Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 15.6.2019 23:21:11
|
|
|
|
ema616660
|
preslatko
|
|
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 10.7.2019 11:45:31
|
|
|
|
Duškić
|
|
|
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 10.7.2019 15:04:00
|
|
|
|
flamingos
|
Pored crtanja,obožava da čita
|
|
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 10.7.2019 15:04:29
|
|
|
|
doramar11
|
Mala pametnica.
|
|
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 10.7.2019 15:05:20
|
|
|
|
flamingos
|
IZVORNA PORUKA: doramar11 Mala pametnica. Hvala,duša naša,da su nam živi i zdravi
|
|
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 10.7.2019 15:52:36
|
|
|
|
Duškić
|
IZVORNA PORUKA: flamingos IZVORNA PORUKA: doramar11 Mala pametnica. Hvala,duša naša,da su nam živi i zdravi Bas tako. Da su zovi i zdravi!
|
|
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 11.7.2019 8:45:18
|
|
|
|
MimaKos
|
Moja malena polako uci da pise, i ponosna sam na to sto je zaineresovana za pisanje i ucenje slova bez da je molim ili teram
|
|
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 11.7.2019 9:32:57
|
|
|
|
doramar11
|
To je super, kad sami pokazu interesovanje. Nema prisile i ubrzavanja stvari.
|
|
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 11.7.2019 9:50:07
|
|
|
|
flamingos
|
IZVORNA PORUKA: MimaKos Moja malena polako uci da pise, i ponosna sam na to sto je zaineresovana za pisanje i ucenje slova bez da je molim ili teram Bravooo,i trebaš da budeš ponosna.To je super kad se sama interesuje
|
|
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 11.7.2019 11:22:29
|
|
|
|
MimaKos
|
Daa, sve je krenulo od kad ide kod logopeda i ima domaci, bas je sve ozbiljno shvatila:)
|
|
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 11.7.2019 11:23:25
|
|
|
|
flamingos
|
IZVORNA PORUKA: MimaKos Daa, sve je krenulo od kad ide kod logopeda i ima domaci, bas je sve ozbiljno shvatila:) Duša draga,pametnik maleni
|
|
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 11.7.2019 12:33:12
|
|
|
|
MimaKos
|
Porasla i uozbiljila se za tren :)
|
|
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 11.7.2019 12:36:14
|
|
|
|
flamingos
|
Mnogo brzo prolazi vreme,deca očas porastu
|
|
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 11.7.2019 12:42:43
|
|
|
|
Duškić
|
Bas tako. A slatki su duse.
|
|
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 11.7.2019 12:43:46
|
|
|
|
doramar11
|
I prebrzo odrastu :(
|
|
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 11.7.2019 12:43:56
|
|
|
|
MimaKos
|
Sada je starija sestra i mislim da je to bas uticalo da brze sazri, u predskolsko krece u septembru i jedva cekam da vidim kako ce to da prihvati
|
|
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 2.8.2019 6:35:38
|
|
|
|
Duškić
|
Preslatkooo
|
|
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 2.8.2019 8:07:10
|
|
|
|
MimaKos
|
Jo je ovog leta naucila sve one cake na ulici sa decom (kod svekra i svekrve je slepa ulica i imam slobodu da je pustim samu) da se penje uz sipku, na drvo... kao ja kad sam bila mala.
|
|
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 2.8.2019 8:54:21
|
|
|
|
Duškić
|
Neka se penju i neka uzivkaju deca
|
|
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 4.8.2019 15:12:48
|
|
|
|
MimaKos
|
IZVORNA PORUKA: Duškić Neka se penju i neka uzivkaju deca i ja sam preponosna sto je takva, aktivna i spretna :)
|
|
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 30.8.2019 13:51:39
|
|
|
|
Rosita
|
Maleni je sam izbacio stolicu za hranjenje, seda za sto ravnopravno. Izbacili krevetac, spava na donjem spratu kreveta na sprat.
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 30.8.2019 14:08:09
|
|
|
|
MimaKos
|
Rosi, bravo, i ja razmisljam da ga prebacim kod starije, mi imamo krevet kao izvlaci se ispod njenog
|
|
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 30.8.2019 14:19:20
|
|
|
|
flamingos
|
IZVORNA PORUKA: Rosita Maleni je sam izbacio stolicu za hranjenje, seda za sto ravnopravno. Izbacili krevetac, spava na donjem spratu kreveta na sprat. Bravooooo,ljubim vas punoooo
|
|
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 2.9.2019 16:54:29
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Da pohvalim moje starije dete. Danas se prvi put vracala kuci. Uredno mi se javila kad je usla u stan. Seka ju je cekala.
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 2.9.2019 17:21:48
|
|
|
|
flamingos
|
IZVORNA PORUKA: Sanjica26 RR Da pohvalim moje starije dete. Danas se prvi put vracala kuci. Uredno mi se javila kad je usla u stan. Seka ju je cekala. Bravooo,svaka čast,to je za svaku pohvalu.
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Mladeži kod dece: Kada je potreban pregled?Mladeži su uobičajene promene na koži, prisutne kod većine ljudi, uključujući decu. Iako su obično bezopasni, roditelji ...
lepic
Dajte im negu i preparate koje zaslužuju, najbolje, PHARMALIFE!
Ova godina je bila prepuna neprospavanih noći, uz FITOBALM je mnogo lakše sve prošlo, mazali smo po grudima, leđima i oko nosića da bi mogli da dišemo i udišemo blagi miris i sekret iz nosića je mekši i lakše ga je odstraniti.
Počeli smo polako i sa BRONCAMIL sirupom, kašljali smo jako, ma najstrašnije, bili smo pred upalom pluća. IMMUNO jos nismo, ali u januaru planiramo korišćenje i ovog vašeg preparata.
Apis Gola sprej je jako dobar da ublazi bol u grlu. Poštovanje za vaše proizvode. Hvala vam na brizi i pomoći!
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?