|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  10 11 [12] 13 14   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Problemi u Srbiji
4.2.2011 15:26:46   
limunada
Lenaa moj muz radi preko u Nemackoj i to na gradjevini i zimi i leti i na kisi,nema biranjauser posted image i vecina nasih "prijatelja" dodje da nas obidje cim on stigne,misle da sad neznamo sta cemo sa parama a nepitaju kako si,jel tesko raditi,kako ti je bez zene i bebe koju  ce uskoro dobiti user posted image odma bih plakala,mnogo je to tesko sto smo razdvojeni a nemam ni drugaricu sa kojom bih mogla iskreno se ispricati,samo dodju da zajme para ili ako im treba prevoz pa mm da ih vozika ili ocekuju poklon,kao drago im sto je dosao a vamo cekaju dal cu im dati neku milostu.Tako je to danas al zato nedozvoljavam da me neko koristi,al opet moras se sa nekim druziti.mm ima jednog druga koji mu je iskren i ja jednu drugaricu,ako nas i oni ne izigraju vise nikom neverujem,a ovo ostalo samo gleda kako ce te iskoristiti.Eto ja tek kad se porodim javljam muzu porodila sam se i on onda krece kuci,joj jako nam je to tesko,nije tu kad mi je najpotrebnijiuser posted image   al sta cemo,izdrzacemo valjda ce i tu kreniti na bolje.

Nikola 25.02.2011 :)

Srecna vam svima 2012 god.neka se radja sto vise bebica :)))

(odgovor članu lenaa)
Direktna veza do poruke: 276
4.2.2011 15:27:28   
choopa choops
Vucko user posted image user posted image

Debeli prsti+autocorrect=katastrofa. Izvinjavam se, mLogo se izvinjavam.

(odgovor članu Vika)
Direktna veza do poruke: 277
4.2.2011 15:30:48   
Vučko.ba.
IZVORNA PORUKA: choopa choops

Vucko user posted image user posted image

e jbg istinita!
ima i one Šuti i trpi, al da ne zauzimam previše mjesta user posted image  ista grupa isto sve user posted image  

PENDREK JE ČUDO, MOŽDA ČAK I VEĆE NEGO HEPEK

"Čovjek ti je, bona, teški hajvan i ovo malo duše šejtan mu dade da mu teže bude!"

(odgovor članu choopa choops)
Direktna veza do poruke: 278
4.2.2011 15:31:15   
lenaa
Ja sam srecna sto znam da ce moja deca imati jer ovde kad odete u penziju imate novac koji mozete da podignete odmah ili primate uz penziju, zavisi ko je gde i koliko radio, negde oko 250 000 chf je prosek, a sta ce mom muzu i meni 500 000 chf kad budemo imali po 60 godina i plus penzija, naravno da ce to nasa deca da dobiju. Drago mi je sto gde god budu pozeleli da se skoluju mi cemo to moci da platimo, naravno ako budu zeleli da se skoluju. To je sigurnost koja mnogo znaci.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 279
4.2.2011 15:33:22   
lenaa
Limunada, izdrzacete, bitno je da covek ima za sta i za koga da radi i da se bori.user posted image

(odgovor članu lenaa)
Direktna veza do poruke: 280
4.2.2011 15:34:47   
JMPM
Eeee,citam sta sve pisete i place mi se!Ne smem da zalazim u ovu temu...

(odgovor članu lenaa)
Direktna veza do poruke: 281
4.2.2011 15:37:50   
Olga75
evo i mene sa posla , dete mi spava pa pravo u probleme user posted image
Mislim da smo generalno zreli za novu revoluciju jer sva pascad su odlucila da su se rodila u tim cipelama i sad samo motkom mogu da se isteraju.
Zao mi samo mog deteta jer ce mu najverovatnije roditelji prvom prilikom zavrsiti politicki u apsu . Ne bi nam bilo prvi put , za vreme onog rezima samo oboje bili u zatvoru jer smo lepili plakate a sad smo staiji i opasniji user posted image user posted image user posted image
da znate za ubuduce ako se ne javljam klevetala sam nekog glavatog

Marija je moj najveci uspeh

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu lenaa)
Direktna veza do poruke: 282
4.2.2011 15:42:06   
Vučko.ba.
Olga user posted image user posted image user posted image

al gledaj to Olga s vedrije strane, ne možeš ni ti postati nikakv guzonja politički ukoliko bar jednom nisi bila u zatvoru... mislim to je referenca user posted image

"Čovjek ti je, bona, teški hajvan i ovo malo duše šejtan mu dade da mu teže bude!"

