bubulence -> RE: Problemi u Srbiji (18.4.2011 10:13:37)
|
IZVORNA PORUKA: majathegreat Utisak nedelje.... Boris usisava, japanske trešnje zasenile političku scenu, Toma i lekarska zakletva...jbt šta sve ne čuh za 3 minuta, a ni ne gledam, nego mm gleda, pa usput pokupih gomilu informacija. u soku sam bila, da mi je pri ruci da ga dobro tresnem, pa sta radi taj beli medved!? sta pokusava? da nas uveri da ce dolaziti kuci da nam usisava??? [img]http://yoursmiles.org/tsmile/rtfm/t1943.gif[/img] ali od svega me najvise nervira Ceca, prvo ne znam zasto je zena uopste toliko popularna, preterano je naduvana, pesme su popularne zato sto ih 'ceca' peva a ustvari nista posebno... znam milion prica (proverenih) o njoj i muka mi je. zena se nakrala, bavila svim i svacim, dala milioncic i svi srecni. e ja nisam. evo, ja cu da postanem narko diler, zaradim 10-15 miliona, jedan dam drzavi i mirna Backa... sramota to je drzava u kojoj zivimo , sin direktora banke ukrade auto, ozdere se kao stoka, udari kolima i ubije dva coveka i dobije dve godine zatvora, a onda ulozi i zalbu, mnogo mu je... i sto je najgore usvojice zalbu... znaci... zapade cekaj me
|
|
|
|