RE: Problemi u Srbiji (Puna verzija)

Forum >> [Porodični život] >> Naša svakodnevica

Poruka

jovicaa -> RE: Problemi u Srbiji (17.4.2011 22:45:19)

da li vi vidite sta se dogadja??? gospodjica ceca ce posle pronevere ko zna cega iskesirati i biti u kucnom pritvoru 9 meseci. a moj siroti komsija koji je presao van pesackog ce morati 5 dana  u zatvor zato sto je nezaposlen i nema da plati 5000 kaznu! e _ebem ti drzavu, MRZIM SRBIJU. poruka ovoga je mafijasi, bogatasi i bagro ubijajte, silujte, otimajte, a vi obicni smrtnici se _ebite! kmetovi smo prokleti u ovoj degradiranoj drzavi[image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/hudicek1.gif[/image][image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/hudicek1.gif[/image][image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/hudicek1.gif[/image][image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/hudicek1.gif[/image][image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/hudicek1.gif[/image][image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/hudicek1.gif[/image]

majathegreat -> RE: Problemi u Srbiji (17.4.2011 23:19:00)

Utisak nedelje.... Boris usisava, japanske trešnje zasenile političku scenu, Toma i lekarska zakletva...jbt šta sve ne čuh za 3 minuta, a ni ne gledam, nego mm gleda, pa usput pokupih gomilu informacija.

nencydrew -> RE: Problemi u Srbiji (18.4.2011 9:58:56)

Meni ovo sa Tomom živi piš, komičnije od VB.Mislim, stvarno providno-on će da da svoj život kao zbog izbora?

A Tadić sa izjavom, mrtav ozbiljan:"Ja nisam privatna osoba!" Biser godine[sm=bravo.gif]

Brisani korisnik -> [Obrisana poruka] (18.4.2011 10:01:15)

[Sadržaj poruke je obrisan]

Anoniman -> RE: Problemi u Srbiji (18.4.2011 10:02:24)

Gagi [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] koliko ja vidim kod vas je jos ludje

nencydrew -> RE: Problemi u Srbiji (18.4.2011 10:02:31)

Opleti[sm=smiley36.gif]

Brisani korisnik -> [Obrisana poruka] (18.4.2011 10:04:48)

Ana RR -> RE: Problemi u Srbiji (18.4.2011 10:08:56)

Gagi, šta da ti pričam.. moja drugarica je sama podigla blizance pošto je njen muž posle njihovog rođenja rekao kako on ne može to da podnese i pod uticajem svoje majke ih napustio. Klinci idu u školu a on ih vidi moooožda jednom u godinu dana. I znaš koliko plaća alimentaciju? 2 hiljade dinara po detetu. To ti je ukupno 40 eura. SRAMOTA!!!!

Brisani korisnik -> [Obrisana poruka] (18.4.2011 10:11:35)

bubulence -> RE: Problemi u Srbiji (18.4.2011 10:13:37)

IZVORNA PORUKA: majathegreat

Utisak nedelje.... Boris usisava, japanske trešnje zasenile političku scenu, Toma i lekarska zakletva...jbt šta sve ne čuh za 3 minuta, a ni ne gledam, nego mm gleda, pa usput pokupih gomilu informacija.

u soku sam bila, da mi je pri ruci da ga dobro tresnem, pa sta radi taj beli medved!? sta pokusava? da nas uveri da ce dolaziti kuci da nam usisava??? [img]http://yoursmiles.org/tsmile/rtfm/t1943.gif[/img]

ali od svega me najvise nervira Ceca, prvo ne znam zasto je zena uopste toliko popularna, preterano je naduvana, pesme su popularne zato sto ih 'ceca' peva a ustvari nista posebno... znam milion prica (proverenih) o njoj i muka mi je. zena se nakrala, bavila svim i svacim, dala milioncic i svi srecni. e ja nisam. evo, ja cu da postanem narko diler, zaradim 10-15 miliona, jedan dam drzavi i mirna Backa... sramota
to je drzava u kojoj zivimo , sin direktora banke ukrade auto, ozdere se kao stoka, udari kolima i ubije dva coveka i dobije dve godine zatvora, a onda ulozi i zalbu, mnogo mu je... i sto je najgore usvojice zalbu... znaci... zapade cekaj me

Anoniman -> RE: Problemi u Srbiji (18.4.2011 10:17:34)

Verovatno dok se prijavis i platis sve taxe ispadne da si njima dala vise nego sto primis.

Uzas Gagi, ali mi smo takvi ljudi i nikad srece nece biti ni ovde ni tu kod tebe. Svi su jaki na recima a kad dodje do akcije niko nista. A ustvari svako bi da resi svoj trenutni problemcic i ne interesuje ga da bude bolje. I tako opet kad naidje sledeci problemcic. Rece nam neko pre neki dan 90-tih si bar mogao da se snadjes. EEEEj, pa je ne zelim da se snalazim. Ali vecina izgleda zeli. Srb je nista bez kombinacije, bez seme, bez veze. Ja znam coveka i slicno je ovde najvaznije. Da umes da se snadjes. Faca si ako vozis zutom trakom preko Brankovog mosta pa se ubacis pred kraj da te ne snimi kamera. Kao da ja to ne umem, ali necu. Mrzim taj prostakluk i te vulgarne ljude koji ne poznaju nikakve granice.

