Verus -> RE: Dete ili posao (23.3.2009 21:21:40)
|
Slazem se donekle....ne moze svako "praviti pare" i biti privatnik, za to treba biti posebna osoba, imati deblje zivce, a i podebeo obraz....Afrodita, zadrzi posao ako mozes-i gledaj nesto drugo ako si TI licno nezadovoljna na tom poslu...svi mi imamo poslove gde bi nesto menjali, nekoga ko nam ne odgovara, ko je lenj, bezobrazan, pa opet precutimo, preguramo idemo dalje.....placa racune sto se kaze, opet ponavljam, znam par zena koje su u MOGUCNOSTI da ne moraju da rade, ali to ne moze svako, ti najbolje znas svoju situaciju stavi sve na papir pa ces videti da li je izvodljivo ili ne, i da li ima nesto sto bi ti mogla sa strane sama da radis, sa pola radnog vremena?IZVORNA PORUKA: Tasha RR Napisala sam kilometarski post, i neću da ga pišem ponovo. Ringeraja je pukla, odjavila me, i tog posta više nema, pa moju teoriju o idealnom životu nećete saznati. Reći ću samo da mislim da čuvaš posao. Šef je povremeno nezadovoljan, i kritikuje, ali to tako treba prihvatiti. „Poenta je u tome da siromašni rade za platu, a bogati su oni (a to može svako) koji su imali hrabrosti da krenu u pravljenje para i da naprave takav biznis u kom pare rade za njih." (Ristić i saradnici, 2008., str. 23)
|
|
|
|