.12.2018 21:34:50
|
|
|
|
Ana RR
|
Medena moja imenjakinja
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 10.12.2018 21:35:06
|
|
|
|
Maslacak15
|
lepote podnog grejanja i lose navike sa balkana .Uvek ima najmanje 25-26 stepeni u stanu. Nemci su mnogo stedljiviji
|
|
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 10.12.2018 21:48:22
|
|
|
|
vonavoj
|
Hahaha..podno grejanje.sad mi je jasno zasto je bosa..
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Moja mama divno priča svake noćiAutor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
dudas
Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!
"Dobro veče, od sad ovde nema zime, Imuno je moje ime. Vitamini, minerali-sve staje u gutljaj mali. Popij mene, mala vilo, nazdravlje ti bilo!"
"Imaćemo još jednog gosta, pomoći će vili dosta. Evo ga, tu je"-Imuno reče.
"Uđi, uđi, druže moj, dobi li protiv kašlja boj?"
"Znaš, Imuno-Broncamil se smeška, kakva je to borba teška. Uspeo sam, za kašalj sam tata mata!"
I odjednom neko pokuca na vrata.
"Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!"
Istina je sve što kaže Apis gola, jako brzo rešiće vas bola.
"Gde li nam je Fitobalm, kud se dede, ne videh ga od prošle srede? "Sad će doći"- Imuno reče. "Ima li šta od zapušenog nosića preče?"
"Kuc, kuc, stigao sam"- Fitobalm se javi. "Mala vilo, odmah me pod nosić stavi. Jel osećaš borovine moć? Sada lepo diši i spavaj, laku noć!"
I tako Pharmalife družina ova isprati vilu u carstvo snova.
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?