|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  8 9 [10] 11 12   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Problemi u Srbiji
4.2.2011 14:14:46   
jance
drage moje bas stec se ubedacile user posted image  definitivno zivimo u teskim vremenima, koja ocigledno postaju sve teza i teza....
jedina stvar koju sam ja razmisljala sad kad sam ostala bez posla, i duboko se zamislila da mozda uzmem neku kontracepciju bar dok se ne snadjem, jer sa mm platom se bas bojim kako cemo... al onda sam se setila tih famoznih 90tih, i te cele situacije. nije nama i nasim roditeljima uopste bilo lako, moja mama je pekla hleb kuci jer nismo na selu mogli da ga kupimo, il ga nije bilo il je bio preskup za kupiti. kad tako gledam, mogu i da izvucem nesto pozitivno iz toga. mislim samo da se pogledamo, mi deca tih 90tih, mislim da nismo ispali tako lose user posted image  samo smo malo rano naucili i da imamo i da nemamo... to je barem meni bila najbolja zivotna skola.. znam da zivim i kad nemam i kad imam nesto malo, i kad imam puno... tako da se nadam da to nece ni nasoj deci da skodi... nemojte me pogresno shvatiti, i ja zelim za svoje dete samo najbolje, i vise nego sto sam ja ikada mogla sebi da si priustim, al takodje mislim i da ce i nas i njih sve ovo nesto vredno nauciti... valjda user posted image

Bez dece kuća ne raste

(odgovor članu Crvenkapa85)
Direktna veza do poruke: 226
4.2.2011 14:15:27   
Trcosava
Setih se jer bi ja dala Anu u jasle, al' ODAKLE MI?! Prvo, stra' me da će mi dete biti asocijalno (nema ni muve da proleti danima) drugo - previše se vezala za mene.
Kako da ih ne pomenem.
p.s. dobijamo mesečno dečiji dodatak 90€, da Ana ide u jasle dobijali bi 75€. Kao manji trošak imam ako je u jaslama eeeeeeeeeeeeeeee tugo mojaaaaaaaaaaaaaaaaaa
(a da preimenujemo temu u problemi u bivšoj SFRJ? )

I flunked anger management! }:->

Direktna veza do poruke: 227
4.2.2011 14:17:17   
Anoniman

IZVORNA PORUKA: Crvenkapa85

ja sam moj post prebacila posto smo sve pobegle ovde u probleme....

bas bi volela da vidim tu prosecnu platu.......ne znamkakve su cene kod vas al kod nas se ne trosi za gorivo po 3 hiljade dnevno,doduse nemamo kucnog ljubimca,sem ribica....na selu imamo psa al se ne hrani granulama.....veterinar nije tako skup kod nas,pelene hvala bogu ne koristimo a i kada smo ih koristili to nije bio pampers koji je najskuplji,koristili smo evi baby,sunku i sir ne kupujemo svaki dan,uglavnom ono osnovno,mleko,hleb pod obavezno...za dorucak smislimo vec nesto.....pavlaka......kod nas se ne trosi bas toliko na dan...a ne umiremo od gladi i ne idemo peske...nekad idemo i busom,taxijem....za maju uvek ima svega,i da gricka i da pije sok,i  da se zasladi....mislim da se ipak u nekim stvarima ponekad preteruje.

Isto i kod nas s tim sto mi koristimo pampers user posted image ne pamtim kad sam isla u soping rad zabave il hobija, ne ptujemo radi putovanja nego iskljucivo s debelim razlogom, kupujemo domace prozivode kad god je moguce...a kad vidim kako je kod nas konkretno roda market puni i sta sve ljudi kupuju (odvratna sam,al ko ne pogleda u korpu ispred i iza), onda mislim da i treba da kukaju. Mozda je u stvari pogresno kad se stedi, bez zeze? Mozda smo previse naucili da cutimo? Ne znam, jaaako sam ja mlada i zelena.user posted image

Direktna veza do poruke: 228
4.2.2011 14:17:41   
mihi
E da u Americi  mada tamo decu upisuju ko mora već sa 3 meseca, u gradu u kome sam ja bila 1200 dolara koštaju jaslice, fakultet na kome je mm radi dotirao 400 dolara pa smo plaćali 800. A plata studenta na doktorskim studijama oko 2000 dolara. zato se nmnogi naši snalaze tako što im dođu roditelji iz sSrbije i čuvaju decu. Zaključak sve zavisi šta radiš i koliko zarađuješ.

