Zemunka85 -> RE: prestanak dojenja (2.10.2013 13:02:40)
|
Hvala zene, diiivne ste. Ja sam i sama odlucila da je ne poslusam i da prezimimo zimu ovako. Naaaarocito sto smo na profilaksi. Bebilina, a njoj je KS dobra. Eto. Jedino mi je malo do te vezanosti jer je stvarno mnogo mnogo mnogo vezana za mene. I meni je to divni i preslatko, ali ona je nesrecna kada nije sa mnom. Ne ume da se uspava. Ma da zivi. Padalo mi je na pamet da nadjem zenu da je cuva, da bih odlazila na fax da ucim, ali to je nezamislivo. Nezamislivo je mnogo toga, zbog te vezanosti, ali da li bi ona prestala prestankom dojenja? Nas dve smo same po ceo dan, do 18h, ja ne vozim i bas je bzv. Jos sada zima - kuca, kuca, kuca i nas dve. Ali dobro, sikimo i dalje i bole nas usi. Neeego, nevezano za moju nedoumicu, meni se mleko ooopasno namalilo. Jela sam kao i do sada, sisala je kao i do sada, a vidim da ga bas maaalo ima. Bukvalno me boli koliko vuce, a ona samo izbuce siku iz usta, pa je gleda :D, nije joj jasno, pa hoce drugu .. u cudu sto nisu potoci. Ali dobro, picimo dalje, pa cemo videti
|
|
|
|