Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Jednostavan kolač sa čokoladom 30.5.2019 16:16:49
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
ok da znam otprilike hvalaaaa
|
|
|
|
RE: Jednostavan kolač sa čokoladom 30.5.2019 16:29:53
|
|
|
|
Ana RR
|
Hahaha ovo je najpopularniji recept na RR
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Jednostavan kolač sa čokoladom 30.5.2019 16:56:01
|
|
|
|
Duškić
|
Ubedljivo!
|
|
|
|
RE: Jednostavan kolač sa čokoladom 30.5.2019 19:19:51
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
nicetvrtina nije ostala
|
|
|
|
RE: Jednostavan kolač sa čokoladom 30.5.2019 20:15:33
|
|
|
|
Ana RR
|
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Jednostavan kolač sa čokoladom 30.5.2019 21:15:23
|
|
|
|
Maraj
|
IZVORNA PORUKA: Misha i Ljisha nicetvrtina nije ostala Ha ha bravo, ala ste jesni
|
|
|
|
RE: Jednostavan kolač sa čokoladom 30.5.2019 21:38:28
|
|
|
|
dunja RR
|
Definitivno! Tvoj recept Anči, hvala ti, a ja digla temu prošle godine, posle 3 godine, i drago mi je zbog toga, jer se svima dopada :) Nepravedno je bila zapostavljena! IZVORNA PORUKA: Ana RR Hahaha ovo je najpopularniji recept na RR
|
|
RE: Jednostavan kolač sa čokoladom 30.5.2019 21:46:16
|
|
|
|
pari
|
Super je lak za pravljenje,a ukusan! Ana 👏
|
|
RE: Jednostavan kolač sa čokoladom 20.6.2019 22:12:25
|
|
|
|
dunja RR
|
Hladi se upravo. Varijanta sa kokosovim secerom i speltinim brasnom, maslacom i malo vise malina, moram trositi proslogodisnje jet evo stizu nove. Da zamrzavam i za Miciku i za nas , domace su nam, tj. Iz naseg dvorista.
|
|
RE: Jednostavan kolač sa čokoladom 20.6.2019 22:22:45
|
|
|
|
Ana RR
|
|
|
|
|
RE: Jednostavan kolač sa čokoladom 10.7.2019 23:54:18
|
|
|
|
flamingos
|
Pravila sam bez malina,ali moram isprobati i ovaj sa malinama,naša ćerkica obožava maline
|
|
|
|
RE: Jednostavan kolač sa čokoladom 11.7.2019 9:23:41
|
|
|
|
doramar11
|
Super je Anin recept.
|
|
|
|
RE: Jednostavan kolač sa čokoladom 11.7.2019 9:25:32
|
|
|
|
flamingos
|
IZVORNA PORUKA: doramar11 Super je Anin recept. Slažem se,extra,da vidim kakav je ispao moj čokoladni koh
|
|
|
|
RE: Jednostavan kolač sa čokoladom 11.7.2019 10:03:38
|
|
|
|
doramar11
|
Cokoladne carolije, dajte sto vise kolacica na ovu temu.
|
|
|
|
RE: Jednostavan kolač sa čokoladom 11.7.2019 10:19:33
|
|
|
|
mama ivane
|
Čokoladni kolač Za biskvit: - 3 čaše jogurta (3x180) - 300g pšeničnog mekog brasna - 250g šećera - 120ml ulja - 25g kakaa - 2 kašičice sode bikarbone - maslac za premazivanje pleha Za glazuru: - 150g maslaca - 150g čokolade za kuvanje - 120g šećera - 120ml mleka Priprema: Sve gore navedeno za biskvit sjedinite i mikserom miksajte 3 minuta, nakon toga sve izručite u pleh koji je pre toga podmazan maslacem. Pecite biskvit na 200c od 20 do 30 minuta. Dok se peče biskvit pravimo glazuru, tako što stavimo maslac da provri, kada provri sklonimo sa ringle i dodamo čokoladu iskickanu na kockice, šecer, mleko i mešamo dok se masa lepo ne sjedini. Kada se biskvit ohladi prelijemo glazurom i stavimo u fižider da prenoći.
