Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Jednostavan kolač sa čokoladom 14.8.2019 18:58:40
|
|
|
|
pari
|
Napravila sa borovnicama i sojinim mlekom u glazuri :) deluje dobro! Javljam kasnije utiske
|
|
RE: Jednostavan kolač sa čokoladom 15.8.2019 10:07:06
|
|
|
|
MasnaMasnica
|
U kom plehu pecete ovaj kolac i moze li mozda domaci dzem od kajsije ispod glazure?
|
|
RE: Jednostavan kolač sa čokoladom 15.8.2019 10:31:07
|
|
|
|
Ana RR
|
Mašnice, može džem. Moj pleh je 35x26.
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Jednostavan kolač sa čokoladom 15.8.2019 11:01:13
|
|
|
|
Duškić
|
Moze , naravno.
|
|
|
|
RE: Jednostavan kolač sa čokoladom 15.8.2019 15:53:42
|
|
|
|
pari
|
Ispao je baš dobro sa borovnicama s tim što mi je testo debelo jer mi je tepsija oko 26x24...sledeći put ću manju količinu svega
|
|
RE: Jednostavan kolač sa čokoladom 15.8.2019 15:56:18
|
|
|
|
Duškić
|
Sta ima veze. Malo ga duze peces i super je.
|
|
|
|
RE: Jednostavan kolač sa čokoladom 22.8.2020 16:57:44
|
|
|
|
emicaa
|
Kolac upravo ide na hladjenje 😁
|
|
RE: Jednostavan kolač sa čokoladom 22.8.2020 17:53:36
|
|
|
|
doramar11
|
Recept koji uvek uspeva..
|
|
|
|
RE: Jednostavan kolač sa čokoladom 29.9.2020 17:19:03
|
|
|
|
mikica88
|
Bas sam se dvoumila da li ovaj kolac da pravim, ali danas pita. Za neki dan ovaj.
|
|
|
|
RE: Jednostavan kolač sa čokoladom 30.9.2020 9:57:27
|
|
|
|
Dragica Draga
|
Ja sam ga pravila pre neki dan, ustvari slican recept i sa domacimdzemom od kajsije ispod cokolade. Nikada socniji nije ispao.
|
|
|
|
RE: Jednostavan kolač sa čokoladom 30.9.2020 9:59:11
|
|
|
|
Ana RR
|
Dragice, i ja sam često stavljala džem od kajsija, to mi onda bude kao saher torta (koju obožavam).
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Jednostavan kolač sa čokoladom 30.9.2020 10:02:36
|
|
|
|
mikica88
|
Preko patispanja odozgo premazete dzem , kao medeno srce kad se pravi?
|
|
|
|
RE: Jednostavan kolač sa čokoladom 30.9.2020 10:27:29
|
|
|
|
Ana RR
|
Da, samo se premaže dok je topao biskvit.
|
|
|
|
RE: Jednostavan kolač sa čokoladom 21.9.2021 13:23:33
|
|
|
|
Dragica Draga
|
Da podignem temu zbog recepta, evo krecem da pravim 😊
|
|
|
|
RE: Jednostavan kolač sa čokoladom 21.9.2021 15:38:38
|
|
|
|
Dragica Draga
|
Hladi se vec neko vreme:
|
|
|
|
RE: Jednostavan kolač sa čokoladom 21.9.2021 16:57:18
|
|
|
|
Dragica Draga
|
Preukusan je, socan, ma odlican. Evo preporucujem svima da ga naprave i uzivaju u ukusu 😊
|
|
|
|
RE: Jednostavan kolač sa čokoladom 24.9.2021 22:35:28
|
|
|
|
flamingos
|
Hvala na preporuci.Možda i on dođe na red.
|
|
|
|
RE: Jednostavan kolač sa čokoladom 24.9.2021 23:51:23
|
|
|
|
Dragica Draga
|
Kad ti ponestane ideja seti se ovog. Brzo se pravi, sve sto ti treba garant imas u kuhinji.
|
|
|
|
RE: Jednostavan kolač sa čokoladom 25.9.2021 7:58:02
|
|
|
|
flamingos
|
Slično sam nešto pravila.Ima raznih varijanti.
|
|
|
|
RE: Jednostavan kolač sa čokoladom 25.9.2021 8:36:46
|
|
|
|
Dragica Draga
|
Mi smo ga smazali za cas 😊
|
|
|
|
RE: Jednostavan kolač sa čokoladom 26.9.2021 8:18:47
|
|
|
|
Marinkela
|
Lepo vam izgleda kolac.
|
|
|
|
RE: Jednostavan kolač sa čokoladom 26.9.2021 9:04:54
|
|
|
|
Dragica Draga
|
Hvala ❤️
|
|
|
|
RE: Jednostavan kolač sa čokoladom 16.10.2023 19:51:02
|
|
|
|
dunja RR
|
Stigla sa puta i bacila se na spremanje, varijanta sa malinama IZVORNA PORUKA: Ana RR Evo jednog brzog kolača za iznenadne goste Čokoladni kolač 3 čaše jogurta 3 čaše šećera + 10 kašika šećera 3/4 čaše ulja 2 kafene kašike sode bikarbone 3 čaše brašna 2 supene kašike kakaoa 100 g mleka 50 g margarina 150 g čokolade Izmešati 3 čaše jogurta, 3 čaše šećera, 3/4 čaše ulja, 3 čaše brašna, 2 supene kašike kakaoa i 2 kafene kašike sode bikarbone. Staviti i podmayan pleh da se peče na 200 stepeni. U međuvremenu, na šporetu u 100 g mleka rastopiti 10 kašika šećera. Tome dodati 50 g margarina i 150 g čokolade. Kada se kolač ispeče preliti ga ovim prelivom. Brzo i jednostavno! Obično ga služim sa kuglom nekog sladoleda i ukrasim topljenom čokoladom. Ali pošto mm obožava slatkiše, obično ne sačeka ni da se ohladi već odmah navali A može i ovako (ovo je lepša varijanta): Čokoladni kolač sa malinama Kora (za meru koristim čašu od pavlake) 3 čaše šećera 3 čaše brašna 3 čaše jogurta ¾ čaše ulja 2 supene kašike kakaoa (ja koristim Alevin kakao) 1 kesica sode bikarbone Umutiti sastojke, sipati u podmazan pleh i peći oko 25 min na 180 stepeni. Fil: 300g malina 4 kašike šećera 1 vanilin šećer Gustin, Maline i šećer rastopiti na laganoj vatri, dodati gustin (3 kašičice gustina razmutiti u nekom soku), mešati neprestano da se ne zgusne. Kada se kora ohladi, premazati fil preko nje. Glazura: 150-200g čokolade 4 kašike šećera 4 kašike mleka (ja sam posle dodala još, delovalo mi je mnogo gusto) 100g margarina Čokoladu, šećer i mleko rastopiti na blagoj vatri, mešati dok se ne dobije homogena masa. Skloniti sa vatre i neprestano mešajući dodavati komadić po komadić margarina. Preliti glazuru preko kolača i ostaviti da se ohladi.
|
|
RE: Jednostavan kolač sa čokoladom 16.10.2023 22:54:18
|
|
|
|
Ana RR
|
Suzi
|
|
|
|
RE: Jednostavan kolač sa čokoladom 17.10.2023 11:17:19
|
|
|
|
dunja RR
|
Anči baš dugo nisam
|
Anketa
Да ли су вам менструације болне?
пеперутка16
У последње време имам толико болне менструације да се и онесвестим..хитно је, она ми да ињекцију и то је то..И сад кад старим како сам старија. Имам 29 година, нисам се још породила итд.