Brand new mama -> RE: Problemi u Srbiji (18.4.2011 11:34:57)
|
najveci problem planete Zemlje su ljudi[image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/smiley1.gif[/image] Naravno,i ja dobijem osip na hiljade i hiljade stvari kod nas(ex-yu) ali kad pogledate,svugdje je skoro isto...Pa pogledajte i one africke drzave i drzavice u kojima svaki dan umire stotine i stotine ljudi ljudi od gladi,a njihovi presjednici imaju najludji vozni park...ili ce da posalju zadriglom princu najbolje cice za milionitu zenu... Ali da se moramo mjenjati-moramo pod hitno,jer ovo sve prelazi u glupost...Briga me za Mahatmu iz Batocine,Palmu iz Jagodine ili manekena iz Krunske- oni ce da budu prebaceni helikopterom u Anlave zbog uraslog nokta,dok ce neki doca da trazi i dalje evrice da bi operisao osmogodisnjaka od tumora,ili ce neko samarati porodilju tek zato sto mrzi samog sebe..A mi mozemo i dalje da sve to gledamo kao reality TV i stajemo na stranu ovog ili onog krembila i da cekamo da se nasi klinci sutra pojave u nekom od Pink izdanja( navedena imena zamjenite sa Dodikom,Silajdzicem,Kosoricom,Milanovicem-sve po potrebi i zelji i ishod je identican: ovaj strip ima mnogo "izbora puteva" ali je cilj kao i obicno isti-OSTATI NORMALAN)
|
|
|
|