(odgovor članu Olga75)
Direktna veza do poruke: 283
4.2.2011 15:42:21   
choopa choops
U Olga al' si opasna user posted image

Vucko podsjeti me na nasu kampanju protiv brze voznje gdje su se po cijeloj zemlji pojavili znakovi pored puta sledece sadrzine Uspori zbog nas koji te volimo!, a neki se car sjetio i napravio fotomontazu
Uspori zbog nas koji smo ti žiranti!user posted image
Surovo, ali istinito.

Debeli prsti+autocorrect=katastrofa. Izvinjavam se, mLogo se izvinjavam.

(odgovor članu Olga75)
Direktna veza do poruke: 284
4.2.2011 15:45:26   
Olga75
Vucko , ja sam ti bre glupava jos sedam puta da zaglavim bajbok pa nikakav politicki guzonja od mene user posted image
Ma Klara Cetkin i ja smo ti skoro iste user posted image user posted image user posted image

< Poruku je uredio olga75 -- 4.2.2011 15:46:14 >

(odgovor članu choopa choops)
Direktna veza do poruke: 285
4.2.2011 15:47:41   
Vučko.ba.
pu majku mu Olga, a da počneš ipak da se edukuješ nikad nije kasno user posted image
bar za parlament...ono "poso je dobar a para laka"...malo odspavaš, pročitaš novine digneš rukicu i mahneš honorar

jao Choopa user posted image user posted image user posted image user posted image

< Poruku je uredio Vučko.ba. -- 4.2.2011 15:48:49 >

(odgovor članu Olga75)
Direktna veza do poruke: 286
4.2.2011 15:51:12   
Verus
Jeste da ima puno penzionera, ali ruku na srce, ti ljudi su isli na posao u svoje vreme. Neko je isao i radio, cak i subotom u to vreme, drugi su lelemudali (kao i uvek).  Penzija nece biti jer je stopa nezaposlenosti velika.  Treba ih zaraditi a kad se ne radi onda toga ni nema.  I mogu vam reci da ima puno mladih koji NECE da rade za 200 eura, a moja mama je mogla da ustaje svako jutro i ide na posao za istih 200 eura, a neka konjina sedi kuci i ceka da mu ta ista mama da 200 dinara da ide na kafu i sedi u kaficu ceo dan!

NE, nego treba dici dupeta i ici i raditi, pa makar i za tako malu platu. Pre bih to radila nego da sa punih 30 godina u dupetu spavam do podneva i cekam milostinju od starih, namucenih roditelja...
IZVORNA PORUKA: magiNS

IZVORNA PORUKA: verolino

IZVORNA PORUKA: minavb

Moja casa je polupuna, meni je divno posto imam platu vecu od tri marke i mogu leba da kupim, samo necu jer goji.user posted image

Malo jedem,lepo se nosim. user posted image
Salu na stranu, sta mozemo da ocekujemo kad imamo ne znam tacno koliko puta vise penzionera od zaposlenih?! Presipanje iz supljeg u prazno. Jedna generacija mora da plati i pati. user posted image

Mi penzije necemo ni docekati s obzirom koliko su povecali godine radnog stazauser posted image

Ocemo,al privatne. Eventualno. Svugde u svetu je drzavna penzija ista - bedna. E sad neko mora da se zrtvuje ,a koga cemo...ne znam user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 287
4.2.2011 15:51:30   
Olga75
dacu se na edukaciju user posted image user posted image user posted image ma debeli sef ima da cuti ja kad mu kazem 

(odgovor članu Vučko.ba.)
Direktna veza do poruke: 288
4.2.2011 15:53:51   
Anoniman

