|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  9 10 [11] 12 13   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Problemi u Srbiji
4.2.2011 14:45:43   
Vučko.ba.
IZVORNA PORUKA: magiNS

IZVORNA PORUKA: SUPER MAMA

Ja juce citala u Blicu da Srbija ima najmanju prosecnu platu os 310 evra, cak su i Mkaedonci Bolji od nas sa 330 evra pa Bosanci Crnogorci, Hrvati i na prvo mesto su Slovenci sa oko 900 evrica.user posted image

PA gde je pobegao najveci broj izbeglica?(da ne bude zabune, govorim o cinjenicama, nemam apsolutno nista protiv nesrecnika koji su bukvalno spasavali glavu,ne bila im u kozi) Ko placa odstete i cuda? Ko otplacuje oneee kredite iz zlatnih vremena?

za prvo u Njemačku user posted image

za drugo...sve države solidarno nastale raspadom bivše jugoslavije

PENDREK JE ČUDO, MOŽDA ČAK I VEĆE NEGO HEPEK

"Čovjek ti je, bona, teški hajvan i ovo malo duše šejtan mu dade da mu teže bude!"

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 251
   [Obrisana poruka]
4.2.2011 14:46:56   
Brisani korisnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

(odgovor članu Vučko.ba.)
  Direktna veza do poruke: 252
4.2.2011 14:48:03   
SUPER MAMA

IZVORNA PORUKA: Trcosava

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image i tako nestadoše svi naši problemi u Srbiji a i šire
Uz Beee Runda vam zima biti neće, a ni vruće

prsla sam ki lajsna

user posted image user posted image user posted image user posted image
Luda si majke miuser posted image user posted image

(odgovor članu Trcosava)
Direktna veza do poruke: 253
4.2.2011 14:55:30   
Anoniman

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image i tako nestadoše svi naši problemi u Srbiji a i šire
Uz Beee Runda vam zima biti neće, a ni vruće

prsla sam ki lajsna

Ej ako to ne upali,uvek imamo plan B - kosacica trave na organski pogon user posted image jes spora,al temeljna i ekoloska user posted image

(odgovor članu Trcosava)
  Direktna veza do poruke: 254
4.2.2011 15:01:35   
lenaa
U Svajcu je porodiljsko samo 3 meseca. Moja prijateljica zivi u Cirihu i radi u banci i morala je bebu da da na cuvanje vec sa 3 meseca jer je ona morala da se vrati na posao jer ima jednu od vodecih funkcija, ona placa cuvanje deteta nesto vise od 2000 chf mozda je cak i 2800 ne secam se tacno, ali zato zaradjuje ohoho. Ja takodje planiram da pocnem uskoro da radim iako moja beba ima samo 5 meseci i jos uvek samo sisa, ali, trazim posao gde cu moci da radim u dve smene pa ce mm cuvati dete kad ja radim jer i on radi dve smene - prva od 5 do 13.30, druga od 13.30 do 20.40. Dobro je to sto ovde svako ko zeli moze da zaradi, pa ko zeli vise moze da radi i dva posla ili i vikendom. Nama to nije potrebno, evo i do sada smo za svo ovo vreme koje ja nisam radila super ziveli, imamo sve, idemo na putovanja i plus ustedimo. Iskreno, jesam nekada malo nostalgicna ali sam i jako srecna sto sam ovde gde sam, a pogotovo od kako sam bila u decembru u Srbiju pa se jos vise razocarala. I ljudi su se jako promenili, meni su neki bliznji cak probirali poklone koje sam im donela pa uzeli samo ono sto im se dopada, ne mogu vam ni opisati koliko sam se samo razocarala, povredilo me to ponasanje mozda cak i previseuser posted image user posted image user posted image . Ocekivali su da im donesem mozda neku skupu garderobu a nisu ni obratili paznju da ja sebi ne kupujem te stvari (ili bas bas retko) a zasto bih to kupovala drugima? Nezahvalni i bezobrazni, jako mi je zao. Ne trazim zahvalnost za nesto sto dam jer ja darujem srcem ali da mi vrate, uhhhh

(odgovor članu Vučko.ba.)
Direktna veza do poruke: 255
4.2.2011 15:03:11   
Anoniman

