Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Jednostavan kolač sa čokoladom 11.7.2019 12:43:40
|
|
|
|
Duškić
|
Divan je ovaj kolac.
|
|
|
|
RE: Jednostavan kolač sa čokoladom 11.7.2019 12:44:40
|
|
|
|
doramar11
|
Jedan od najboljih recepata na rr.
|
|
|
|
RE: Jednostavan kolač sa čokoladom 11.7.2019 12:55:55
|
|
|
|
Duškić
|
Lak.lep i ukusan kolac.
|
|
|
|
RE: Jednostavan kolač sa čokoladom 11.8.2019 15:38:47
|
|
|
|
dunja RR
|
Dakle, jede mi se i pravim ga upravo
|
|
RE: Jednostavan kolač sa čokoladom 11.8.2019 21:48:08
|
|
|
|
Ana RR
|
ja ga vešto izbegavam
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Jednostavan kolač sa čokoladom 11.8.2019 21:50:34
|
|
|
|
Duškić
|
Ana, neeee... Pravi i ruckaj, tvoj hvaljeni kolac
|
|
|
|
RE: Jednostavan kolač sa čokoladom 11.8.2019 22:16:31
|
|
|
|
pari
|
Moraću ja ovih dana 😊
|
|
RE: Jednostavan kolač sa čokoladom 11.8.2019 22:55:57
|
|
|
|
MimaKos
|
Ovaj sa malinama deluje sjajno, mozda bih ja samo umesto malina visnje mogla da stavim? Imam bas puno u zamrzivacu..
|
|
|
|
RE: Jednostavan kolač sa čokoladom 12.8.2019 6:35:41
|
|
|
|
Duškić
|
Kolac je divan u svim ukusima.
|
|
|
|
RE: Jednostavan kolač sa čokoladom 12.8.2019 9:06:40
|
|
|
|
Ana RR
|
Mima, super je i sa višnjama, obožavam tu kombinaciju. Duškić, karakter sam
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Jednostavan kolač sa čokoladom 12.8.2019 9:36:07
|
|
|
|
dunja RR
|
I ja sam karakter 😂 ali pravim sa kokosovim šećerom i speltinim brašnom, veeujte da nema razlike a možete da jedete bez griže savesti, malo kalorija.
|
|
RE: Jednostavan kolač sa čokoladom 12.8.2019 10:52:36
|
|
|
|
MimaKos
|
Ja cu napraviti sa vusnjama i javljam kako je ispalo :)
|
|
|
|
RE: Jednostavan kolač sa čokoladom 12.8.2019 11:57:26
|
|
|
|
Duškić
|
IZVORNA PORUKA: dunja RR I ja sam karakter 😂 ali pravim sa kokosovim šećerom i speltinim brašnom, veeujte da nema razlike a možete da jedete bez griže savesti, malo kalorija. Njam. Debeljko sam.
|
|
|
|
RE: Jednostavan kolač sa čokoladom 12.8.2019 12:03:42
|
|
|
|
MilicF
|
Ozbiljno ukusno zvuci!
|
|
|
|
RE: Jednostavan kolač sa čokoladom 13.8.2019 11:40:56
|
|
|
|
dunja RR
|
Ja sam ovaj put pravila sa višnjama i borovnicama, u razmeri 4:1, i odlično je, mm kaže da mu se više dopada nego sa malinama, meni je jednako dobro, baš volim ovaj kolač. Imamo goste, iz Dubaia, drugarica mi dolazi a i ona voli ovaj kolač.
|
|
RE: Jednostavan kolač sa čokoladom 13.8.2019 12:36:42
|
|
|
|
Duškić
|
Njam. Bice odusevljena.
|
|
|
|
RE: Jednostavan kolač sa čokoladom 13.8.2019 12:55:40
|
|
|
|
Ana RR
|
Mmmmm borovnice
|
|
|
|
RE: Jednostavan kolač sa čokoladom 13.8.2019 14:00:48
|
|
|
|
pari
|
Je l ostanu opne od borovnica?ni sta bi mogla.umesto.gustina?
|
|
RE: Jednostavan kolač sa čokoladom 13.8.2019 14:37:46
|
|
|
|
dunja RR
|
Pari, ne, njihovu strukturu ne osetim, samo ukus borovnica, a višnjama već ostanu opne, ali nije strašno. Imam domaće višnje i borovnice.
|
|
RE: Jednostavan kolač sa čokoladom 13.8.2019 14:50:57
|
|
|
|
Ana RR
|
IZVORNA PORUKA: pari Je l ostanu opne od borovnica?ni sta bi mogla.umesto.gustina? Puding.
|
|
|
|
RE: Jednostavan kolač sa čokoladom 13.8.2019 15:52:21
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
IZVORNA PORUKA: Ana RR ja ga vešto izbegavam Takođe. Više izbegavam zbog mm, nego zbog sebe.
|
|
RE: Jednostavan kolač sa čokoladom 14.8.2019 10:40:03
|
|
|
|
MamaZox
|
IZVORNA PORUKA: Sanjica26 RR IZVORNA PORUKA: Ana RR ja ga vešto izbegavam Takođe. Više izbegavam zbog mm, nego zbog sebe.
|
|
|
|
RE: Jednostavan kolač sa čokoladom 14.8.2019 10:40:34
|
|
|
|
MamaZox
|
Kolač je savršen,
|
|
|
|
RE: Jednostavan kolač sa čokoladom 14.8.2019 18:18:26
|
|
|
|
pari
|
Peče se 😊 E sad da li može sojino mleko...hmmm?
|
|
RE: Jednostavan kolač sa čokoladom 14.8.2019 18:24:02
|
|
|
|
Duškić
|
Tk je cini mi se Rosi pravila sa sojinim mlekom nesto.
|
|
|
Anketa
Да ли су вам менструације болне?
пеперутка16
У последње време имам толико болне менструације да се и онесвестим..хитно је, она ми да ињекцију и то је то..И сад кад старим како сам старија. Имам 29 година, нисам се још породила итд.