RE: Problemi u Srbiji (Puna verzija)

Forum >> [Porodični život] >> Naša svakodnevica

Poruka

Anoniman -> RE: Problemi u Srbiji (18.4.2011 11:34:36)

IZVORNA PORUKA: gagana83

Trebalo je da mu se kaze da pogleda temu"Kombinacija namirnica u procesu mrsavljenja".
Ne mora biti tako rigorozan ako zeli da dotera liniju[image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/smiley36.gif[/image]

Gago , ma KLISTIR DIJETA [sm=jezicek.gif]

Brand new mama -> RE: Problemi u Srbiji (18.4.2011 11:34:57)

najveci problem planete Zemlje su ljudi[image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/smiley1.gif[/image] Naravno,i ja dobijem osip na hiljade i hiljade stvari kod nas(ex-yu) ali kad pogledate,svugdje je skoro isto...Pa pogledajte i one africke drzave i drzavice u kojima svaki dan umire stotine i stotine ljudi ljudi od gladi,a njihovi presjednici imaju najludji vozni park...ili ce da posalju zadriglom princu najbolje cice za milionitu zenu... Ali da se moramo mjenjati-moramo pod hitno,jer ovo sve prelazi u glupost...Briga me za Mahatmu iz Batocine,Palmu iz Jagodine ili manekena iz Krunske- oni ce da budu prebaceni helikopterom u Anlave zbog uraslog nokta,dok ce neki doca da trazi i dalje evrice da bi operisao osmogodisnjaka od tumora,ili ce neko samarati porodilju tek zato sto mrzi samog sebe..A mi mozemo i dalje da sve to gledamo kao reality TV i stajemo na stranu ovog ili onog krembila i da cekamo da se nasi klinci sutra pojave u nekom od Pink izdanja( navedena imena zamjenite sa Dodikom,Silajdzicem,Kosoricom,Milanovicem-sve po potrebi i zelji i ishod je identican: ovaj strip ima mnogo "izbora puteva" ali je cilj kao i obicno isti-OSTATI NORMALAN)

Anoniman -> RE: Problemi u Srbiji (18.4.2011 11:52:40)

Ja sam bar mislila na psihica u ovom slucaju sa strajkom. A cisti su oni u glavi, nego mi nismo [sm=smiley36.gif]

Bubo, klistir [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]

majathegreat -> RE: Problemi u Srbiji (18.4.2011 14:53:27)

Ja ovde uglavnom iznosim neke lokalne teme, a eto to je ipak moje dvorište, pa mi tu najveća muka:

Srušen stari dimnjak - simbol industrijalizacije Novog Sada [image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/smiley13.gif[/image]

U nekom racionalnijem svetu ovo bi bilo nezamislivo. Čak ima i mnogo primera kako se očuvaju i sasvim uklope ovakve građevine u novom okruženju, ali da ne davim...

nencydrew -> RE: Problemi u Srbiji (18.4.2011 17:29:42)

Buba je pričala o onom lošijem delu Srbije.Ali ja stalno nailazim na mnogo-NAS-koji to sve vidimo, i osuđujemo, A NAS ima.Mnogo više svakim danom.
Zašto nam je onda loše?[sm=smiley19.gif]

Anoniman -> RE: Problemi u Srbiji (18.4.2011 17:31:33)

Zato sto se ne dela [sm=smiley19.gif] samo se melje u prazno.

Brisani korisnik -> [Obrisana poruka] (18.4.2011 17:32:53)

[Sadržaj poruke je obrisan]

nencydrew -> RE: Problemi u Srbiji (18.4.2011 17:36:36)

IZVORNA PORUKA: MaliMis

Zato sto se ne dela [sm=smiley19.gif] samo se melje u prazno.

Da.I fali nam lik, da nas povede, ali neko ko nije istrošen.

anuksunamun -> RE: Problemi u Srbiji (18.4.2011 17:38:14)

da komsiji crkne krava,-to je problem u Srbiji..nazalost.Stalno se vrti ista prica,malo se napreduje i puno se krade(izvlaci iz DBP-drustvenog bruto proizvoda)raslojavanje klasa je svugde u svetu ogromno....i to je dodatno pogodilo ekonomiju svake zemlje...ali da je bolje danas nego sto je bilo 1992 -to je evidentno...cekali smo u redovima samo da kupimo litar mleka....ali da je sjajno -daleko je od toga...a da li ce ljudi ikada biti zadovoljni-ne verujem...toliko ljudi gladuje u svetu...tesko je reci sta je zadovoljenje...mi sada zivimo u zemlji prvog sveta..i mogu da vam kazem da je borba i ovde...za ovaj standard...isto je klimavo...mada je neuporidivo stabilnije nego u Srbiji,kao sto je u Srbiji neuporidivo stabilnije nego u Tanzaniji...a problemi su nesagledivi...

Verus -> RE: Problemi u Srbiji (18.4.2011 17:39:50)

Potpisujem anuk...

nencydrew -> RE: Problemi u Srbiji (18.4.2011 17:41:32)

Da.Mnogi moji drugari preko kažu da ni tamo nije sjajna situacija...Nama to tako malo izgleda jer smo zasićeni krizom, pa smo naglo upali u neke kredite...

anuksunamun -> RE: Problemi u Srbiji (18.4.2011 17:43:07)

fali nam lik -da regrutuje jako puno likova ,koji su strucni i koji ce konacno da vode drzavu kao da vode svoju kompaniju a ne da jedu govna po svetskim sastancima i da prose kredite,a za to je potrebno puno puno normalnih likova a pre svega strucnjaka iz mnogih oblasti privrede.Nazalost dok je Selje ,Selje i ostalih primitivusa i grobara-koji su u stanju samo da kritikuju druge politicke opcije ,nas feniks je zarobljen duboko u pepelu a ti strucnjaci i mozgovi koji bi ga eventualno sledili pobegli su glavom bez obzira-uglavnom ...

