Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 15.9.2018 21:02:44
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
D je danas sto ona kaze "zaglistala" 😂 Prvo je jutros po prvi put u zivotu pojela sendvic. Znaci hleb pavlaka sunka i krastavac. Neverovatno ali istinito. Onda je otisla.na trening i dala DVA gola. Kuci smo se igrali uciteljice. Ovaj mali od gore i ona a ja sam uciteljica. Vauuu sto je dobila motivaciju ne mogu opisati. Matematiku je razbila sabiranje. Onda sam pocela umesto jednostavnih 5 plus 3 i sl da pitam koliko nogu imaju Sendi i Noa zajedno. Pri tom Noa im nije bila "na oku". I tako neke "tekstualne zadatke". Na slovo na slovo, pa fizicko pa igrali dan noc. Razbila je. E onda je htela da pravi kolace. Ok imam neki recept jednostavan taman za nju. Mafini sa nabavkama i cokoladom.Mafini su ekstra.Kad je vec opasala svoju kecelju ( mummy''s little helper) e onda je posklanjala igracke pa usisala kucu pa obrisala prasinu. Sama se okupala naravno. Ma sjajna je bila danas. Vodio je tata u Mek 😂😂 i na sladoled. Zasluzila je. Divna moja devojcica
|
|
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 15.9.2018 21:13:10
|
|
|
|
jess021
|
Bravo za Dunju, velika devojka 🤗Ljiso, sta su mafini sa nabavkama i cokoladom? 😆
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 15.9.2018 21:27:27
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
Hahah telefon i autokorekt. Haha sa bananama i cokoladom. Ma ne ide nosta banane malo brasna maslac malo secera jedno jaje kasicica praska za pecivo i kasicica sode i pola kasicice soli. Ma pravi recept za nju
|
|
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 15.9.2018 21:50:21
|
|
|
|
mama Jo
|
Bravo D, divna je Ljisho stvarno
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 15.9.2018 21:54:15
|
|
|
|
Milena18
|
Bravo za D
|
|
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 15.9.2018 22:26:46
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
KaZe ona meni da mi je pomogla oko svega jer ja moram stalno oko bate. A kukam kako nam je kuca neurednA pa mi pritekla u pomoc. Nego ajd da hvalim I P da ne bude da je on moja crna ovcica. sve je bolji u kolicima. Ali sad se uhvati za strasno i kolica i sedne covek sav srecan. Krece se okrenem se grabi prati.zovem ga strina samo zvera unaokolo i prati sta deugi rade
|
|
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 15.9.2018 22:31:15
|
|
|
|
milicicak
|
Ljiso, bravo za Ducu 💖 stvarno je zaglistala 💖 A bravo i za "strinu" 😁
|
|
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 15.9.2018 23:12:47
|
|
|
|
Rosita
|
Bravo Ljišovići! :)
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 16.9.2018 7:23:36
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
Hvala mame. Ma samo da batke vec vise prihvati kolica. Bice kako sam i rekla tek kad pocne da sedi onda ce hteti da se voza. Posto mu je lako sa 30 stepenk da se uhvati za stranicu i da sedne sad moram da ga vezujem. Da mi ne bi ispao. Mislim zato sto je strina zato se toliko i nosamo. Al malo da mi olaksa i da svoju radoznalost podmiri iz sedeceg polozaja.
|
|
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 19.9.2018 19:28:45
|
|
|
|
dunja RR
|
Maslačkonjo, kakav je ona med
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 19.9.2018 19:52:26
|
|
|
|
Ana RR
|
slatko!
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 19.9.2018 21:00:11
|
|
|
|
Maraj
|
Joj maslacak , medenjak je pravi. Meni ona lici na tebe. Doduse m ti nisam videla, ali bi rekla da ima tvoje crte
|
|
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 19.9.2018 21:47:08
|
|
|
|
Maslacak15
|
hvala devojke
|
|
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 19.9.2018 23:12:25
|
|
|
|
Rosita
|
Bravo za dete! Priča na nemačkom :)
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 20.9.2018 9:12:33
|
|
|
|
Maraj
|
IZVORNA PORUKA: Rosita Priča na nemačkom :) i ja bih rekla
|
|
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 20.9.2018 9:22:09
|
|
|
|
vonavoj
|
Haha,mnogo je slatka,bucika😁
|
|
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 20.9.2018 9:50:01
|
|
|
|
Rosita
|
Ja da pohvalim starijeg. Hoće patike za fudbal da mu se kupe i da nosi u vrtić. Ok, ali da naučiš pertle da vezuješ. I kupimo mu sinoć patike, dođemo kući, iz prve nauči da vezuje.
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 20.9.2018 10:32:27
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
haha stvarno prica na nemackom preslatko Rosita tvoj D mi je neverovatan. Svaka cast za momcinu
|
|
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 20.9.2018 14:40:42
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Slatkisi, bravo mame, divni su
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 24.9.2018 18:18:21
|
|
|
|
vocicana
|
Beba kao med!
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 27.9.2018 21:49:43
|
|
|
|
Rosita
|
Otkrila sam da N ume da koristi čašicu za rakuju😂
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 29.9.2018 22:32:06
|
|
|
|
vocicana
|
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 7.10.2018 12:05:31
|
|
|
|
Rosita
|
Kupili mi N neke kocke onako taktilno bogate, ima ih 4, svaka ima sličice sa strana. I ja kao pričam N, na svakoj ima po neki oblik, pa vidi, na svakoj po jedna životinja...ali na ovoj dve, mačka i ribe. A D to sluša i kaže to uopšte nisu dve životinje, nisi shvatila, riba je hrana za mačku, kao banana za majmuna i td...objasni on po kockama. Dete kači brže, eh koncentracijo, rado te se sećam 😂, a pohvale za D.
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 7.10.2018 12:43:35
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
eh mama mama... Zato kocke i jesu za decu hahah
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Moje dete ima vaške!Kada se spomenu vaške svi prevrnemo očima. Vrlo lako se prenose sa glave na glavu, pa se može desiti da ih dobijemo i vi...
Sanke Deda MrazaPreko brda, preko brega i debelog snega jure neke čudne sankesrebrne i tanke!
lepic
Dajte im negu i preparate koje zaslužuju, najbolje, PHARMALIFE!
Ova godina je bila prepuna neprospavanih noći, uz FITOBALM je mnogo lakše sve prošlo, mazali smo po grudima, leđima i oko nosića da bi mogli da dišemo i udišemo blagi miris i sekret iz nosića je mekši i lakše ga je odstraniti.
Počeli smo polako i sa BRONCAMIL sirupom, kašljali smo jako, ma najstrašnije, bili smo pred upalom pluća. IMMUNO jos nismo, ali u januaru planiramo korišćenje i ovog vašeg preparata.
Apis Gola sprej je jako dobar da ublazi bol u grlu. Poštovanje za vaše proizvode. Hvala vam na brizi i pomoći!
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?