Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Jednostavan kolač sa čokoladom 21.5.2019 15:23:24
|
|
|
|
pari
|
Imam samo maslonovo hladno cedjeno ulje pa ne znam bas kako bi islo ovde...zato pitam za puter
|
|
RE: Jednostavan kolač sa čokoladom 21.5.2019 15:59:40
|
|
|
|
pari
|
Peče se upravo sa puterom 🙂 javljam kako je ispalo...A glazuru stavljaš kad se kolač ohladi ili odmah čim izvadiš iz rerne?
|
|
RE: Jednostavan kolač sa čokoladom 21.5.2019 16:12:57
|
|
|
|
Ana RR
|
Javi Pari da, glazura ide na vruća na vruć kolač možeš malo da ga izbockaš da uđe unutra.
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Jednostavan kolač sa čokoladom 21.5.2019 20:07:22
|
|
|
|
pari
|
Uradila sve tako :) treba u frizideru da bude ili je bolji na sobnoj temp?
|
|
RE: Jednostavan kolač sa čokoladom 22.5.2019 8:06:35
|
|
|
|
Duškić
|
Ovaj kolac bolje da se zove "Anin kolac".
|
|
|
|
RE: Jednostavan kolač sa čokoladom 22.5.2019 9:16:50
|
|
|
|
Filadendronka
|
Ana tj. ja je sinoc spremala ovaj kolac po receptu Ane RR i ispao je perfektno. :) Evo fotke tokom finalnih radova. :) forensic anthropologist education requirements IZVORNA PORUKA: Duškić Ovaj kolac bolje da se zove "Anin kolac".
|
|
|
|
RE: Jednostavan kolač sa čokoladom 22.5.2019 9:17:58
|
|
|
|
Filadendronka
|
Jedino sam umesto gustina u fil sa malinama stavila pola kesice zelatina. I malo smanjila kolicinu secera u kori.
|
|
|
|
RE: Jednostavan kolač sa čokoladom 22.5.2019 9:36:15
|
|
|
|
Ana RR
|
IZVORNA PORUKA: pari Uradila sve tako :) treba u frizideru da bude ili je bolji na sobnoj temp? Na sobnoj temperaturi obavezno, mnogo je lepši. Hahaha Anin kolač Fil, pa mi smo imenjakinje U taj voćni preliv možeš staviti i puding od maline umesto gustina. Meni se sad jede ona verzija bez voća mmmm sočno i čokoladno!
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Jednostavan kolač sa čokoladom 22.5.2019 12:40:46
|
|
|
|
pari
|
Odlicno je ispao! Moja malo izmenjena verzija:3 čaše kefira 1.5 čaše kokosovog šećera 50g otopljenog putera 2 kafene kašike sode bikarbone 3 čaše integralnog brašna 2 supene kašike kakaoa 100 g mleka 50 g putera 150 g čokolade od 50%kakaa Ana,hvala puno! 😊
|
|
RE: Jednostavan kolač sa čokoladom 22.5.2019 12:41:49
|
|
|
|
pari
|
|
|
RE: Jednostavan kolač sa čokoladom 22.5.2019 13:30:28
|
|
|
|
Ana RR
|
Pari
|
|
|
|
RE: Jednostavan kolač sa čokoladom 26.5.2019 17:27:14
|
|
|
|
Maraj
|
Evo ja upravo napravila kolac sa malinama Jos je vruc. Javicu kakav je
|
|
|
|
RE: Jednostavan kolač sa čokoladom 27.5.2019 11:00:30
|
|
|
|
Maraj
|
Dakle, ja sam Evo jedem drugi kolac od jutros. Izvrstan je. Bas je ukusan. Ja sam pravila varijantu sa malinom. I bas je dobar. Mozda bi probala i sa visnjom. Ja volim kombinaciju visnja+cokolada. Mislim da bi i tako bio izvrstan. I da...testo je extra. Bas je mekano. Topi se u ustima
|
|
|
|
RE: Jednostavan kolač sa čokoladom 27.5.2019 11:37:28
|
|
|
|
Ana RR
|
Maraj i ja volim sa višnjama, odlično ide. Ja ga zato i ne pravim jer ne umemo da se zaustavimo čak i ja koja ne jedem slatkiše ne mogu da mu odolim.
|
|
|
|
RE: Jednostavan kolač sa čokoladom 27.5.2019 12:12:29
|
|
|
|
pari
|
I ja pravila opet u subotu uvece i sinoc pojela.bas mnogo 🙂
|
|
RE: Jednostavan kolač sa čokoladom 27.5.2019 13:28:37
|
|
|
|
Filadendronka
|
Takodje pravila opet, ali sam zeznula zato sto sam po vrhu stavila mlecnu cokoladu. Puca kad se sece i ne izgleda lepo vizuelno. Vracam se na Menaz sledeci put.
|
|
|
|
RE: Jednostavan kolač sa čokoladom 27.5.2019 15:37:32
|
|
|
|
Duškić
|
Pari, Maraj predivno ..
|
|
|
|
RE: Jednostavan kolač sa čokoladom 29.5.2019 13:18:32
|
|
|
|
pari
|
Ana,jedno pitanjce...sta mislis kako bi bilo da stavim jednu ili dve izgnjecene banane umesto secera? Da li bi uopste uspela kora ili bi bila gnjecava? Mislila sam zbog T da napravim tu koru sa bananom i od gore slatku pavlaku...
|
|
RE: Jednostavan kolač sa čokoladom 29.5.2019 14:12:59
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Planiram danas da pravim. Samo cu jagode da stavim posto ih imam dosta.
|
|
RE: Jednostavan kolač sa čokoladom 29.5.2019 14:13:08
|
|
|
|
Ana RR
|
Pari, pa što da ne, probaj pola mere npr... ja imam neki sličan recept baš sa bananom: 2 zrele banane (veće ili 3 manje) 125 ml ulja 2 veća jaja 100 g smeđeg šećera 225 g brašna 3 s.k. kakao 1 č.k. sode bikarbone Izgnječiš banane, dodaš ulje pa šećer i jaja, sve promešaš. U drugoj činiji pomešaš brašno, kakao i sodu pa dodaš u prvu smesu. Možeš da pečeš i u kalupima za mafine, preliješ čokoladom kada se ispeku, pospeš šećer u prahu itd...
|
|
|
|
RE: Jednostavan kolač sa čokoladom 29.5.2019 14:17:03
|
|
|
|
pari
|
Probacu pola mere onog originalnog recepta pa javljam kako je
|
|
RE: Jednostavan kolač sa čokoladom 29.5.2019 14:19:13
|
|
|
|
Ana RR
|
|
|
|
|
RE: Jednostavan kolač sa čokoladom 30.5.2019 16:11:36
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
evo u rerni je kolac. Koliko se dugo pece?
|
|
|
|
RE: Jednostavan kolač sa čokoladom 30.5.2019 16:13:11
|
|
|
|
pari
|
Ja ga pekla pola sata
|
|
RE: Jednostavan kolač sa čokoladom 30.5.2019 16:14:48
|
|
|
|
Maraj
|
I ja sam oko pola sata. Namestila sam ma 25 min. Izvadila i bocnula nozem i vidim da nije jos pecen pa sam ga dopekla jos 10-ak min
|
|
|
Anketa
Да ли су вам менструације болне?
пеперутка16
У последње време имам толико болне менструације да се и онесвестим..хитно је, она ми да ињекцију и то је то..И сад кад старим како сам старија. Имам 29 година, нисам се још породила итд.