Brisani korisnik -> [Obrisana poruka] (18.4.2011 17:44:22)

[Sadržaj poruke je obrisan]

nencydrew -> RE: Problemi u Srbiji (18.4.2011 17:44:57)

A ti likovi se često ni ne bave politikom, niti ih to interesuje[sm=smiley19.gif]

Nina... -> RE: Problemi u Srbiji (18.4.2011 17:45:45)

Problem u Srbiji je logika po principu sjasi Kurta, da uzjasi Murta. I tako u krug... alternativa nula.

Anoniman -> RE: Problemi u Srbiji (18.4.2011 17:45:50)

Mislim da "biti bolje" ne treba da se odnosi samo na koliko cega mozemo da kupimo i gde mozemo da putujemo, nego i na neke druge druge stvari, poput obrazovanja, pravosudja, administracije i drugis stvari koje nisu direktno vezane za prezivljavanje. Svi zele prava ali kad dodje do onoga da i oni imaju i treba da ispunjavaju obaveze, tesko ide.

Verus -> RE: Problemi u Srbiji (18.4.2011 17:46:04)

Uf gagi, ja to ne mislim.  Mislim da su samo neki ziveli dobro tokom rata: oni koji su, nazalost od njega profitirali.  Znam previse ljudi kojima je zivot okrenut naopacke zbog rata...
IZVORNA PORUKA: gagi

Neka mi Bog oprosti bolje se zivjelo u ratu i poslije njega nego sada[sm=smiley1.gif]

Bar kod nas......

Verus -> RE: Problemi u Srbiji (18.4.2011 17:46:47)

To sto si navela je bitnije od onog koliko mozes kupiti.  A kad se to bitnije sredi, onda ce i doci bolji standard, sto sa sobom nosi i ovo drugo...

IZVORNA PORUKA: MaliMis

Mislim da "biti bolje" ne treba da se odnosi samo na koliko cega mozemo da kupimo i gde mozemo da putujemo, nego i na neke druge druge stvari, poput obrazovanja, pravosudja, administracije i drugis stvari koje nisu direktno vezane za prezivljavanje. Svi zele prava ali kad dodje do onoga da i oni imaju i treba da ispunjavaju obaveze, tesko ide.

nencydrew -> RE: Problemi u Srbiji (18.4.2011 17:47:23)

IZVORNA PORUKA: Nina...

Problem u Srbiji je logika po principu sjasi Kurta, da uzjasi Murta. I tako u krug... alternativa nula.

I sad se mora biti iskren i odgovoriti-"Da li bih i ja tako, da sam na vlasti?!

anuksunamun -> RE: Problemi u Srbiji (18.4.2011 17:47:33)

IZVORNA PORUKA: nencydrew

Da.Mnogi moji drugari preko kažu da ni tamo nije sjajna situacija...Nama to tako malo izgleda jer smo zasićeni krizom, pa smo naglo upali u neke kredite...
u srbiji ste zasticenji nemanjem kredita za kucu i porodicom koja vas na bilo koji nacin podrzava...niko nije zasticen krizom...Ja se definitivno vracam u Srbiju za 5-10 godina...samo da bih na miru bila siromasna...vidim i od ovog ovde sveta nema neke teske vajde...moj muz ima extra posao i platu..pa nam se isto sve racuna i sabira i oduzima...pazimo na svaki dolar...ja doduse ne radim pa je i to dodatno zasto smo obazrivi...nigde nije sjajno...ali i jeste ,zavisi sta covek od zivota trazi i koliko je u stanju da ostvari....

Verus -> RE: Problemi u Srbiji (18.4.2011 17:49:43)

anuk: mislim da coveku treba da ode na zapad, za kjoi misli da je toliko bolji pa da shvati neke stvari.  Kad imas materijalno sve sto ti treba, skontas da to nije sustina zivota.  Otud, i povratak mnogih ljudi nazad (eto mene a vidim i tebe).  I tako u krug....

anuksunamun -> RE: Problemi u Srbiji (18.4.2011 17:49:45)

IZVORNA PORUKA: gagi

Neka mi Bog oprosti bolje se zivjelo u ratu i poslije njega nego sada[sm=smiley1.gif]

Bar kod nas......
gagi kupicu ti time machine...pa se vrni da osmotris...ljudi su ziveli u strahu svake vrste pa materijalna nestabilnost je dosla na deseto mesto...ko moze da zivi bolje u ratu...uzas jbt

Verus -> RE: Problemi u Srbiji (18.4.2011 17:50:05)

Daj coveku vlast da vidis kakav je.

Nina... -> RE: Problemi u Srbiji (18.4.2011 17:50:54)

U sklopu vladajuce garniture i u sklopu opozicije vidim samo neke Kurte i Murte koji se obrcu na foteljama. Hoces onda da kazes da smo svi mi kao taj Kurta i Murta? Mozda da, a nadam se da NE.

nencydrew -> RE: Problemi u Srbiji (18.4.2011 17:53:15)

Anuk, ne zaštićeni-zasićeni krizom, u smislu, naglo smo poleteli, zadužili se, a u međuvremenu stigla inflacija, pa još globalna kriza, itd.

Stranica: <<   < Prethodna stranica  22 23 [24] 25 26   Sledeća stranica >   >>