IZVORNA PORUKA: Verus RR

Jeste da ima puno penzionera, ali ruku na srce, ti ljudi su isli na posao u svoje vreme. Neko je isao i radio, cak i subotom u to vreme, drugi su lelemudali (kao i uvek).  Penzija nece biti jer je stopa nezaposlenosti velika.  Treba ih zaraditi a kad se ne radi onda toga ni nema.  I mogu vam reci da ima puno mladih koji NECE da rade za 200 eura, a moja mama je mogla da ustaje svako jutro i ide na posao za istih 200 eura, a neka konjina sedi kuci i ceka da mu ta ista mama da 200 dinara da ide na kafu i sedi u kaficu ceo dan!

NE, nego treba dici dupeta i ici i raditi, pa makar i za tako malu platu. Pre bih to radila nego da sa punih 30 godina u dupetu spavam do podneva i cekam milostinju od starih, namucenih roditelja...

Moja casa je polupuna, meni je divno posto imam platu vecu od tri marke i mogu leba da kupim, samo necu jer goji.user posted image

Salu na stranu, sta mozemo da ocekujemo kad imamo ne znam tacno koliko puta vise penzionera od zaposlenih?! Presipanje iz supljeg u prazno. Jedna generacija mora da plati i pati. user posted image

Mi penzije necemo ni docekati s obzirom koliko su povecali godine radnog stazauser posted image

Ocemo,al privatne. Eventualno. Svugde u svetu je drzavna penzija ista - bedna. E sad neko mora da se zrtvuje ,a koga cemo...ne znam user posted image

Versus user posted image ih znam takvih sto su gadljivi na 200 evra podosta user posted image problem je i sistem socijalne pomoci - kako podesiti kriterijume da se sistem ne levati a da neki ne budu obespravljeni nepravedno? Gordijev cvor? Mala maca...

(odgovor članu Verus)
  Direktna veza do poruke: 289
4.2.2011 16:00:27   
Verus
Uf magi, mislim da svuda u svetu ima tih sto levate sistem...stvarno ne znam kako se tome moze stati na rep....

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 290
4.2.2011 16:16:50   
minavb

Mudro zboris Verus! Najgire mi sto ti lelemudi, ja ih zovem kladionicari posto tih maminih 200 evrica potrose u kladionicni, prvi trce sa da ruse grad kad se organizuju mirinzi "kosovo za patike" i sl. Njima je mnooogo tesko i mnoooogo su ljti na sistem a ni dana radili nisu jer nece, a ne zato sto posla nema. Ima posla za one koji hoce da rade. Sto bi tekagi moj tata , za pametnog coveka i komarac je muzika.

Mina, persona non grata :)

Mišljenje je kao zadnjica - svako ga ima.I ne samo što ga ima, već ima i potrebu da skine gaće i drugima maše istim ispred nosa.

(odgovor članu Verus)
Direktna veza do poruke: 291
4.2.2011 16:18:08   
Vika
Dr Mina, hoćeš molim te do refluks teme?

(odgovor članu minavb)
Direktna veza do poruke: 292
4.2.2011 16:27:15   
minavb
Pisala sam ti tamo.user posted image

Mišljenje je kao zadnjica - svako ga ima.I ne samo što ga ima, već ima i potrebu da skine gaće i drugima maše istim ispred nosa.

(odgovor članu Vika)
Direktna veza do poruke: 293
4.2.2011 16:31:59   
JMPM

Verus,ovo si oooodlicno napisala!Evo prva ja radim za male pare,ali radim.Od srednje skole ja radim.Ostala sam mlada bez oca i nisam sedela skrstenih ruku i trazila od majke nemoguce.Ona je sada docekala svoju penzijicu,a ja nastavljam da radim za sebe i svoje dete (naravno i muz radi za mene i nase dete user posted image )

(odgovor članu Verus)
Direktna veza do poruke: 294
4.2.2011 20:28:28   
dijana1*
Citam sta pisete i ne mogu da shvatim jeste li vi toliko skromni da vam je dovoljno mesecno za ziot 200-300 eura, jel stvarno mislite da se tako zivi i da je to normalno user posted image

