Crvenkapa85 -> RE: Problemi u Srbiji (13.4.2011 23:02:27)
|
IZVORNA PORUKA: jance pazi, mm je vec ozbiljan sto se sela tice, ja sam ta koja jos uvek kocim..sa sela sam pa osim prednosti vidim i mane.. evo selo iz koga sam ja jos uvek ima jeftine kuce i zemljista, za pare za koje mozemo ovo sto imamo da prodamo, tamo mozemo da imamo lepu kucu sa velikim dvoristem i jos kola meni da kupimo [image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/smiley1.gif[/image] ...mene privlaci tamo mir i osecaj sigurnosti za moje buduce dete... kad cujem sta se sve po gadskim parkovima i haustorima ovde desava najezim se...a ajd nemoj pustiti svoje dete da se duze igra uvece napolju.... ok, nije ni na selu bas cvecka, ima i selo svoje mane sto se bezbednosti tice, al lepo pustim dete u svoje ogradjeno dvoriste, ili kod komsinice u dvoriste i tacka! u mom selu se trenutno prodaje 400 kuca u ceni ispod 20 000Eur! to je proverena info.. a selo je na 25km od centra NS.. pa ti vidi... ovaj moj bi odma sutra otisao da zivi na selo...a ja nekako ne da mi se...imamo tamo i kucu sa dvoristem,do duse stara svapska...ne bi tamo zivela za spas duse,samo sto se ne srusi od naboja je.....al su kuce isto pola dzabe pola zabadava.....mene jedino koci to sto mi je sve u gradu...moji,prijatelji,posao....lekari.....u selu nema jaslice,vrtic,samo predskolsko,i redovna skola....pa ce posle morati da putuje.....ja cu morati da putujem na posao.....da imam i ja svoj auto pa da znam da mogu da sednem u njega kad hocu,otisla bi,grad mi je na 10 min....al nesto me ne vuceeeeeeeee
|
|
|
|