(odgovor članu mihi)
Direktna veza do poruke: 229
4.2.2011 14:18:28   
Anoniman

IZVORNA PORUKA: jance

drage moje bas stec se ubedacile user posted image  definitivno zivimo u teskim vremenima, koja ocigledno postaju sve teza i teza....
jedina stvar koju sam ja razmisljala sad kad sam ostala bez posla, i duboko se zamislila da mozda uzmem neku kontracepciju bar dok se ne snadjem, jer sa mm platom se bas bojim kako cemo... al onda sam se setila tih famoznih 90tih, i te cele situacije. nije nama i nasim roditeljima uopste bilo lako, moja mama je pekla hleb kuci jer nismo na selu mogli da ga kupimo, il ga nije bilo il je bio preskup za kupiti. kad tako gledam, mogu i da izvucem nesto pozitivno iz toga. mislim samo da se pogledamo, mi deca tih 90tih, mislim da nismo ispali tako lose user posted image  samo smo malo rano naucili i da imamo i da nemamo... to je barem meni bila najbolja zivotna skola.. znam da zivim i kad nemam i kad imam nesto malo, i kad imam puno... tako da se nadam da to nece ni nasoj deci da skodi... nemojte me pogresno shvatiti, i ja zelim za svoje dete samo najbolje, i vise nego sto sam ja ikada mogla sebi da si priustim, al takodje mislim i da ce i nas i njih sve ovo nesto vredno nauciti... valjda user posted image

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu jance)
  Direktna veza do poruke: 230
4.2.2011 14:20:30   
SUPER MAMA
Ja juce citala u Blicu da Srbija ima najmanju prosecnu platu os 310 evra, cak su i Mkaedonci Bolji od nas sa 330 evra pa Bosanci Crnogorci, Hrvati i na prvo mesto su Slovenci sa oko 900 evrica.user posted image

(odgovor članu *Alexx*)
Direktna veza do poruke: 231
4.2.2011 14:20:41   
Anoniman

IZVORNA PORUKA: mihi

E da u Americi  mada tamo decu upisuju ko mora već sa 3 meseca, u gradu u kome sam ja bila 1200 dolara koštaju jaslice, fakultet na kome je mm radi dotirao 400 dolara pa smo plaćali 800. A plata studenta na doktorskim studijama oko 2000 dolara. zato se nmnogi naši snalaze tako što im dođu roditelji iz sSrbije i čuvaju decu. Zaključak sve zavisi šta radiš i koliko zarađuješ.

E u SAD ti je sve lepo reseno - ko nema para moze komotno da umre. Tamo je porodiljsko cini mi se 3 meseca ili cak krace kad se oduzme godisnji koji se tom prilikom iskoristi jer je trziste rada otvoreno i pozamasno, zasto bi oni nekom placali porodiljsko kad uvek ima nekoga ko ce da radi taj posao za manje pare. U prevodu - ili dete ili posao. Al nema strajkova.Surovi kapitalizam.

(odgovor članu mihi)
  Direktna veza do poruke: 232
4.2.2011 14:20:46   
Crvenkapa85
moja drugarica je u americi vec 10 godina....posle prvih mesec dana krenula je u skolu.....pre podne u skoli popodne na poslu,sad radi u bolnici,i studira....imaju kucu,svako po auto...tamo je drugacije.....za godinu dana mozes da otplatis auto,placas kredit za kucu,imas za hranu.....to je sve druga pesma,naravno nigde nije sjajno i bajno....

(odgovor članu mihi)
Direktna veza do poruke: 233
4.2.2011 14:22:26   
Anoniman

IZVORNA PORUKA: Crvenkapa85

moja drugarica je u americi vec 10 godina....posle prvih mesec dana krenula je u skolu.....pre podne u skoli popodne na poslu,sad radi u bolnici,i studira....imaju kucu,svako po auto...tamo je drugacije.....za godinu dana mozes da otplatis auto,placas kredit za kucu,imas za hranu.....to je sve druga pesma,naravno nigde nije sjajno i bajno....

ALi radi u proseku 12 sati. Vitno je i to sto kod njih ima posla. I kod nas bi ljudi radili,ali ponavljam, nista sene proizvodi ,a magle na trzistu koliko volis, nema ko da je kupi.