Pa naravno da je bezobrazluk!!!!Ako nece da rade za platu od 400evra , ja HOCU!!!!user posted image user posted image user posted image

Verolino reci mi sta ti mozes mesecno sa 400 eura u Srbiji ?????
Da platis ratu kredita za stan i da zivis ? Ne mozes
Da platis ratu kredita za novo auto i da zivis? Ne mozes
Da uplatis sebi neku daleku destinaciju leti i zimi i da zivis ? Ne mozes
.......................
I sta ce tebi 400 eura ?
Da kupis uloske i toalet papir i malo parizera i majoneza user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
To nije zivot, to je da se covek ubije.
Osnovni troskovi, gorivo, hrana, higijena, garderoba u svim normalnim zemljama gradjani i ne osete a kod nas je to luksuz. Kada cujes da je neko kupio sebi stan odmah kazes da je lopov, a npr. u Njemackoj je sasvim normalno da vozis novo auto i da kupis sebi stan od 100 m2 i da placas ratu a da te ne gusi.
Prosvetari, policija i zdravstveni radnici su 100 posto u pravu sto strajkuju, i svi gradjani Srbije treba da strajkuju. Pa da i pekar i konobar i cistacica i penzioner i svi ostali imaju normalna primanja.
A dok se bude razmisljalo ovako "e ako nece on za tu sicu ja cu" Srbiji nema spasa user posted image
Da li je normalno da kvadrat stana kosta i po 2-3000 eura, pa da dizes kredit i na ukupan iznos da vracas skoro pa 100 posto vise, nije normalno. Srbija ima mnogo problema user posted image a narod je toliko zaslepljen serijama, farmom koja se zavrsila a drugi dan odmah poceo dvor, pa grand user posted image Jadan narod radi za 17000-18000 din, treba mu sat ipo da dodje kuci sa posla jer je na gazeli guzva da se ubijes i onda te doceka neki glupi show na tv-u, posle toga mrtav umoran zaspis i sutra opet iz pocetka. Narod nam je zatrovan user posted image pojedinci i ne znaju da im je za zivot potrebno mnogo vise, zivot nije prezivljavanje user posted image

(odgovor članu JMPM)
Direktna veza do poruke: 295
4.2.2011 22:12:08   
Ana RR
IZVORNA PORUKA: Vika

prosečna plata u Srbiji oko 32000 din, a prosečna korpa za tročlanu porodicu po metodoligiji EU 54.000

Nekad je prosečna potrošačka korpa bila za četvoročlanu porodicu, a sad... strašno!!user posted image

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

(odgovor članu Vika)
Direktna veza do poruke: 296
4.2.2011 22:23:23   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: dijana1

Citam sta pisete i ne mogu da shvatim jeste li vi toliko skromni da vam je dovoljno mesecno za ziot 200-300 eura, jel stvarno mislite da se tako zivi i da je to normalno user posted image

Pa naravno da je bezobrazluk!!!!Ako nece da rade za platu od 400evra , ja HOCU!!!!user posted image user posted image user posted image

.......................
I sta ce tebi 400 eura ?
Da kupis uloske i toalet papir i malo parizera i majoneza user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Draga, ovako mogu da zivim bez parizera, majoneza i 400evra....I u tom slucaju cu ziveti kao slavan slepac sa 400evra!!!!

(odgovor članu dijana1*)
  Direktna veza do poruke: 297
4.2.2011 22:30:18   
Anoniman
A da se covek ubije je zivot sa 12000 mesecno!!!!A ti ljudi nemaju kome da se zale jer ne predstavljaju masovnu instituciju kakvu predstavlja prosveta...I ja nisam rekla da je plata od 400 evra dar od neba. Skromna jesam, ali glupa nisam, niti sam bez ambicija...A neko je vec rekao, da ako u prosveti zelis da se obogatis, onda si malo skrenuo s puta...Ja cu verovatno citav zivot raditi dva posla, kao sto radi i moj muzz. Ili mozda treba dati drzavnim sluzbenicima 1000 evra mesecno, a ostali neka se podave u gouser posted image a...Altruisticki stav, ali je moj, i smatram da je ispravan...U Srbiji bi, sem o parama, moglo malo vise racuna da se povede i o vrednostima-jer ne da smo zaboravili njihovu hijerarhiju, vec smo zaboravili i njihove nazive..