|
|
|
|
RE: Jednostavan kolač sa čokoladom 11.7.2019 10:33:49
|
|
|
|
mama ivane
|
cokoladni kolac Sastojci Količina kakao 2 kasike jogurt 2 solje soda bikarbona 2 kasicice ulje 1/2 solje secer 2 solje brasno 2 solje margarin 100 gr mleko 10 kasika cokolada za kuvanje 100 gr secer 10 kasika priprema testa: Sipajte brašno u veću posudu i dodajte sodu bikarbonu i kakao.Dodajte šećer i dobro promešajte.Postepeno sipajte jogurt i mešajte. Mutite masu dok ne razbijete sve grudvice. Dodajte ulje i mešajte dok masa ne postane homogena. Premažite pleh uljem ili maslacem i pospite ga brašnom.Sipajte pripremljenu smesu u podmazan pleh i pecite 30-tak minuta na 200 stepeni. cokoladni preliv: Rastopite čokoladu, margarin i mleko.Čokoladu uvek rastopite na najnižoj temperaturi kako ne bi izgubila sjaj. Dodajte šećer, promešajte i sačekajte da se rastopi. Pošto je kolač pečen, ostavite da se prohladi, isecite ivice, pa prelijte sa čokoladnim prelivom. Prohlađen kolač isecite na kocke i poslužite.Prijatno!
|
|
|
|
RE: Jednostavan kolač sa čokoladom 11.7.2019 10:49:17
|
|
|
|
doramar11
|
Mama Ivane, pa divna si :)
|
|
|
|
RE: Jednostavan kolač sa čokoladom 11.7.2019 11:03:52
|
|
|
|
flamingos
|
Bravo,mama Ivane,divno
|
|
|
|
RE: Jednostavan kolač sa čokoladom 11.7.2019 11:18:10
|
|
|
|
doramar11
|
Objavi i u c kuhinji pa da navijamo.
|
|
|
|
RE: Jednostavan kolač sa čokoladom 11.7.2019 11:21:40
|
|
|
|
flamingos
|
IZVORNA PORUKA: doramar11 Objavi i u c kuhinji pa da navijamo. Navijaj i za mene,ima mog recepta u c kuhinji
|
|
|
|
RE: Jednostavan kolač sa čokoladom 11.7.2019 11:36:39
|
|
|
|
doramar11
|
Videla sam tvoj fantasticni gulas vec, ne brini
|
|
|
|
RE: Jednostavan kolač sa čokoladom 11.7.2019 11:40:49
|
|
|
|
flamingos
|
IZVORNA PORUKA: doramar11 Videla sam tvoj fantasticni gulas vec, ne brini Hvala,divna si
|
|
|
|
RE: Jednostavan kolač sa čokoladom 11.7.2019 11:53:34
|
|
|
|
mama ivane
|
Bice mojih recepata uskoro glasajte
|
|
|
|
RE: Jednostavan kolač sa čokoladom 11.7.2019 11:59:00
|
|
|
|
flamingos
|
Glasaću,nema da brineš
|
|
|
|
RE: Jednostavan kolač sa čokoladom 11.7.2019 12:41:15
|
|
|
|
tacatic
|
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Pšenični griz sa voćemRingerajin kuvar: little_one
flamingos
CortinaT krema će baš, da reši svaki problem naš.
Ekcem je prošlost kad se nanese,jer krema sa sobom sve odnese.
Vetar kada duva, koža zna da se suši i puca, tad CortinaT krema na vrata pokuca,lepo se namaže, upije baš i rešen je problem naš.
Nije fora, a nije ni laž,u CortinaT kremi leži prava draž. Ona svima prija i zato nam je najmilija.
Možda mi pisanje stihova i nije jača strana, ali jedno sigurno znam-CortinaT krema je bez mana.
Više >>
Anketa
Да ли су вам менструације болне?
пеперутка16
У последње време имам толико болне менструације да се и онесвестим..хитно је, она ми да ињекцију и то је то..И сад кад старим како сам старија. Имам 29 година, нисам се још породила итд.