IZVORNA PORUKA: lenaa

U Svajcu je porodiljsko samo 3 meseca. Moja prijateljica zivi u Cirihu i radi u banci i morala je bebu da da na cuvanje vec sa 3 meseca jer je ona morala da se vrati na posao jer ima jednu od vodecih funkcija, ona placa cuvanje deteta nesto vise od 2000 chf mozda je cak i 2800 ne secam se tacno, ali zato zaradjuje ohoho. Ja takodje planiram da pocnem uskoro da radim iako moja beba ima samo 5 meseci i jos uvek samo sisa, ali, trazim posao gde cu moci da radim u dve smene pa ce mm cuvati dete kad ja radim jer i on radi dve smene - prva od 5 do 13.30, druga od 13.30 do 20.40. Dobro je to sto ovde svako ko zeli moze da zaradi, pa ko zeli vise moze da radi i dva posla ili i vikendom. Nama to nije potrebno, evo i do sada smo za svo ovo vreme koje ja nisam radila super ziveli, imamo sve, idemo na putovanja i plus ustedimo. Iskreno, jesam nekada malo nostalgicna ali sam i jako srecna sto sam ovde gde sam, a pogotovo od kako sam bila u decembru u Srbiju pa se jos vise razocarala. I ljudi su se jako promenili, meni su neki bliznji cak probirali poklone koje sam im donela pa uzeli samo ono sto im se dopada, ne mogu vam ni opisati koliko sam se samo razocarala, povredilo me to ponasanje mozda cak i previseuser posted image user posted image user posted image . Ocekivali su da im donesem mozda neku skupu garderobu a nisu ni obratili paznju da ja sebi ne kupujem te stvari (ili bas bas retko) a zasto bih to kupovala drugima? Nezahvalni i bezobrazni, jako mi je zao. Ne trazim zahvalnost za nesto sto dam jer ja darujem srcem ali da mi vrate, uhhhh

Zavist je cudo. user posted image

(odgovor članu lenaa)
  Direktna veza do poruke: 256
4.2.2011 15:04:16   
lenaa
Ja sam "osla" malo of, izvinjavam se . Inace gorivo u Srbiji kosta isto koliko kosta i ovde, bravo za Srbiju, imamo evropske cene a bedne plate. Da ne pricam koliko je jeftinije ulje, secer, brasno, meso, krompir - u Austriji ili Nemackoj nego u Sr

(odgovor članu lenaa)
Direktna veza do poruke: 257
   [Obrisana poruka]
4.2.2011 15:04:57   
Brisani korisnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

(odgovor članu lenaa)
  Direktna veza do poruke: 258
4.2.2011 15:06:24   
limunada
Jadan je onaj koji zivi u Srbiji,al su jos jadniji u Egiptu,nedaj boze da i kod nas ti nemiri pocnu,al kako je krenulouser posted image ...Ja sam izbegla iz Hrvatske 97 god.i nedaj ti boze da opet moram ufuser posted image Teska su vremena,al sto bas sad kad mi mladi trba da stvaramo,radjamouser posted image ,bas bezvezeuser posted image Al opet se nadam da ce krenuti na bolje....nadajmo se samo user posted image

Nikola 25.02.2011 :)

Srecna vam svima 2012 god.neka se radja sto vise bebica :)))

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 259
4.2.2011 15:07:33   
lenaa
Eh Magi, ja sam danima plakala zbog toga, nisam nikako mogla da shvatim sta se to desilo da se tako ponasaju a do juce smo bili ko jedno

(odgovor članu lenaa)
Direktna veza do poruke: 260
4.2.2011 15:10:22   
Anoniman

Eh Magi, ja sam danima plakala zbog toga, nisam nikako mogla da shvatim sta se to desilo da se tako ponasaju a do juce smo bili ko jedno

Lena user posted image ljudi su ljudi ,nema veze,to im je za nauk, uostalom, imas kome da kupujes,a ostalima...ostalima po zasluzi.

(odgovor članu lenaa)
  Direktna veza do poruke: 261
4.2.2011 15:13:51   
lenaa
Zato sam resila da se i ja promenim, davacu deci sve sto im treba - sem para, kao sto sam im i slala uvek ali ostalima ne. Pitali su me da im dam moja kola koja su na nase tablice jer njihova zezaju rekla sam NE radije cu ih pokloniti nekom s ulice koga i ne poznajem ako vidim da je dobra osoba, bar ce biti srecan da ih ima nego mojim najblizima koji ce jos da kazu "ah ma curka jedna, daj sad trazi jos" . Nisu me ni ispratili kad sam kretala nazad na put, i to nisam dolazila vise od godinu dana zbog problema u trudnoci. A ja sva srecna stavim bebu od 3 meseca i idem u sred zime, mislim radovace mi se, a oni se raduju samo parama.

