afrodita -> RE: Dete ili posao (12.3.2009 17:41:58)
|
Puno Vam hvala drage moje. E pa ovako: Nas tri radimo na ovom radnom mestu. I sefica radi redovno radno vreme. Ona je "zena" od 53 god. Primila me je posle godinu dana na neodredjeno radno vreme. Imala sam godisnji odmor svake godine 2 nedelje (ne 14 radnih dana nego dve nedelje) koje po njenom naredjenju ne smeju da se iskoriste odjednom. Nedelju dana iskoristim odmor sa decom u sredini leta, a ostatak isparcam u po dan dva kada vodim dete kod lekara, kada krecim stan ili kada idem na svadbu. Za vikend mi je iskrsao neki problem sa oboje dece, (ne bih sad o tome) nazvala sam je da je pitam da li mi moze dati dva dana slobodno, ispricala joj o cemu se radi (jer nisam htela da trosim godisnji od ove godine) i ako je neki problem da u ponedeljak i utorak ne radim mogu doneti i bolovanje ali radije sam za dogovor. Ona mi je rekla: TI SI VEC DONELA ODLUKU I RADI KAKO HOCES Znala sam da je to pogodilo jer nikad nisam bila na bolovanju. Otisla sam kod doktorice i ona mi je ispisala doznake za bolovanje. Juce sam otisla na posao i predala joj papire a ona je rekla: JEL TI TO MENE ZAJ.....S ILI NEMAS STA DRUGO DA RADIS STA JE OVO???? -to su papiri za ona dva dana sto smo se cule preko telefona. JA SAM REKLA DA NE TREBAJU PAPIRI I DA RADIS KAKO HOCES -ne mogu da radim kako ja hocu kada je ovo tvoja firma, nisi mi rekla uredu je resi to i vidimo se, nisi rekla ni moze, mislim da je u redu sto sam se javila i bolje ovako cist racun duga ljubav. DOSTA MI JE TVOJIH PROBLEMA JER VISE NISI NI PREMA MUSTERIJAMA LJUBAZNA NIKAD NI NE SPOMENES DA NESTO FALI OD PROIZVODA A LJUDI TRAZE ONO STO NEMAMO... -sve cu prihvatiti ali da nisam ljubazna to ne mogu, znam da mene musterije vole a ti si ta na koju se zale da je ne ljubazna i uvek namrgodjena -OVO JE MOJE I JA MOGU DA BUDEM KAKVA HOCU -znam da je tvoje i zato samo mogu da ti kazem ako ce ti biti lakse reci mi da ovde vise ne radim jer po tebi nezadovoljavam svojim kvalitetima a ovo je otislo predaleko -STVARNO TAKO MISLIS? -da -DAJEM TI DO SUTRA VREMENA DA RAZMISLIS DA LI ZELIS JOS OVDE DA RADIS ILI NE -mozes mi odma reci - NE TI CES MENI SUTRA RECI Nastavila sam da radim, ona otisla kuci, kada mi je proslo radno vreme zakljucala sam i ja sam otisla kuci. Danas pre posla trazila savet od Vas zene, svaka rekla RADI ja otisla sa tim da ce sve proci u naj boljem redu ali posle usluzivanja tri musterije pozvala me i rekla: MOZES POPITI OVAJ CAJ SA NAMA I MOZES OTICI JER MENI VISE NE TREBAS OVDE. -dobro, svi smo imali probleme i o tome pricali ali nisam znala da ces ovaj moj tako zloupotrebiti -NIJE SAMO TO RAZLOG IMALI SMO MI I RANIJE NESUGLASICA IMAS 5 DANA GODISNJI DODJI U CETVRTAK DA POTPISES RESENJE O RASKIDU I DA TO ZAVRSIMO MOZES DA PRICAS STA HOCES NISTA ME NE INTERESUJE Izasla sam kao popi.... nisam znala jel sanjam ili se stvarno desilo
|
|
|
|