Jeca* -> RE: prestanak dojenja (19.1.2010 8:12:24)
|
IZVORNA PORUKA: gagana83 Kada je bio i kako su vase bebe podnele odvajanje od sike? A vi,kako ste vi to podnele? Smatram da dojenje stvara posebnu bliskost izmedju majke i deteta,nesto neponovljivo i verujem da ce mi biti tesko da prekinem da je dojim. IZVORNA PORUKA: Mivica Boris je super podneo jer je moje mleko od početka bilo slabo. Ali, ja sam se baš namučila jer ga je bilo u abnormalnim količinama, pa sam primala hormonske injekcije za prekid laktacije. Inače, dojila sam svega 3 meseca. IZVORNA PORUKA: Alexx RR Uhhh, Gagana, baš sinoć dojim Andreja i razmišljam kako je to lepo i kako će mi biti teško [sm=smiley1.gif] IZVORNA PORUKA: Tasha RR Ne sećam ga se. Morala sam da prekinem jer sam imala užasne ragade koje nisu prolazile preko 2 nedelje. Luka nije imao problema sa tim. A ja sam odmah počela da pijem antibebi pilule, te više nije bilo premišljanja da li bih ga ponovo vraćala na dojku. IZVORNA PORUKA: milia Pitajte pedijatra da li postoji slab mleko, lose mleko i slicno. Ja sam citala da ne postoji, postoje varijacije tipa - ako ima mnogo mleka dete stalno pije prvo mleko koje je puno vode, a i ne stigne do zadnjeg masnijeg mleka pa mozda ne dobija dovoljno na tezini... no zanesoh se... Poslednji podoj? Ne smem ni da mislim o tome, moja mala obozava sisu, sisa sedeci, stojeci, lezeci, spavajuci itd... ima 9.5 meseci. Dojicu je do skole [image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/smiley36.gif[/image] , moze da skokne da sisa kad je na velikom odmoru...
|
|
|
|