Anoniman -> RE: Problemi u Srbiji (18.4.2011 10:19:37)

Ee , a je l' znate da je onaj fini mladić koji je nežno ubio nekog u Americi i za kojeg smo mi Srbi dali Amerima tričavih milon dolara dobio samo KUĆNI PRITVOR , sa šatro narukvicom oko noge , koju će i Ceca ko bajagi morati da nosi ?

Divno ... To je još bolja priča od ove Bubulencetove , Ceca je bar dala državi milionče , a za ovog klipana smo mi dali milionče , i on se sada muči u kučnom pritvoru . Jadan .

Rivana -> RE: Problemi u Srbiji (18.4.2011 10:20:54)

I mene Ceca nervira zene katastrofa eto ko je idol mladima, samo ne znam po cemu, pesme glupe a meni ona bas nije ni lepa, lopovcina namazana. Mene poreska juri za 10 dinara (bukvalno) [sm=hudicek1.gif]

Anoniman -> RE: Problemi u Srbiji (18.4.2011 10:22:02)

Ako mi uspe da se do Cecinog sledeceg koncerta povampirim ili postanem vestica, sto je moja iskrena zelja, sredicu jednim potezom sve one koji na isti dodju [sm=smiley36.gif]

Brisani korisnik -> [Obrisana poruka] (18.4.2011 10:22:29)

Rivana -> RE: Problemi u Srbiji (18.4.2011 10:22:38)

IZVORNA PORUKA: MaliMis

Ako mi uspe da se do Cecinog sledeceg koncerta povampirim ili postanem vestica, sto je moja iskrena zelja, sredicu jednim potezom sve one koji na isti dodju [sm=smiley36.gif]

[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]

nencydrew -> RE: Problemi u Srbiji (18.4.2011 10:23:04)

Verovatno dok se prijavis i platis sve taxe ispadne da si njima dala vise nego sto primis.

Uzas Gagi, ali mi smo takvi ljudi i nikad srece nece biti ni ovde ni tu kod tebe. Svi su jaki na recima a kad dodje do akcije niko nista. A ustvari svako bi da resi svoj trenutni problemcic i ne interesuje ga da bude bolje. I tako opet kad naidje sledeci problemcic. Rece nam neko pre neki dan 90-tih si bar mogao da se snadjes. EEEEj, pa je ne zelim da se snalazim. Ali vecina izgleda zeli. Srb je nista bez kombinacije, bez seme, bez veze. Ja znam coveka i slicno je ovde najvaznije. Da umes da se snadjes. Faca si ako vozis zutom trakom preko Brankovog mosta pa se ubacis pred kraj da te ne snimi kamera. Kao da ja to ne umem, ali necu. Mrzim taj prostakluk i te vulgarne ljude koji ne poznaju nikakve granice.

[sm=smiley19.gif]

A što se Cece tiče, što kažu ljudi, ma neće ona to iz svog dzepa...

A kad uplati Cele, onda će Cvele penzionerima i zaposlenima 5 % pa da možemo i na more![sm=racka.gif]

Brisani korisnik -> [Obrisana poruka] (18.4.2011 10:24:19)

Anoniman -> RE: Problemi u Srbiji (18.4.2011 10:25:50)

Mišu, oprosti meni grešnoj i mojim tinejdžerskim godinama - ja sam dŽuskala na njenom koncertu, davno, ali tada ona nije krala. Mnogo. [sm=smiley36.gif]

Brisani korisnik -> [Obrisana poruka] (18.4.2011 10:27:56)

viking -> RE: Problemi u Srbiji (18.4.2011 10:28:15)

Najveći problem u Srbiji su Srbi, ja bih rekla...

Anoniman -> RE: Problemi u Srbiji (18.4.2011 10:29:48)

IZVORNA PORUKA: viking RR

Najveći problem u Srbiji su Srbi, ja bih rekla...

Eeejmiiin !

nencydrew -> RE: Problemi u Srbiji (18.4.2011 10:31:18)

Stvar je u tome da se ona ne bi ni ukaljala, bila bi folk pevačica, kao i ostale, ljudi bi je slušali, ne govoreći sa mržnjom o njoj.

Ali ne-ona se uplela sa ubicama i mafijom i ne može ni Dunav ni Sava da je operu!Ona je sinonim stradanja i patnje koje smo preživeli 90-tih, i treba je ganjati do kraja!Ali ovde to nekome joše ne odgovara[sm=hudicek1.gif]

eni26 -> RE: Problemi u Srbiji (18.4.2011 10:32:20)

To milionche od Cece je i nase milionche,ako cemo realno [sm=smiley36.gif]Znaci nije dala njeno,nego opet nase [sm=smiley1.gif]

Brisani korisnik -> [Obrisana poruka] (18.4.2011 10:33:19)

Stranica: <<   < Prethodna stranica  20 21 [22] 23 24   Sledeća stranica >   >>