Direktna veza do poruke: 234
4.2.2011 14:23:14   
Anoniman
Korisnici na ovoj temi: magiNS, mihi, SUPER MAMA, Trcosava, jance, Alexx RR, mama na kub, ivaj, indy_25, Jele

Napuni se kafana user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 235
4.2.2011 14:23:34   
Vika
Taman posla Crvenkapice da toliko trošim svakog dana ali psa da ubijem ne mogu, volim ga, a pošto u Po nema ko da ga pregleda morali smo u BG. doduše o istom trošku smo i bebu vodili na kontroluuser posted image  

a bolje je da gajim ovcu-em mi ne bi trebao Aptamil, em bi mogla da ispredem vunu pa ištrikam gaćeuser posted image

Direktna veza do poruke: 236
4.2.2011 14:23:46   
Rivana
Bicu malo off, vidim da vas je puno na ovoj temi, virnite malo na razgovori RR mama, nekoj devojcici hitno potrebna krv, mozda neko ima tu krvnu grupu!

Direktna veza do poruke: 237
4.2.2011 14:26:52   
Trcosava
IZVORNA PORUKA: Vika

Taman posla Crvenkapice da toliko trošim svakog dana ali psa da ubijem ne mogu, volim ga, a pošto u Po nema ko da ga pregleda morali smo u BG. doduše o istom trošku smo i bebu vodili na kontroluuser posted image  

a bolje je da gajim ovcu-em mi ne bi trebao Aptamil, em bi mogla da ispredem vunu pa ištrikam gaćeuser posted image

će ti pošaljem vunu pa d ai meni ištrikaš, živa?

(odgovor članu Vika)
Direktna veza do poruke: 238
4.2.2011 14:28:32   
Anoniman

IZVORNA PORUKA: SUPER MAMA

Ja juce citala u Blicu da Srbija ima najmanju prosecnu platu os 310 evra, cak su i Mkaedonci Bolji od nas sa 330 evra pa Bosanci Crnogorci, Hrvati i na prvo mesto su Slovenci sa oko 900 evrica.user posted image

PA gde je pobegao najveci broj izbeglica?(da ne bude zabune, govorim o cinjenicama, nemam apsolutno nista protiv nesrecnika koji su bukvalno spasavali glavu,ne bila im u kozi) Ko placa odstete i cuda? Ko otplacuje oneee kredite iz zlatnih vremena?

(odgovor članu SUPER MAMA)
  Direktna veza do poruke: 239
4.2.2011 14:29:23   
Vika
nego šta! radim samo za izvoz u EU

(odgovor članu Trcosava)
Direktna veza do poruke: 240
4.2.2011 14:33:10   
Trcosava
Zdogovoreto user posted image
Da osimisliš i ime brand-a user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Vika)
Direktna veza do poruke: 241
4.2.2011 14:34:29   
Anoniman

IZVORNA PORUKA: Trcosava

Zdogovoreto user posted image
Da osimisliš i ime brand-a user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ћега - Gace organskog porekla

(odgovor članu Trcosava)
  Direktna veza do poruke: 242
4.2.2011 14:35:12   
Vika
ili jednostavno BEEE!

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 243
4.2.2011 14:35:53   
Anoniman

ili jednostavno BEEE!

Ili Runda user posted image

(odgovor članu Vika)
  Direktna veza do poruke: 244
4.2.2011 14:38:18   
Vika
Ili BE RUNDA
user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 245
4.2.2011 14:38:57   
Anoniman

Ili BE RUNDA
user posted image

E ja hocu procenat od trejdmarka! user posted image user posted image

(odgovor članu Vika)
  Direktna veza do poruke: 246
4.2.2011 14:39:57   
Vika
Svakako! Sve pošteno, pa na suduser posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 247
4.2.2011 14:40:10   
Anoniman
E kuku nama-pola Srbije ce da strajkuje, a druga polovina razmislja o razvodu Natase Bekvalacuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Ozbiljna sam!!Taj razvod je sad glavna tema po javnim prevozima....Sto smo siromasniji, to nas vise zanima estrada..lepo to ide u onom rimskom fazonu-DAJTE SRBIMA 'LEBA I ESTRADEuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 248
4.2.2011 14:40:28   
Trcosava
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image i tako nestadoše svi naši problemi u Srbiji a i šire
Uz Beee Runda vam zima biti neće, a ni vruće

prsla sam ki lajsna

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 249
   [Obrisana poruka]
4.2.2011 14:42:52   
Brisani korisnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

(odgovor članu Trcosava)
  Direktna veza do poruke: 250
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  8 9 [10] 11 12   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  8 9 [10] 11 12   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...
Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoći
EDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...
Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noći
Autor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
Preminule sestre Sara (5) i Tina (9), stra...
Juče, baš oko podneva, deka i unuke kročili su ispod terase Železničke stanice u Novom Sadu kada se ona iznenada obrušil...

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here