(odgovor članu lenaa)
Direktna veza do poruke: 262
4.2.2011 15:14:22   
Vučko.ba.
Prosječna novembarska plata u BiH u 2010.godini iznosila 805 KM

Potrošačka korpa Federalnog zavoda za statistiku je u 2010. iznosila 680 maraka.

a onda ovo imovinski kartoni BiH političara (oba entiteta) majku im njihovu

KLIK

< Poruku je uredio Vučko.ba. -- 4.2.2011 15:18:04 >

"Čovjek ti je, bona, teški hajvan i ovo malo duše šejtan mu dade da mu teže bude!"

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 263
4.2.2011 15:15:56   
lenaa
U pravu si Magi user posted image , bolje da bezim iz ove teme opet se rastuzim ko budala

(odgovor članu lenaa)
Direktna veza do poruke: 264
4.2.2011 15:17:11   
choopa choops

Zdogovoreto user posted image
Da osimisliš i ime brand-a user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ћега - Gace organskog porekla

Skroz ste sasave user posted image user posted image user posted image

A ovo sto se tice prosjecne plate u CG...Malo morgen. Uzmu plate funkcionera, zaposlenih u bankama i jos po nekoga i onda kao prosjecna plata toliko i toliko. Aha kako da ne. Ovi jadni po hotelima imaju plate od 150 do 200e, a kod privatnika su po 300e. I to je Bogteveselio ako su tolike user posted image Ovo pricam za primorje, a na sjeveru je tek tuga user posted image

Debeli prsti+autocorrect=katastrofa. Izvinjavam se, mLogo se izvinjavam.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 265
4.2.2011 15:17:32   
Anoniman

Zato sam resila da se i ja promenim, davacu deci sve sto im treba - sem para, kao sto sam im i slala uvek ali ostalima ne. Pitali su me da im dam moja kola koja su na nase tablice jer njihova zezaju rekla sam NE radije cu ih pokloniti nekom s ulice koga i ne poznajem ako vidim da je dobra osoba, bar ce biti srecan da ih ima nego mojim najblizima koji ce jos da kazu "ah ma curka jedna, daj sad trazi jos" . Nisu me ni ispratili kad sam kretala nazad na put, i to nisam dolazila vise od godinu dana zbog problema u trudnoci. A ja sva srecna stavim bebu od 3 meseca i idem u sred zime, mislim radovace mi se, a oni se raduju samo parama.

Najbolje voLem kad je lebac vruc...i bez motike user posted image , tako ti je s rodbinom uglavnom ...

(odgovor članu lenaa)
  Direktna veza do poruke: 266
4.2.2011 15:18:32   
Anoniman

IZVORNA PORUKA: choopa choops

Zdogovoreto user posted image
Da osimisliš i ime brand-a user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ћега - Gace organskog porekla

Skroz ste sasave user posted image user posted image user posted image

A ovo sto se tice prosjecne plate u CG...Malo morgen. Uzmu plate funkcionera, zaposlenih u bankama i jos po nekoga i onda kao prosjecna plata toliko i toliko. Aha kako da ne. Ovi jadni po hotelima imaju plate od 150 do 200e, a kod privatnika su po 300e. I to je Bogteveselio ako su tolike user posted image Ovo pricam za primorje, a na sjeveru je tek tuga user posted image

Al na severu imaju ovce za one gorepomenute gace user posted image jes da ovce pasu pod rucnom i malo je krsno,al ne mos sve user posted image

(odgovor članu choopa choops)
  Direktna veza do poruke: 267
4.2.2011 15:19:19   
Vika
prosečna plata u Srbiji oko 32000 din, a prosečna korpa za tročlanu porodicu po metodoligiji EU 54.000

I nemoj neko da je štriko gaće, zaštitila sam patent!

< Poruku je uredio Vika -- 4.2.2011 15:20:28 >

(odgovor članu choopa choops)
Direktna veza do poruke: 268
4.2.2011 15:20:24   
minavb
Moja casa je polupuna, meni je divno posto imam platu vecu od tri marke i mogu leba da kupim, samo necu jer goji.user posted image

Mina, persona non grata :)

Mišljenje je kao zadnjica - svako ga ima.I ne samo što ga ima, već ima i potrebu da skine gaće i drugima maše istim ispred nosa.