< Poruku je uredio verolino -- 4.2.2011 22:32:42 >

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 298
4.2.2011 22:51:18   
LillyT
Samo sam digla sebi pritisak na ovoj temi, šta mi je i bilo potrebno da je čitam.
Koliko su ljudi lenji dobro je da uopšte i dišu. Niko neće da ide na posao za 20000, lepše je kod kuće. Ne isplati se user posted image more....

Zgodna nisam, ali nezgodna jesam

...and all I can do is try

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 299
4.2.2011 23:03:03   
minavb
IZVORNA PORUKA: dijana1

.......................
I sta ce tebi 400 eura ?
Osnovni troskovi, gorivo, hrana, higijena, garderoba u svim normalnim zemljama gradjani i ne osete a kod nas je to luksuz. Kada cujes da je neko kupio sebi stan odmah kazes da je lopov, a npr. u Njemackoj je sasvim normalno da vozis novo auto i da kupis sebi stan od 100 m2 i da placas ratu a da te ne gusi.
Prosvetari, policija i zdravstveni radnici su 100 posto u pravu sto strajkuju, i svi gradjani Srbije treba da strajkuju. Pa da i pekar i konobar i cistacica i penzioner i svi ostali imaju normalna primanja.
A dok se bude razmisljalo ovako "e ako nece on za tu sicu ja cu" Srbiji nema spasa user posted image
Da li je normalno da kvadrat stana kosta i po 2-3000 eura, pa da dizes kredit i na ukupan iznos da vracas skoro pa 100 posto vise, nije normalno. Srbija ima mnogo problema user posted image a narod je toliko zaslepljen serijama, farmom koja se zavrsila a drugi dan odmah poceo dvor, pa grand user posted image Jadan narod radi za 17000-18000 din, treba mu sat ipo da dodje kuci sa posla jer je na gazeli guzva da se ubijes i onda te doceka neki glupi show na tv-u, posle toga mrtav umoran zaspis i sutra opet iz pocetka. Narod nam je zatrovan user posted image pojedinci i ne znaju da im je za zivot potrebno mnogo vise, zivot nije prezivljavanje user posted image

Ponavljam, za pametnog coveka i komarac je ,muzika, pa i tih 20000 za prezivljavanje. Osvrni se malo, ovde se drugacije i ne moze ziveti i nikad nece. Mislis da je u svetu bolje, da je lakse kupiti stan, platiti zdravstveno osiguranje, putovati...sa prosecnom platom? Silno gresis!

(odgovor članu dijana1*)
Direktna veza do poruke: 300
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  10 11 [12] 13 14   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  10 11 [12] 13 14   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...
Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoći
EDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...
Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noći
Autor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
Preminule sestre Sara (5) i Tina (9), stra...
Juče, baš oko podneva, deka i unuke kročili su ispod terase Železničke stanice u Novom Sadu kada se ona iznenada obrušil...

image
MamaNecaVo
CortinaT krema je postala obavezan deo naše kućne apoteke!
Porodično smo atopičari i mesečno potrošimo jednu, a mažemo je svuda. Sin mi ima oset_ljivu kožu i generalno je sklon pojavi ekcema čim imunitet ode ka dole ili ako ne namažemo lice cak i kada vetric pirka. Ja imam užasne ekceme često po rukama od pranja sudova, pa izlazak napolje i tako u krug. Stoga slobodno mogu reći da ko god ima sličan problem ili AD da uzme CortinaT kremu, neće se pokajati. U moru krema slične namene, jedino nam se ova pokazala delotvorno i jedino ona održi duže vreme stanje remisije. Miris je sasvim ok, možda malo jači za moj ukus, ali ima efekta i samo to je na kraju bitno. Takođe, krema nije ni gusta a ni retka pa nema problema sa mazanjem. Moj sin se privikao sam na mazanje kože lica konkretno, pa smo tu da nazovem svakodnevnu "terapiju" i nešto bez čega se ne može, pretvorili u zabavu.  Više >>
image

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here