(odgovor članu Vika)
Direktna veza do poruke: 269
4.2.2011 15:21:47   
Anoniman

IZVORNA PORUKA: minavb

Moja casa je polupuna, meni je divno posto imam platu vecu od tri marke i mogu leba da kupim, samo necu jer goji.user posted image

Malo jedem,lepo se nosim. user posted image
Salu na stranu, sta mozemo da ocekujemo kad imamo ne znam tacno koliko puta vise penzionera od zaposlenih?! Presipanje iz supljeg u prazno. Jedna generacija mora da plati i pati. user posted image

(odgovor članu minavb)
  Direktna veza do poruke: 270
4.2.2011 15:22:51   
Vučko.ba.
evo za nas kokuze jedna tematska pjesma (kako nemam youtube na poslu molim sami se poslužite - dubioza kolektiv)

Kokuz

Zbog svjetske krize
nemam za rizle
nemam ni gandje, aman
bas bi mi sjelo, taman
(nemam gandje, aman)
Zasto, u ovoj vukojebini
sam ja odrast’o
gdje ne smijes reci
da si drugaciji, glasno
i zasto, ovdje oduvijek je bio, zastoj
ja ne razumijem to
Kako, da ovdje nikad nikom
nista nije jasno
i sad nam je i gore nego ikad
da smo na vrijeme mislili
sad ne bi bilo kasno
ja ne razumijem to
Ref.
Nemam para, daj posudi
il’ mi zirant, makar budi
steglo brate, sa svih strana
trebam pomoc od jarana
Banka neće kredit dati
pustit ce me, da se patim
skupa struja, skupa hrana
kirija od stana
Kako, da ne vozim ja krntiju
vec nesto bijesno
iskrivio sam ledja, sjediste je tijesno
a klima je Toshiba, nemam staklo desno
kako da promijenim to
Ref.
Ja sam kokuz, bekrija
marka mi, k’o tepsija
Zbog svjetske krize
nemam za rizle
nemam ni gandje, aman
bas bi mi sjelo, taman
(4x)

(odgovor članu minavb)
Direktna veza do poruke: 271
4.2.2011 15:23:18   
Anoniman

Salu na stranu, sta mozemo da ocekujemo kad imamo ne znam tacno koliko puta vise penzionera od zaposlenih?! Presipanje iz supljeg u prazno. Jedna generacija mora da plati i pati. user posted image

Mi penzije necemo ni docekati s obzirom koliko su povecali godine radnog stazauser posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 272
4.2.2011 15:23:28   
Vika
Ništa i ne očekujem, samo kukam! malo se proizvodi i izvozi, dugovi su ogromni, a i ono malo berićeta razvukoše eksperti! Šta ćeš...

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 273
4.2.2011 15:25:42   
Anoniman

IZVORNA PORUKA: verolino

Mi penzije necemo ni docekati s obzirom koliko su povecali godine radnog stazauser posted image

Ocemo,al privatne. Eventualno. Svugde u svetu je drzavna penzija ista - bedna. E sad neko mora da se zrtvuje ,a koga cemo...ne znam user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 274
4.2.2011 15:26:04   
Anoniman

IZVORNA PORUKA: Vika

Ništa i ne očekujem, samo kukam! malo se proizvodi i izvozi, dugovi su ogromni, a i ono malo berićeta razvukoše eksperti! Šta ćeš...

user posted image

(odgovor članu Vika)
  Direktna veza do poruke: 275
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  9 10 [11] 12 13   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  9 10 [11] 12 13   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...
Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoći
EDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...
Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noći
Autor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
Preminule sestre Sara (5) i Tina (9), stra...
Juče, baš oko podneva, deka i unuke kročili su ispod terase Železničke stanice u Novom Sadu kada se ona iznenada obrušil...

image
tacatic
Živi i zdravi svi bili i uz Pharmalife proizvode se svi lepo izlečili, kao i mi.
Fitobalm smo kupili odmah po izlasku iz porodilišta i koristim ga i danas nakon tri godine, uvek kad je pri kraju kupujem novi da bude pri ruci. Sirup sa cinkom IMMuno smo koristili sa navršenih godinu dana, sve je tako brzo prošlo, zbog povratka na posao i polaska u vrtić želela sam da pomognem svom detetu i ojačam mu imunitet, da nas malo zaobiđu virusi, mislim da je jako dobar sirup i da nam je dosta pomogao. Da li imma veze ili ne, jako brzo smo prešli na adaptirano mleko, puno problema sa stolicom i Isilax nam je takođe bio preko potreban, takvo olakšanje, znaju mame koje su imale problema kod dece. Sve pohvale sa naše strane, a da ne zaboravim i Apis Gola sprej za grlo, najbolji i najukusniji i olakšanje nakon prvog prskanja, lakše se guta i diše! Hvala sto ste tu za nas!  Više >>
image

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here